Sotul meu "cel de toate zilele"
Raspunsuri - Pagina 8
aura_m spune:
Nu am de ce sa ma plang de sotul meu. Pot sa spun ca sunt o norocoasa, chiar daca au trecut 5 ani de cand suntem impreuna ne iubim ca la inceput chiar mai mult. DAca il solicit la treburile gospodariei nu ma refuza, da cu aspiratorul, ma ajuta. Sunt o fericita.
AURA
Amethyst spune:
Oana, ti-am citit cu drag subiectul mai ales ca suntem colege la strumfi si nu stiu daca ar trebui sa plang sau sa ma amuz.
Cel putin la postarea Elisei n-am mai putut de ras. Elise, chiar vorbesti serios, asa se intampla cu sotul si copilul? Mi se pare extraordinar de amuzant, imi pare rau daca tie nu
Singurul meu 'of' in ce-l priveste pe sot este ca-i uituc. A, nu uita sa cumpere, nici ce sa cumpere, nici zilele importante, nu uita nimic in legatura cu copilul sau ce are de facut prin casa (si face din proprie initiativa) dar isi uita telefonul acasa sau la serviciu sau... in masina, portofelul la fel, uita sa-si ia de mancare si chiar sa manance si odata l-am rugat sa vina sa ma ia de undeva (cand eram insarcinata) si sa-mi aduca de acasa un obiect necesar si important, a plecat de la serviciu si a uitat complet ca trebuie sa treaca pe acasa si-a venit inocent si vesel sa ma ia. Asta dupa ce facuse 2h in trafic.
In rest chiar nu am ce sa-i reprosez, oricat de 'cusurgie' as fi pentru ca este mai ordonat decat mine si cele mai multe lucruri le face din proprie initiativa si le face bine.
Si eu ma mir ca este asa pentru ca mama lui e genul care nu te lasa nici sa-ti pui singur in farfurie
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
Giana spune:
quote:
Originally posted by Ingrid S
Aoleeu, pai bine ca al meu sotz nu intra pe forumul asta, ca iute ar deschide subiectul: "sotia noastra cea de toate zilele"...el duce gunoiul, (uneori ma roaga sa pun punga curata la gunoi si uit, ca ma iau cu copilul), plateste aboslut tot, fuge de 100 de ori la cumparaturi, imi spune de 1000 de ori ce trebuie sa fac si eu tot uit...pana face el. Si tot asa. Eu doar cu fata si e destul ca-mi mananca nervii. Isi pune hainele la loc, care trebuie in cosul de rufe, blugii pe umeras (el a insistat sa luam umeras, mie mi-era bine fara, esential e cosul de rufe), spala vase, face mancare...bre, pana la urma deschid eu topicul ala sa ma blamez singura !
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
[b]Si eu,si eu...ma inscriu la topicul ala! Sotul meu e o comoara.El plateste absolut tot! El face mancare! El face piata....ce mai!E tot ce-mi pot dori.Si mai aduce si bani acasa...normal!Eu cu copii care-s doi,si-s mici...Mai lasa el blugii atarnati de usa sifonierului...dar incearca sa se dezvetze de acest oribil obicei.(cel putin pt mine oribil)
Cred c-am avut noroc cu carul!
eryteea spune:
Revin cu "sotul meu cel de toate zilele"
Trebuie sa fac bradul si-i spun copilului meu (3 ani ) ca a venit mos craciun sa aduca bradul dar ca era f obosit si nu a mai intrat in casa ,a lasat bradul cu globulete jos si tre' sa merg sa-l iau.Ma duc in cantina ,gasesc bradul si caut de zor cutia cu globuri.Nu-i ....o mai caut si nu-i .Vin sus fara cutie si-i spun copilului ca nu o gasesc .Ma duc din nou sa o caut si din nou ,nu-i.Urc sus ,pun mina pe telefon si sun Sotul.Intreb:-unde este cutia cu globuri ca nu este in cantina,cumva ai pus-o in garaj ? el-nu,tre' sa fie in cantina. eu-pai,adu-ti aminte cind te-am trimis sa duci mobila( cumparasem o mobila noua si pe cea veche i-am zis sa o duca in cantina )si ti-am dat sa duci si cutia cu globuri,unde ai pus-o ?
el-ah,pai nu ai zis sa arunc cutia ?
M-am inalbit la fata ,erau globuri si minunatii strinse de-a lungul anilor,care mai de care mai frumoase,inclusiv instalatii si un centru de masa superb.L-am sunat din nou si i-am spus sa faca bine sa nu mai vina acasa ca-l maninc
Nu a venit acasa ,m-a sunat de jos si mi-a spus sa cobor sa mergem sa cumparam globuri.
Nu va spun ca am cumparat cele mai scumpe si frumoase globuri de-i plingea inima cind se uita la preturi.Tacea si nu zicea nimic ,doar -esti sigura ca trebuiesc toate astea ?Am cumparat globuri si acareturi de 180 euro.Asa ca sa se invete minte sa asculte cind vorbeste nevasta
Concluzia:copilul meu a spus la toata lumea ca mosul a uitat sa aduca globurile si a trebuit sa mergem sa cumparam.Ce sa facem ,s-a spart totul in capul mosului ,doar nu era sa-i spun copilului ca taty este cu capul in nori.
In rest e baiat bun
Dar,insist....nu-l vreti ?
Nu sunt ce par a fi -
Nu sunt
Nimic din ce-a#351; fi vrut s#259; fiu!...
Dar fiindc#259; m-am n#259;scut f#259;r#259; s#259; #351;tiu,
Sau prea curând,
Sau poate prea târziu...
M-am resemnat, ca orice bun cre#351;tin,
#350;i n-am r#259;mas decât... Cel care sunt!...
I.Minulescu
iahim spune:
Hai sa vedem si partea buna a sotilor nostrii
In zlele trecute imi cautam pantofi pentru revelion.Intr-un final,ne-am intors acasa,eu eram dezamagita de oferta si preturi,nu gasisem ceea ce cautam.El imi spune:"Dar pantofii aceia mai vechi,negri,de Guban,din lac cu toc mai inalt nu-ti mai plac?"
Am stat pret de minute si tot nu mi-am amintit despre ce pantofi era vorba...Atunci,a deschis debaraua,a luat o valiza mai veche si ...surpriza..laga pantofii de mireasa era cutia"magica" cu pantofii de care uitasem cu totul!!!
Salvata de sot!!!
Si uite asa am avut o tinuta de invidiat!!!
Clover spune:
Cu perioada asta a sarbatorilor am avut mai mult nevoie de foarfeca si cutter. Fara nici o exceptie, le lasa pe jos. Cine sta sa le culeaga si sa le puna la un nivel unde nu sunt periculoase? Evident eu, ca el nu vede problema.
"Happy new year Happy new year
May we all have a vision now and then
Of a world where every neighbour is a friend"
Bee spune:
Am ras de n-am mai putut citind de ce-s in stare sotii vostri! Super draguti, daca nu-s de-a dreptul enervanti cu toate ale lor.
Ce face al meu? Daca-l trimit la cumparaturi dupa 3 articole, sigur vine fara unul din ele si de obicei fara cel indispensabil (dupa ce am insistat in mod special ca am nevoie de lucrul respectiv!).
Din ciclul "kilograme de morcovi, patrunjel sau telina", dar in sens invers: inainte de Craciun il trimit printre altele dupa lamai. Vine Radul meu acasa cu 3 lamai. Ok, nu comentez pe moment, dar ma cam uit urat. Le folosesc la Cozonac, la creme diverse si evident raman fara. Spre Revelion, al meu barbat foarte senin cauta lamaie, ca doar luase in urma cu mai bine de o saptamana (3 bucati).
De Anul Nou: eu prinsa cu bucataritul, I-am pasat haine sa imbrace copiii. Baiatului mic i-am pus o bluzita si pantaloni fff subtiri+ salopeta frumoasa. In idea ca lasa omul pe baiat body-ul pe care-l avea. Candva spre miezul noptii, schimb copilul ud: avea 2 perechi de pantaloni, dar o singura bluzita! Asta in conditiile in care n-am lasat niciodata copilasul fara body. Dar sotului meu cu o mana pe telefon si cu una pe copil, nu i s-a parut nimic ciudat.
Cum o fi e al meu si-l iubesc.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
martie spune:
Am ras sa mor... sunteti nebune...
Sa zic si eu: ieri se duce cu fata pana la niste prieteni care au si ei o fata mai mica, de 1 an si ceva, eu am ramas cu bebi acasa ca avea putina febra.
Vine inapoi acasa si zice: "Sa stii ca a luat Anca sanie pt. aia mica din Cora cu 50 de lei".
Eu: "Da? din-aia din care am vazut pe partie in Poiana Brasov, care ne-a placut si noua? (adica model clasic, cu suport special de bebi, detasabil, cu centuri).
Raspuns: "Nuu, din-aia rotunda".
Eu "Cum adica rotunda?"
El: "Sanie rotunda".
Fac o pauza, ma mai gandesc putin... adica ma gandesc la ce ar trebui sa ma gandesc? si intreb iar: "Mai, cum adica sanie rotunda, ca nu inteleg, speciala de bebelusi?"
La care el, trasand cu degetul aratator prin aer un cerc, imi raspunde calm: "Uite asa, rotunda".
Simteam cum mi se ridica tensiunea, asa putin, nu mult, nu am vrut sa ridic tonul, dar totusi am ridicat putin tonul: "Auzi, tu iti bati joc de mine sau ce, cum sanie rotunda, adica cum, ca nu inteleg, ori sunt oligofrena eu. Zi domne cum vine aia, ce ai?
El, conform principiului simetriei, ridicand tonul: "E din plastic, ce nu intelegi?
Daria_Ioana spune:
Sotul meu e chiar prea bun .NU am ce sa ii reprosez ,ci mai mult ma regasesc eu in micile gafe facute de sotii vostrii.
AM impresia uneori ca le stie pe toate si chiar il intreb de unde le stie ?!
El inainte sa faca ceva citeste pe net ,se intereseaza ,nu sare niciodata la actiune fara un plan,niciodata nu cheltuie aiurea ,tot timpul stie cat sa ia si ce sa ia ,se pricepe la pescuit,la taiat viata de vie ,la gradinarit,la computere,la filme,la carti ,la masina,la aragaz,la robinet,la montat orice,la cusut,e la curent cu toate stirile de pe mapamond si cu toate subiectele ...chiar ma uimeste ...
Stie sa gateasca tot felul de mancaruri ....si le face el mai pe toate ,fara a se purta ingamfat sau sa se planga sau sa ma faca sa ma simt eu mai prejos...ci o face cu o naturalete care te face mereu sa il iubesti ...
Cel mai mult imi place ca el nu gandeste ca restul barbatilor ci considera ca nu rusinos sa iti ajuti nevasta...
Cred ca daca se putea ar fi si nascut in locul meu ...eu zic ca e o comoara de barbat si mereu ii zic cum de nu l-a furat nici una inaintea mea...
Victoria_mami spune:
quote:
Originally posted by Daria_Ioana
...
El inainte sa faca ceva citeste pe net ,se intereseaza ,nu sare niciodata la actiune fara un plan
...
Al meu la fel face. Am pus afara un jacuzzi (hot tub) si a construit pe langa cu lem, a acoperit, a iesit superb. Mi-a pus gresie si faianta in baie, numai dupa instructiunile de pe net si poti jura ca sunt puse de meserias. Acum s-a apucat de renovat tot basement-ul, tot asa, numai cu instructiuni de pe net, si tot singurel face tot.
Adevarul e ca e extraordinar sa ai in casa un barbat priceput la toate; in primul rand, ca e foarte ieftin de renovat orice in casa, ca nu ne costa decat materialele si al al doilea rand, e mandria lui, ca a facut el, cu manutele lui! Am vrut initial sa angajam pe cineva ptr. gresie si faianta, ca a zis ca el nu a mai pus niciodata, dar dup-aia a zis ca vrea sa fie facute de mana lui.
_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png