Mamici de septembrie-octombrie 2007 (101)
Raspunsuri - Pagina 5
carpatina spune:
quote:
Carpatina, am executat, sa traiti! I-am luat la pachet si i-am halit acasa: unul pour moi, unul pour toi.
de Ioana (27.09.2007)
ligeea spune:
-multumesc pentru raspunsuri.
asadar...
data nasterii-6.09.1971, primul baietel- Vlad Matei -11.09.2003 , nascut la 35 sapt cu 2,4 kg apgar 8, al doilea Luca 16.10.2007 nascut la 37 saptamani cu 2, 73 kg apgar 10 , a iesit din maternitate cu 2,53 , acum are cca 2,750 ( in 4 zile nu e chiar rau ) .
cecilia L spune:
Buna dimineata,
Fetele bucurativa ca fac bb kaka asa des, si noi am facut asa in prima luna, acum insa ne chinuim sa facem, de multe ori face odata la 2 zile.
Nastere usoara Bee, sa fiti sanatosi si norocosi.
noi am avut o noapte agitata,am adormit la 10.30-11, aveam chef de joaca, m-a surprins ca nu a avut colici, concluzia eu eram de vina pt colicii lui, nu am baut ceai de anason cu chimen sapt trecuta, cum am inceput sa beau iar vad ca au disparut crizele, nu pot decat sa ma bucur.Deci am dormit pana pe la 2.30-3 cand am sarit ca arsa ca se ineaca, avea mucisori si respira greu,i-am pus ser in nasuc si am scos ce era pe acolo cu pompa si a fost ok, respira bine, dar dupa 2 ore s-a trezit iar infundat si asa am repetat operatia la 2-3 ore, si daca tot s-a trezit a si papat....cosmar noaptea asta. AAAA febra nu are(37.1)> cREDETI CA AR TB SA MERG LA DR.???????????
Eu azi vreau sa merg cu el la control la ochisori(ma gandesc sa merg la Budimex) am inteles ca este un dr de copii f bun pt ochi, sa merg la camera de garda sa le spun de pb cu nasucul infundat??////
Cred ca asa o sa fac, nu prea stiu cum stau lucrurile pe la Budimex nu am fost niciodata acolo, dar ma descurc eu....
gata s-a trezit fomistul....
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/album/559049911AmKpDg?start=12
MamiciDe2007 spune:
ligeea trecut baiatul cel mic pe lista.. insa vrei sa spui datele complete? ora nasterii, lungime, ai nascut natural sau cezariana? multumesc
ligeea spune:
Stau cam prost , du-te innainte si fa programare la un doctor altfel stai pe la camera de garda cu nspe copii cu nspe mii de boli .
In plus nu uita ca-ti trebuie certificatul lui bebe -mie mi l-au cerut si nu prea te descurci singura , ca e coada si la inregistrare si la cabinet la consultatii
Multumesc de informatiile cu privire lascunele dese , eram chiar ingrijorata ( daca as fi patit asa la primul eram mutata deja la spital ) .
medic de ochi-foarte bun nu stiu daca si asa de mititica e la spitalul de ochi la Piata Lahovari
Gabriela77 spune:
Bee, Mami, tinem pumnii!
Iuli, La Multi Ani!
Sabina, sa se faca bine Sofia!
Eu sint necajita, cred ca raceste Sara. E mai infundata ca de obicei, si a tusit de vreo 3 ori. offffffffffffffffff!!!! Vine diseara pediatra sa o vada!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
betty78 spune:
Bee, nastere usoara scumpo!!! Te asteptam cu detalii
Iuli La multi ani!!! multa sanatare si bucurii!!!!
Slippers, pai al tau e mai grasut, decat al meu, proportional cu varsta si greutatea la nastere. Tu il alaptezi sau papa formula?
Apropo, de mucisiori, al meu s-a trezit azi mai mucios, decat deobicei....sper sa nu ma intoarca raceala
Rox, scumpo spor la masaj, dar nu cred ca trebuie sa ii trosneasca osisoarele....imi dau si eu cu parerea; si multa distractie la botez
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
toate pozele
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
bumbita spune:
in sfarsit, s-a rez si problema cu calc meu...cine a avut virusat si distrus windowsul stie despre ce e vorbsa....
va rugam sa ne treceti si noua datele....bebe eduard-stefan, nascut 25 septembrie, ora 10, 3550 grame, 53 cm, natural.multumim mult anticipat
in prezent ne laudam cu 5000 grame, alaptat la cerere, placere maxima la baita, gangurit cand se vorbeste cu el...si poze in curand...cat de curand.
acum am de scos niste gazute de la un bebe care tocmai a terminat de mancat.
BEE BAAAAAAFTAAAAAA MULTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...........
pupici multi la toate si la toti bebeii.
ALBA CA ZAPADA A LA SEBI
bumbita mami de eduard ( 40 + fara o zi ) si de sebastian(03.01.2006)