Mamici de septembrie-octombrie 2007 (101)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Gabriela77 si eu am fost in situatia ta...si al meu tragea pana la un moment dat iar apoi adormea la san....incearca sa o ciupesti de obrajor sau e urechiusa si sa ii faci masaj la piciorus si o sa vezi ca suge mai mult si adoarme mai greu. Totodata, alterneaza sanii si nu o lasa prea mult la un san. Pe de alta eu daca ii mai dau lui bb Mario completare, la sfarsit dupa ce s-a saturat si refuza bibe, vrea tot tzitzi si il mai pun cateva min pana se linisteste...e posibil sa vrea sa simta caldura ta. Cat a crescut? Si am citit pe undeva ca nu intotdeauna cand iti curg sanii ai suficient lapte....uite de exemplu dupa ce bebe suge si mi-a golit un san, la 5-10 min dupa aia se umfla mameleonul in jurul sfarcului (acolo este ca un depozit de lapte), si incepe sa curga sanul, iar daca bagi pompa o sa vezi ca curge lapte efectiv un minut 2 iar apoi nu mai vine nimic....si eu am aceeasi problema si eram sigura ca nu am suficient. Daca bebe a crescut nu trebuie sa suplimentezi deloc.....iar daca simti ca nu s-a saturat incearca cu masa de seara doar si vezi rezultatele. Eu beau ceai de chimen si anason si pe langa asta bag la greu galactogil. Am inteles ca si humana are ceai de stimulare a lactatiei.

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
toate pozele
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Sabina, a luat doar 300g de la scaderea fiziologica, adica s-a nascut cu 3300g, a scazut la 3000g si abia acum a ajuns la 3300g, dupa 3 saptamani.

Carmen 38+ Andrei
Doar o zi!!!!
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:
Originally posted by Carmenita

Acum, intrebarea mea este pentru fetele care dau formula bebelusilor in completare cu laptele lor. Cum procedati? Ati renuntat la san? Eu nu vreau sa renunt la san, as vrea sa mai manance macar in iarna asta niste laptic de la mine. Nu o sa mai primeasca sanul daca mananca formula?
Voi cum faceti fata?

Eu ii dau de la inceput tzitzi si apoi laptele meu ori Milupa HaPre cand al meu nu mai ajunge. Eu am dat cu bibe cu forma asemanatoare tzitzicii si nu am avut probleme sa nu-mi ia sanul, doar ca-i puturoasa si nu trage mult ori adoarme la san si cu timpul scade lactatia daca bb nu suge bine. Bafta! Hi si eu sunt una bucata mamica panicoasa!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Marunzika, ce fel de biberon i-ai luat? Eu am de la Avent pentru o luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Dimineata eram cam adormita
pentru Maria Diana de Tzuc, Maria de Tomasa, Eduard Stefan de Bumbita si Robert de Laurici_27

Sabina, multumim

Sim si Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:
Originally posted by Carmenita

Marunzika, ce fel de biberon i-ai luat? Eu am de la Avent pentru o luna.

La fel am si eu, Avent Naturally! Si nu stiu daca a ajutat dar cica sticlutelesi bibe de la Avent sunt anticolice si Yannisa nu a avut colice deloc, doar cu basinutele are ea treaba, dar da la greu deci nu-i problema.

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Multumesc de raspunsuri fetelor!

Auzisem ca un bb alaptat exclusiv la san nu poate deveni obez...insa daca a luat 400gr pe saptamana nu ajunge acolo? Ma bucur ca mananca, creste, insa voiam sa vad daca mai e vreunul asa gras

Apoi voiam sa intreb...copilasii vostri noaptea daca se trezesc si e intuneric nu plang? Ca Robert cand se trezeste si e intuneric plange..daca aprind o lumina ceva, cat de mica adoarme din nou. E normal oare?

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Crishtina al meu bebe a luat in prima luna 1370 gr, iar a doua luna a luat 1040 gr, in conditiile in care a stat in spital 1 saptamana cu rinofaringita virala, pneumonie virala si bronsiolita. Deci este absolut ok.
Cu intunericul nu stiu ce sa iti spun, ca eu am o lumina de veghe care bate din sufragerie in camera lui bebe.

Mamicile cu bebici muciosi, de cate ori folositi batistutza bebelusului pe zi?

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
toate pozele
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by alinus_25

Poate aveti putin timp sa ne admirati si pe noi... http://good-times.webshots.com/album/561161491AqYtjc

Alinus de Iulius Teodor

alinus, ti-am vazut baiatul! E frumos foc, sa va traiasca!

http://picasaweb.google.com/urmychance/TUDOR

iubirea mea - Tudor Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Ne-au aparut si nou bubite pe fata.. asa ca o spuzeala.. asistenta ne-a vazut ieri si -a zis ca e acneea copiilor, care e normala.. ca trece singura si sa nu o dau cu nimic... doar cu apa..

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput