Sotul meu "cel de toate zilele"
Raspunsuri - Pagina 10
tibiuta spune:
Fetelor ,cand am chef sa rad de una singura intru pe subiectul asta.Oare si ei ne "barfesc" intre ei barbatii?
Cateodata mi-e mila de el ,ca atatea observatii ii fac,ca sa nu mai spun cand sunt in zilele alea 3 delicate o data pe luna ,am neste toaneee!Numa il aud :esti la ciclu nu?sa-ti cumpar o ciocolata sa-ti treaca? si ala micu repeta dupa el "mami e la ticu!vea tiocoiata"
diana32 spune:
Draga -ni-na,barbatii nostrii au incredere in puterile si vointele nostre,nu se vor agita niciodata atata timp cit stiu ca nu sintem rabdatoare la indiferenta lor. Asa ca puneti mana si invatati sa reparati orice,daca nu vreti sa va umpleti de nervi.
petra spune:
Asa fetelor ! Dupa ce am citit 10 pagini cu postarile voastre, m-am linistit ca am un sot normal cu toate caracteristicile comune barbatilor. Cu bune si cu rele ! Sunt linistita acum si cred ca nu o sa ma mai enervez cand trece pe langa gunoiul scos in mijlocul bucatriei, ca-si lasa sosetele pe langa pat si de astea .Si o sa apreciez cand iese cu copii afara, cand da cu aspiratorul , cand se mai duce la cumparaturi, plateste toate darile.
Ce ma enerveaza cel mai mult, este faptul ca din cand in cand se apuca sa faca el ordine prin casa, asa de parca eu nu as face, si cu ce incepe ? Cu bucataria, cu sertarele unde tin eu fel de fel de ustensile de bucatarie si incepe : ca ce-mi trebuie asta , dar asta, dar cealalta?! Si totul se sfarseste cand il scot din bucatarie !
In rest ne intelegem si ne completam unul pe altul.
petra spune:
Cumva OFF TOPIC !!!!!
Mi-am adus aminte de un subiect asemanator deschis acum 2-3 ani pe acest forum si se intitula ceva de genul "Ce ne enerveaza la soti!" si imi aduc aminte ca cineva a postat ce o enerveaza la sotul ei > Tare m-am mai distrat cand am citit " ce ma enerveaza cel mai tare este ca se apuca sa faca cafea dimineata si spala ibrcicul cu buretele de vase ! si-l umple tot de zat !!!!"
fianna spune:
Al meu e destul de cuminte. Ma enerveaza insa ca nu are initiative de nici un fel. Apoi imi zice ca s-a gandit dar nu a facut ca daca ma suparam. Am reusit eu cumva sa bag spaima in el si acum nu face diverse de frica mea, vezi Doamne!
Cu gunoiul nu a fost greu sa-l educ. L-am rugat seara sa duca gunoiul dimineata cand pleaca la servici- nu trebuie decat sa-l lase la poarta. Si a uitat. Eu cand m-am trezit si am vazut gunoiul plin l-am sunat si i-am amintit ce trebuia sa faca. Dar nu l-am atins, am mai facut o punga mica de gunoi langa. Asa ca l-a gasit bine merci la locul lui numai bun de dus la tomberon. Si de atunci se autosesizeaza cand se umple punga si-l duce. Si uite asa eu nu am mai pus mana pe gunoi de 2 ani.
Si alta problema pe care am reusit sa o remediez. Spala vasele la modul cel mai dezgustator posibil. Umplea chiuveta cu apa si detergent, le punea acolo, le dadea cu buretele si le punea la scurs. La final le lua la rand si le sterge cu carpa. M-am oripilat cand mi-am dat seama ca nu mai are loc nici o clatire! Si a inceput scandalul, eu cu argumente gen: nu se curata bine, ramane detergent pe ele, mancam detergent! El ca BA NU! Marele argument! Asa ca l-am poftit de cateva ori sa manance detergent, i-am pus cutia de axion in fata sa se serveasca si am reusit dupa mult scandal sa-l dezvat. Apoi am observat ca acesta e obiceiul la el acasa si toate vasele sunt ingrozitor de slinoase, asa ca eu ma duc pe furis la bucatarie si le spal repede pe ale mele inainte de orice masa.
aniela23 spune:
fianna, vad peste tot faza asta cu spalatul vaselor fara sa le clateasca.Cred ca mai mult de 50% dintre persoanele pe care le cunosc spala vasele asa.Si cand te gandesti ca detergentul de vase e toxic si pt pielea mainilor, ma intreb ce zice bietul stomac de el?
Tabitha spune:
Fetelor,
Sotul meu spala vasele cu o cantitate dubla de apa decat cea necesara mie (si sa nu va inchipuiti ca eu nu le clatesc bine). Daca mergem in vizite, vrea sa fie absolut sigur ca farfuria lui e curata, asa ca daca trebuie o clateste el inainte. Este un maniac al igienei, cateodata mi se pare ca exagereaza, dar in general imi place de el ca e asa.
angelinajoli spune:
Omul meu cand spala vasele,din an in Pasti,tot cu o cantitate mare de apa le spala.Inainte imi tot tragea atentia sa nu folosesc foarte mult det. de vase ca e toxic,dar acum nu mai spune nimic.