Mamici de septembrie-octombrie 2007 (101)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Carmenita , eu la primul copil ii dadeam lapte formula numai nopatea -facea mai putin colici si sugea mai repede .
Inceraca sa-i dai mesele de noapte -1-2 iar apoi masa de dimineata prima da-i-o de la san

bea mult ceai de chimen si anason -stimuleza mult lactatia si manacacca 2500 KCal /zi , multe proteine- fripturi la gratar . lactate ,fruictele si legumele gateste-le la aburi .
Nu-ti ma fa probleme ca-i dai lapte praf ,e o psihoza cu alaptataul daca ai ii dai daca nu nu
Am cunoscut o mamica in parc care i-a dat numai san pana la 9 luni-fara nuimic altceva , probabil ca nu avea suficient , dar refuza sa -i dea copilului altceva -era un copil nascut la termen , cu greutate de 3 kg si ceva care la 9 luni avea 5 ,7 kg iar acum al 2 ani are 11 .

Si eu i-am dat la primul lapte praf -nopatea iar la 6 luni s-a intarcat singur -era mai usor sa suga la biba .

Important e ca cel mic sa \ia bine in greutate si sa fie sanatos , laptele praf nu e facut pentru E.T e facut pentru bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Buna dimineata fetelor
Giulia a dormit ptr prima oara in pat cu mami,a vrut mereu sa stea la an si nu prea m-a lasat sa dorm desi de obicei este foarte cuminte noaptea.Sunt rare momentele in care nu doarme.Totusi i-am facut pe placi am tinut-o lipita de mine toata noaptea desi mi-era o frica teribila sa nu ii fac rau din greseala in timpul somnului.
Astazi pe la 11 mergem la pediatru sa vad ce ne spune in legatura cu candida asta s sa ne schimbe tratamentul ptr ca ceea ce ne-a dat pana acum nu i-a servit la nimic.

Cristina + GIULIA 21.09.2007

poze

nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Carmenita... nu stiu daca te ajuta cu ceva sa-ti spun caq nu esti singura care se bate de problemele astea...

si mie mi-a scazut laptele foarte tare, insa nu renunt la el, prima data il pun la san, si abia apoi ii dau completare. Riscul e ca are colici, poate tocmai din cauza combinatiei, insa nu vreau sa pierd laptele pe care-l mai am.

cat despre muculeti si nas infundat, mie doctorita mi-a zis sa pun apa intr-o tava pe calorifer, pentru ca aerul incalzit e foarte uscat, sau daca-ti permiti ia-ti un umidificator... eu n-am gasit inca ceva bun, dar mai caut...

Vrau sa intreb si eu mamicile despre o problemuta... i-a aparut la Darius pe manute si pe spate bubite din alea de caldura, insa foarte, foarte dese, si e si pielea rosie, ieri am vazut prima data pe manuta, l-am dat cu baneocin, si parca s-au retras , insa pe spate si cealalta manuta i-au aparut doar azi. Oare sa fie de la crema, i-am vazut putin pielea uscata si l-am dat cu crema hidratanta Sanosan... bineintele am intrerupt de 2 zile si nu-l mai dau, oare sa fie si de la asta sau doar de la caldura? Sa ma duc cu el pana la doctorita? voi ce ziceti?

Rodica Darius Filip
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

quote:
Originally posted by rodicamaries
Vrau sa intreb si eu mamicile despre o problemuta... i-a aparut la Darius pe manute si pe spate bubite din alea de caldura, insa foarte, foarte dese, si e si pielea rosie, ieri am vazut prima data pe manuta, l-am dat cu baneocin, si parca s-au retras , insa pe spate si cealalta manuta i-au aparut doar azi. Oare sa fie de la crema, i-am vazut putin pielea uscata si l-am dat cu crema hidratanta Sanosan... bineintele am intrerupt de 2 zile si nu-l mai dau, oare sa fie si de la asta sau doar de la caldura? Sa ma duc cu el pana la doctorita? voi ce ziceti?

Rodica Darius Filip
Poze

Si a mea a facut eritem in maternitate de la caldura..am dat-o cu Sapromed si i-au trecut in 2-3 zile..
acum cu pielea uscata nu stiu ce sa iti zic..

Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Luy, Mariei! Sa fie sanatoasa si fericita!

Sim si Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Vmkriss, multumesc mult!Ce face voinicul?
Roxana, sa stii ca asa e cu fobia asta…M-am distrat de Alex a ta cu suzeta. Asa dulce e! Ma bucur ca s-a dat pe brazda grasunul tau! Bravos!
Carmenita, eu am fost exact in situatia ta! Sara adormea extreme de repede la san, nu a luat sufficient in greutate in prima luna, asa ca am suplimentat cu Nan. La san nu am renuntat, noi papam san la fiecare masa, inca de o luna trage mai bine si mai cu forta, dupa care dam completarea. Sara nu refuza sanul, dimpotriva ii place mult! Asa ca nu te stresa si nu renunta la san. Noi am recuperat si crestem in greutate foarte frumos! Succes!

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Luy, La Multi Ani printesei Maria! Sa aiba o viata frumoasa!

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Ligeea, Rodica si Gabriela va multumesc mult pentru raspunsuri. Gabriela, cred ca ma aflu in situatia ta. Bebe adoarme foarte repede la san, ca ma si sperie. Eu lapte simt ca am, pentru ca nu reuseste sa imi goleasca sanii, mie imi curg sanii si el adoarme. O sa ii dau si Nan, pentru ca trebuie sa creasca. Vroiam sa te intreb daca aveti un program de masa, cum ii dai Nan? Poate daca prinde forte o sa suga si el mai viguros.
O sa beau si ceai pentru stimularea lactatiei, ca nu vreau sa pierd lapticul.
Va pup!'
Carmen si bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

bebe Maria de luy

ancasilv felicitari ptr. bebe Vladut si bine ai revenit

noi suntem ok,Ebonee s-a trezit doar o data noaptea trecuta sa pape si apoi la 7 dimineata iar acum somn de voie iar eu fac ture prin casa,imi vine sa o trezesc si sa ma joc cu ea,dar asa frumos doarme...

sa aveti o zi buna

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

carmenita, stai asa:
a crescut 300 de grame dela cat avea cand s-a nascut sau de la scaderea fiziologica?

e fff imp sa raspunzi la asta.
eu spun ca daca e puturos la supt o sa pierzi laptele cu biberonul, pt ca ii curge f usor.
daca ia in greutate 500 gr de la scvadetre, nu trebuie completare.

sim si luy, la multi ani comorilor voastre!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput