Mamici de septembrie-octombrie 2007 (101)
Raspunsuri - Pagina 4
Bee spune:
Roxana, spor la masat. Sper sa fie totul ok cu piciorusele lui Andrei. Cand am vazut pozele, mi-am dat si eu seama cam de ce era nevoie de ghips. O sa se rezolve cumva. A vrut el sa-ti dea de lucru! Cat despre trosnit, nu chinui copilul! Cred ca pe muschi si ligamente trebuie lucrat cumva. EU asa am vazut. Dar o saptamana nu-i un capat de lume, vine Botezul (distractie placuta, ca eu sigur nu voi apuca sa-ti mai urez saptamana asta sau cealalta), apoi ghipsul din nou si daca nu se rezolva nici asa, chemi pe cineva acasa sa ti-l lucreze profesionist. EU una mi-am mancat timpul, zilele, rabdarea ducand fata la kineto. Dar merita cu prisosinta.
Eu vad ca raman printre ultimii mohicani cu burta. Dar maine sper sa ma nasca si pe mine doctorul! Ca e cam tarzior (cred ca o sa va mai prind din urma abia pe la scutece).
si sanatate multa si mamicilor si mai ales bebeilor.
Bee 41 deja
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Sabina spune:
Simuletz, fa-le tu private, alea cu macii sunt inofensive,;lasa-le, dar celelalte...Doamne pazeste.
Bee,
sa fie usor si sa ai cea mai frumoasa zi maine!
ce caut io la ora asta aici? bb de la 12 face shooooooow.acuma am deschis geamu si l-am infofolit bine cu 3 paturici, si cred ca l-am rapus. Din cauza bolii sofiei a avut un prg haotic gheo, asa ca de 2 zile el n-a facut baie...azi a adormit dela 20.39 la 12....si l-am lasat asa, pt ca ziua mi-a atipit cate 20 de min si basta....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
betty78 spune:
Buna dimineata mamici!!
Vad ca nu este nimeni la rondul de dimineata. Va urez o zi excelenta si ma bag si eu la nani
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
toate pozele
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
luy spune:
A sosit ziua cea mare pt Bee, uraaaaa
Ai zis ca nu vrei majorete, asa ca iti trimit un brat de si multi . Nastere usoara, un bebelus sanatos si frumos si sa-ti revii repede !
Asteptam vestea cea mare, sa trimiti si tu SMS
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze
slippers76 spune:
Uite Betty, am venit eu la rondul de dimineata, cam tarziu ce-i drept. Bebe iar a adormit greu aseara. Nu stiu ce are seara, dar nu-l mai doboara nici baia. Face circ cate o ora jumatate-doua pana adoarme. Eul care la 10-10 jumate era in patutz, acum nici la 12 nu-i adormit.E asa de obositor! In alta ordine de idei, e asa de scump! A inceput sa rada cu hohote. Si se aude singurel si se distreaza si mai tare. Ieri a ras tot timpul cat a stat treaz. Ma mir ca nu are febra musculara la falcutze. Si gangureste, si "vorbeste" cu noi tot timpul. A vorbit pana si cu bunica-sa la telefon.
Mai am si eu o intrebare pentru mamicile cu bebei: care din voi aveti probleme cu crustele pe capul puiutzilor? Si cum le tratati?
Sabina, sanatate multa Sofiei. Sa se faca repede bine. Asa e si la noi cand cea mare e bolnava. Se da peste cap si programul astuia mic.
Bee, nastere usoara!
Gabriela, eu am auzit mai multe pareri contra decat pro pentru Zymafluor. Inclusiv de la stomatologi. Eu nu i-am fat Mirunei. Carii n-are, doar strungareatza.
Betty, venim si noi tare din urma la umflatzei. L-am cantarit luni si avea 5850. Asa e si al meu, ar manca non-stop, de ai zice ca a dat foametea peste el. Eu tot am noroc ca mananca repede si nu imi omoara tot timpul. In timpul zilei, cand nu doarme, nu trece o ora jumatate si deja isi roade pumnii sau isi suge degetele, si ma "cearta".
Rox, vad ca ati scapat de ghipsuri, temporar. Hai, ca poate la urmatoarea imobilizare se rezolva problema. Si scapati de belea. Haioasa povestea cu Alex. Cam asa e si la noi, doar ca la noi sunt geloase fetele din grupa pentru ca Miruna primesate prea multa atentie de la baietei. Unul din ei s-a ales saptamana trecuta cu un cucui in frunte incasat de la o domnisoara geloasa pentru motivele de mai sus.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad
slippers76 spune:
La multi ani Iuli8700, si tot ce iti doresti sa se implineasca!
Sper ca sunteti bine cu totii.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad
ligeea spune:
Buna dimineata -am avut un somn beton , m-am trezit doar la 3 ore sa-i dau lui Bem-Bem sa manace si in rest am dormit pana la 8 .
Cel mic nu a avut dureri de burtica azi-noapte dar in schimb nu stiu de ce face caca des - la fiecare supt . Cu baietelul celalat nu am avut problema asat , facea de 2-3 ori pe zi.
Mi-a ca degeaba manaca el bine ca nu asimileaza . Am observat ca daca-i dacu lapte formula pentru prematuri o mai rareste -o data la 2-3 mese .
In plus de la formidabilul si mirobolantul Euroclinic am iesit cu o piodermita de toata frumusetea , pe care o tratam cu tot felul de creme si unsori -vreau sa cred ca nua jung cu el la injectii ca ma razboiesc cu ei crunt .
In fine , fiecare mamica cu copilul ei si fiecare copil cu ,,problemuta lui ...
Sa nu uit , am mai intrebat o data unde trebuie sa scriu datele mele si ale copiilor direct pe forum sau sa le trimit la PM afisat ?
alehiam spune:
ligeea cred ca ti-a mai raspuns cineva: scrie-le aici pe forum si una din fete le va trece in listuta
Mad, mamica de www.flickr.com/photos/9465085@N07/1466689554/" target="_blank"> Robert Stefan (09.09.2007)
danuta36 spune:
La multi ani Iuli8700!Multa sanatate si toate cele bune!
Bee tin pumnii sa ai nastere usoara si sa te refaci repede!
Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana
kriss79 spune:
neata!
La Multi Ani Iuli8700!
Bee, nastere usoara si bb sanatos!
Ligeea..bun venit si felicitari pt. bb!
Am nascut in aceeasi zi, la diferenta de cateva ore..SI bebelusa mea s-a nascut maruntica, cu 2,950 gr..a mai dat jos in maternitate 200 gr..iar acum incet incet am mai asimilat putin.avem 2,820 gr..La inceput i-am dat si completare, precum in maternitate, dar am intrerupt de 2 zile..intrucat vad ca ia in greutate si e vioaie si mancacioasa si in plus are scaune slava domnului..face kk in timp ce suge:)
Dureri de burtica si a mea mai are..vad ca se screme..i-am mai dat Bonnisan 5 pic..si ii plac si se simte mai bine dupa..
Din ce am citit nu e o probl ca face kk la fiecare supt..si a mea cam la fel face..
Sabina,multa sanatate Sofiei!
Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)