Sotul meu "cel de toate zilele"

Sotul meu "cel de toate zilele" | Autor: ghinetz

Link direct la acest mesaj

Am vazut ca este si un subiect cu soacra (tot zilnica si ea, din pacate pentru unii).
Nu vreau sa fiu musai originala. Vreau un subiect unde sa ne spunem of-ul legat de "consort". Fara incrancenare. Fara controverse, fara a ne verifica puterea de convingere. Pur si simplu ca o descarcare. Eu personal am observat ca nu rezolv nimic spunanadu-i lui, ba mai mult, inrautatesc. Sunt catalogata drept "rea si cicalitoare", "ii fac zilele urate" (asta si pentru ca doar dimineata il mai prind - la cafea - sa-i spun cate ceva din ce ma deranjeaza sau ca ar trebui sa faca ziua respectiva)
Asadar...din seria: "sotul nostru cel de toate zilele, incep eu:
1. Ii spun - in dimineata asta - ca trebuie sa duca gunoiul (a fost de acord ca face el asta atata timp cat eu ies din casa doar cu cel mic in brate si nu pot sa iau si gunoiul). Replica lui: "dar l-am dus duminica sau luni!!!" ( - azi e joi!!!!) Habar n-are ca de atunici l-am dus zilnic eu sau mama cand mai vendea pe la noi.

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

nu stiu altii cum sint, dar la noi functioneaza minunat sarcinile clare si precise.
de ex.: daca trebuie sa duca gunoiul , string punga si o pun la usa pe prag.
daca trebuie sa dea cu aspiratorul, ii spun: eu ies cu cupilu afara, stau cam o ora, te rog in timpul asta sa aspiri si ce mai trebuie.
sau spala tu vasele, eu am gatit. daca amina, le las asa, pina isi aminteste.
la noi merge. drept ii ca nu e genul care sa aiba impresia ca femeia trebuie sa faca tot, dar tactica asta zic eu ca merge cu oricine.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

N-am de ce sama plang de sotul meu.
Ma ajuta la treburile casnice.
Daca vad ca nu duce gunoiul fara sa-i spun eu(eu plec cu 30 min.innaintea lui)ii pun punga in hol,langa apntofi(trebuie sa se inpiedice de ea si sa-si aduca aminte).
Aseara,spre ex.eu gateam si el butona computerul.Ca sa nu-i spun sa dea cu aspiratorul,l-am asezat in mijlocul camerei si mai dadeam o fuga la bucatarie.Dupa a 2-a tura tot nu m-am apucat sa aspir,dar l-a luat el.

Daca stau cu gura pe el nu face nimic.Daca-l las in pace face tot ce trebuie.

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU PITICA LA MARE
http://s189.photobucket.com/albums/z166/ionela_r/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisdima spune:

Draga Oana, parca mi-ai citit gandurile. Sa-mi spun si eu oful de aseara:

Ajungem acasa pe la 9.30 de la cumparaturi (am fost direct de la servici) si trecand prin camere gasesc asa: in dormitorul copilului - camasa pe umeras, in dormitorul nostru - pantalonii intinsi pe pat, in bucatarie - sacoul pe scaun. Mi se ridica tensiunea instantaneu dar il intreb calma: "Sa inteleg ca ai cravata intinsa in sufragerie? sau ciorapii?" Raspuns: "Nu, ciorapii sunt pe mine, cravata prin masina probabil". Si trebuie sa va spun ca domnu venise acasa la ora 14.00 si a plecat la 17.00 sa-l ia pe baiat de la gradi. Dar "nu a avut timp" sa le stranga, ca s-a uitat la un documentar interesant despre Mosad .

Innebunesc la fazele astea cu intinsul hainelor peste tot. Principiul lui e ca nu mai impatureste hainele purtate chiar si o data la loc peste alea curate. I-am facut un colt special pentru haine purtate, credeti ca le aseaza? God, no.

Gata, mi-am varsat offul. Daca ma mai gandesc, va mai scriu.

Pupici,

Cristinuk si Alexutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by crisdima

Draga Oana, parca mi-ai citit gandurile. Sa-mi spun si eu oful de aseara:

Ajungem acasa pe la 9.30 de la cumparaturi (am fost direct de la servici) si trecand prin camere gasesc asa: in dormitorul copilului - camasa pe umeras, in dormitorul nostru - pantalonii intinsi pe pat, in bucatarie - sacoul pe scaun.

am zis ca wow.....l-a prins cu o blonda in baie ...si cind colo el se uita serialul de la TV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grenouille spune:

quote:
Originally posted by crisdima

D Principiul lui e ca nu mai impatureste hainele purtate chiar si o data la loc peste alea curate. I-am facut un colt special pentru haine purtate, credeti ca le aseaza? God, no.

da' cosu' de rufe ce are pt alea purtate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Sunt si haine pe care le porti de mai multe ori pana sa ajunga la cos/curatat, gen blugi, diversi pantaloni, costume, jachete, etc. Banui ca la astea se referea.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

La noi e democratie:

- eu imi las hainele pe scandura de calcat in sufraerie!!!
- el si le lasa pe scaun in birou

Cand e teancu prea mare fiecare si le pune la loc. Eu nici nu prea intru in biroul lui.

Da azi venea soacra sa supravegheze femeia la curatenie, sa vezi ce-am strans eu TOT!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Nu va mai enervati cu hainele imprastiate de barbati. O doamna psiholog, din Germania, mi-a spus odata ca barbatii sant precum cainii, trebuie sa-si marcheze teritoriul De atunci nu mai mai enervez

Ingrid si Cristi 4 ani si 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

quote:
Originally posted by ingridnen

Nu va mai enervati cu hainele imprastiate de barbati. O doamna psiholog, din Germania, mi-a spus odata ca barbatii sant precum cainii, trebuie sa-si marcheze teritoriul De atunci nu mai mai enervez

Ingrid si Cristi 4 ani si 7 luni

Bestiaaal!!! Uite, asemanari ca astea te fac sa ii iubesti, cu toate ale lor...

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Mi se strica uscatorul de par......stricat e mult spus, s-a taiat putin cablul de alimentare si ma necajea pana-i gaseam pozitia.Il desfac(taietura era in locul unde se imbina cu carcasa)si constat buba,dar neavand banda izolatoare prin casa,il las pe blatul din bucatarie cu gandul ca va binevoi sa il repare.L-a reparat,adevarat,insa doua suruburi au plecat la plimbare pe blat si-a fost greu sa le recupereze si automat ca nu s-a imbinat carcasa....Voi ce-ati fi facut in locul meu?il pupati ca a reparat sau faceati asigurare de viata sa ramana macar copilului ceva.......ca riscul de electrocutare era maxim.....are destule rate pe numele lui sa nu riste nik pana nu ma asigura....glumeam acum.
AAAAAAA,daca vreti va explic si cum se unge usa metalica de la intrara sa nu mai scartaie........

Mergi la inceput