Sotul meu "cel de toate zilele"
Raspunsuri - Pagina 7
ghinetz spune:
quote:
lasa scobitori pe birou, si-s periculoase pt copii
Ei, e bine daca sunt numai pe birou. La mine sunt in toata casa. Turbez! La un moment dat i le puneam pe toate la el pe birou Si se enerva, ca daca tot le strang, de ce nu i le duc la cos.
Oana, Stefan si Victor
www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Sigur ca sotii nostri au si parti bune. Ca altfel n-am fi la "soti de toate zilele", ci la "divort" sau "abuz domestic"(ei abuzati de noi).
Si, sigur ca ii iubim, sunt ai nostri, sunt tatii copiilor nostri care sunt minunati, deci, prin translatia si ei sunt minunati. nu ar fi rau sa deschidem un subiect si cu calitatile lor. Subiect pe care sa-l deschidem imediat dupa ce ne scriem aici of-ul.
Oana, Stefan si Victor
ghinetz spune:
Pe metoda eu centrez, eu dau cu capul:
...sotul meu are unele scapari cand il apuca mania curateniei. Si atunci considera el ca in casa e jale de mizerie ( - ca si cum eu nu as fi facut curat cu lunile) si se apuca de facut singur. Si bombane!!!! E nervos, comenteaza, il cearta pe Stefan ca are jucariile insirate etc. Pai nu mai bine zic pas de la ajutorul pe care mi-l ofera?
A! Si ca mi-am amintit: nu suporta sa vada jucarii prin casa. Daca ar fi dupa el Stefan ar tr sa stea numai la tv sau calc., ca asa nu face dezordine. Asta e cred o chestie pe care a mostenit-o de la maica-sa, dar in privinta asta ma descarc la "Soacre de toate zilele"
Oana, Stefan si Victor
ghinetz spune:
Pana acum ii tot spuneam daca voiam sa faca ceva, sa duca gunoiul de exemplu. Si comenta, bineinteles. Ba mai nou, daca voiam sa faca ceva, adauga ironic: "si sa duc si gunoiul, nu?". Citind din experienta voastra nu l-am mai "cicalit", ci am scos frumos gunoiul in calea lui. Si? Banuiti cred ca a stat acolo pana am reusit eu sa ies fara ala micu' sa-l duc. Ba chiar la un moment dat se adunasera deja doua pungi si nici o reactie din partea lui. Sau da...a spus: "lasa ca le duc maine"
Oana, Stefan si Victor
iepumic spune:
quote:
Pe metoda eu centrez, eu dau cu capul:
...sotul meu are unele scapari cand il apuca mania curateniei. Si atunci considera el ca in casa e jale de mizerie ( - ca si cum eu nu as fi facut curat cu lunile) si se apuca de facut singur.
Off-topic: ghinetz, sotul tau e cumva Scorpion?
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
ni-na spune:
Cu scobitorile am o solutie,dar depinde de varsta copilului.Al meu a prins o cutie ,s-a gandacit cu ele pe covorul de langa canapea si cand am coborat,le-am luat in picioare ca transformase covorul in saltea de fachir.Ne-am lecuit amandoi,si va jur ca scobitori tepuse nu mai am in casa de vre-o doi ani de cand s-a intamplat evenimentul
ghinetz spune:
quote:
Off-topic: ghinetz, sotul tau e cumva Scorpion?
Iti vine sa crezi, eu sunt Scorpion. Dar el e...Leu.Beton combinatie, nu?!
Oana, Stefan si Victor
mamitzica spune:
Si al meu intra in tipar,are chestii bune si chestii mai putin bune.
Cea mai tare faza pe care mi-o amintesc se intimpla acum vreo 2 ani cind bebe era mic si el era acasa cu el,iar eu la servici.A sunat si intrucit nu m-am putut duce la telefon a rugat secretara sa ma intrebe daca stiu eu unde a pus el cutia cu pixuri pe care a cumparat-o acum citeva zile!!!!
Sau acum citeva zile ma suna de acasa,eu fiind pe drum,daca stiu unde e caciula copilului ca el nu o gaseste.I-am zis sa-i dea alta caciula,de unde sa stiu eu unde e aia pe care o cauta el.
tibiuta spune:
Doamne cat de mult seamana intre ei,barbatii astia!M-am linistit in concluzie nu e numai al meu asa.Cu adevarat barbatii sint de pe Marte si femeile de pe Venus.Chestia aia cu jumatatea care formeaza un intreg e o aiureala.Nu exista asa ceva,nu putem fi un intreg pt.ca oricat ne-am asemana nu ne potrivim.
Am ras cu lacrimi la subiectul asta.Deci:si altii isi mai lasa blugii pe cuier,si altii lasa firimituri de pita peste tot in bucatarie cand papa,si altii cumpara cantitati industriale de mancare (al meu e obsedat de mere,i zic sa ia 1 kg.el vine cu 2 plase pline)si altii isi lasa sosetele pe unde apuca,si altii fac treaba buna si multa dar numai dace le sugerezi ,si altii etc.etc.
larissa_79 spune:
quote:
Originally posted by puppe
Cred ca sotul meu e ceva neam cu al Eriteei... apropo de facut piata.
Il trimit sa ia "telina, niste morcovi si patrunjel" (scris pe lista) sa fac supa de pui. Vine acasa cu 3 teline cat capul meu, 5 kg de morcovi si 2 kg de patrunjel radacini, plus 10 legaturi de patrunjel frunze si bonus 3 legaturi de leustean (desi eu nu suport nici mirosul, nici gustul de leustean).
Il intreb, draguta: Da' tu crezi ca fac mancare pentru tot cartierul?
Raspuns: "Pune multe zarzavaturi, sa iasa supa buna"
Aveam doua prapadite de pulpe de pui (de casa, dar ...de pui, nu de strut!)
Oricum, m-am scos pentru supa de Craciun, la cat de rar gatesc eu asa ceva, proviziile astea ne vor ajunge linistit pana la revelion.A, se ofilesc patrunjelul si leusteanul... nu-i problema, i le servesc pe post de salata de cruditati...
si al meu tot din neamul asta e...ii scriu pe lista 3 portocale si 2 grefe si el ia.... 3 kg de portocale si 2 kg de grefe! Bai si ma gandeam ca e al meu unicat....cand fata mananca mereu fructe proaspete si la noi e cald si spatiu in frigider nu prea e...cum sa iei nene cu kg asa fructe? In cateva zile...au ajuns la cos cum prevazusem. La fel patesc si cu zarzavatul...ia sa fie...cica sa nu ma mai plang mereu ca nu am din ce sa fac ciorba! Una peste alta eu ma amuz mereu. La fel i-am zis sa ia piftele la fata, noi tineam post. Si a luat omul...vreun kg ...sau jumate..oricum multe....de parca Alexia ar avea vreo 18 ani nu 1.5! Acum ce sa zic....nici sa fie din ala care ia doar o rosie si nu un kg ca sunt scumpe...am auzit si de natii din astea. Mi-e foarte clar citind postarile voastre femeile si barbatii sunt f diferiti si kulmea e ca nu puncteaza nimeni nu adevarat diferentele astea...care sunt...dar nu sunt mediatizate!
a si ce ma enerveaza ca daca nu ii dau lista cu cumparaturi, pe langa faptul ca ma suna de vreo 3 ori sa ma intrebe inca o data ce sa ia..uita sigur 2 din 5 articole pe care trebuie sa le ia.
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!