Mamici de septembrie-octombrie 2007 (101)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

quote:
Originally posted by Andries

e...Roxana mama... spor la masaj, sa te vedem cat de constiincioasa esti, eu una spun cinstit ca nu as fi capabila, stiu de la al meu. Bine ca se rezolva!!

Andries

Pai nuuu, numai saptamana asta cat nu poarta gipsurile prestez. Dar sa stii ca sunt constiincioasa, azi cel putin l-am tot masat si i-am tras de degete.

Oricum mi-a venit o idee, o sa pozez picioarele de aproape sa vada fetele cum sunt si care e problema ca sa nu mai creez panica. Insa la stangul nu se mai vede nimic, este normal. Numai la dreptul mai este putin, dar sa vad din ce unghi il pozez. Cred ca il va pune numai pe dreptul de acum incolo.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Luy, eu le-am facut private pozele si o sa dau dreptul sa le vada userul comun, septoct2007. Asa le poate vedea oricare dintre voi daca intra cu userul respectiv.
Carpatina, am executat, sa traiti! I-am luat la pachet si i-am halit acasa: unul pour moi, unul pour toi.
Roxana, bine ca te-ai linistit.
Duamna Teo si printisorul Mihnea au fost externati azi din spital, nu am mai multe amanunte. Asteptam sa ii dea voie Mihnutzu lui mami sa ne povesteasca mai multe.

Sim si Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Rox deci doar o saptamana? Ei bine nu e foarte greu. Nu se gadila daca-l tragi de degete? Eu cred ca o sa-i puna ambele picioare in gips, asa, pentru simetrie.

Cam mult a stat Teo in spital...8 zile, brrr... sa te urci pe pereti si nu alta.

Andries

Mergi la inceput

Gata, am reusit cu pozele. Cine vrea sa le vada trebuie sa intre pe Flikr pe contul comun si le gaseste in meniul Contacts.

BB Stefan creste

Mergi la inceput

Ma retrag, trebuie sa fac baita lui bebe. Noapte buna.

BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Azi in urma subiectului cu cantarul deschis de Maruntzica, am luat-o si eu razna si l-am cantarit pe bebe de cateva ori ca ma gandeam ca nu merge bine cantarul. L-am scos exact la 2 luni din spital si avea 5530 gr, iar azi exact dupa o saptamana avem 6000 gr; Saracutzu' si eu care credeam ca nu se satura, ca plangea la o ora dupa ce manca si eu il puneam la san, ba chair o data pe zi ii mai dadeam si completare formula. Cred ca nu mai pupa completare; pai in stilul asta o sa am un umflat de copil cat de curand.

Miaunici cu placere scumpo.
Gema cu placere, dar sincer sper sa nu ai nevoie de vreu spital.
Devylla super dulce Erika!! E o papusa de fata
Danielle02 sa iti traiasca bebelina.... dulcica Ebonee
Ligeea bine ai venit
Sabina iti doresc multa sanatate Sofiei si ai multa grija cu bebe Gheo

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
toate pozele
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

piciulika sa dea Dumnezeu sa ramana asa necoliciosi
bebe Eduard-Alexandru

roxana ma bucur ca nu e chiar asa grava situatia
betty

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Sabina, mai sunt niste poze pe mailul comun care sunt publice, unele chiar cu bb Gheo, altele cu macii si cele de la intalnire. Sa le fac private? Ca stiu ca tu esti cu minute acolo.

BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Roxana, slava Domnului ca nu e grav!
Sabina, tuna si fulgera?
Alinus, bine ai revenit!

O intrebare am. Voi intentionati sa dati bebeilor Zymaflour? Sora mea da si acum fetitelor ei, inca de cand erau sugari si nu au avut veci vreo carie. Au dintisorii ca perlele. Cred ca o sa-i dau si eu Sarei, dar mai studiez problema, ca am auzit si pareri contra.

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hai ca am culcat hoardele dezlantuite, desi Andrei se cam foieste. A cazut lat dupa baita in cadita, l-am si tinut mult. Plus masaje si exercitii la greu. Apropos Andries, nu prea m-am exprimat eu corect. Nu trag de degete efectiv ci de jumatate de laba, si anume cea cu degetele. Adica bag un deget pe exeteriorul labei fix in dreptul scobituri si cu mana cealalta fortez partea superioara a labei peste degetul meu. Nu se gadila deloc, cred ca e dureros. Insa azi am fost cam necajita ca imi e teama ca nu fac bine miscarea intrucat nu urla asa cum face la doctor. Numai de 2 ori am scos cate un scancet si am tras zau cu forta, a si trosnit.

In alta ordine de idei, uitasem sa va zic ceva haios de la sedinta. Se pare ca fata mea frange inimi la gradinita, ca are ditamai fan club pe acolo. In afara de colegul pe care Alex vrea sa il aduca la noi acasa si care este prietenul ei cel mai bun, se pare ca si colegul agresiv e de fapt indragostit de ea (si ii zice mamei lui ce ochi "frrrrrrrumoshi" are Alex). Intrucat un fost coleg de la veche gradi, alt pretendent, s-a mutat in Pipera, mi-a spus educatoarea ca a iesit cu bataie efectiv intre amorezi. Na belea!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput