Mamici de septembrie-octombrie 2007 (101)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Inca ceva, vreau sa fac si eu un filmulet pt Sara. Imi recomandati ceva program?
Vmkris?

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Gabriela, parca era si un site unde puteai sa faci montaje de astea. O sa o intreb pe vara-mea si iti spun, daca vrei.

Sim si Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Te rog mult, Sim! Multumesc!Somn usor! Ma bag si eu la somnic.

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ana, ba imi imaginez cum arata Miruna, ca si Alex zici ca fusese la plaja, se jupuia pielea exact ca la arsuri. Ma si speriasem. Si a tinut vreo 2-3 saptamani cojirea asta.

Ligeea, sa vezi ce neplacut a fost sa ma uit lung prin magazine ca sa imi iau ceva pentru botez. E bine ca nu aveti probleme cu gelozia. La noi Alex a fost foarte fericita cand a venit bb, l-a iubit vreo 2 saptamani fara comentarii, apoi a inceput nevoia de atentie suplimentara si de la o luna s-a agravat rau situatia.

Apropos de gelozie, Alex a pus suzeta papusii in gura si a zis sa am grija si de ea ca e bebelus. Si pe cuvant am stat toata seara cu ea. DE fapt de cateva seri musiu e cumintel foc, se trezeste si rade la carusel, papa, il plimb putin, il tin putin in scoica (asta numai seara cat e Alex ca sa nu stea prea mult langa mine), iar putin la carusel, cum bazaie il iau in brate si adoarme. Si reluam povestea. In plus de la 6.30 la 8.30 doarme legat, asa ca serile stau mai mult cu Alex. Azi am inventat tot felul de jocuri, am citit. Si degeaba, poftim problema cu suzeta. Pana la urma i-am zis sa o tina dar e pacat de dinti sa ii cada, pentru ca suzeta e numai pentru bebelusi stirbi.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Alinus, eu am terminat 2 tuburi de Bepanthen si am renuntat la el, folosesc Nivea sau Sanosan cu oxid de zinc. Ce dulce doarme ciufulici Iulius! Sta cu manusi? Eu l-am lasat pe al meu sa isi scoata ochii, dupa ce l-am taiat cand avea 2 saptamani, abia de curand m-am indurat sa ii tai unghiile.

Ana, tu zici de grasomeg? Eu ce sa zic? Dupa ce ca s-a nascut urias mi-a luat 600 gr la fiecare 2 saptamani. Adevarat insa ca e pe formula.

Teodora, bine ai revenit. Pupici si tie si lui Mihnea si baga si tu poze.

Oanacris, bine ai revenit, sa iti traiasca bebelusa si sa fie sanatoasa!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmkriss spune:

quote:
Originally posted by Gabriela77

Inca ceva, vreau sa fac si eu un filmulet pt Sara. Imi recomandati ceva program?
Vmkris?

http://www.photodex.com/
ProShow Producer - Version 3.1

FLORI si Eduard-Alexandru (23 septembrie 2007)
Poze BB

9 luni si Greierasul a aparut (FILM) **NEW**

Flori graviduta si BB la echo

Mergi la inceput

Ancasilv, felicitari, sa va traiasca baiatul si sa fie sanatos!

Gabi, deci sa nu te mai panichezi de acum incolo, daaa? S-a creat o adevarata fobie la odisee cu racelile astea.

Gata, va pupic, ma culc devreme ca tot sunt singurica si azi. Noapte linistita!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Buna fetelor! Noi suntem cam scumpi la vedere. Inca ne chinuim sa ne facem un program. Sunt tare suparata, pentru ca bebe in 3 saptamani nu a luat decat 300 g, si ne-a suplimentat cu formula, cu Nan. Eu nu vreau sa renunt la san, pentru ca laptele meu e bun, dar se pare ca nu e suficient pentru bebele meu. Sunt obosita si stresata si tot timpul am impresia ca e ceva in neregula cu bebele meu. Ma tot intreb de ce adoarme asa repede la san, cateodata adoarme cu laptele in gura si se ineaca, nu stiu ce sa mai fac, oricum, e clar ca nu se hraneste suficient daca nu ia in greutate. Mai nou are nasul infundat foarte tare si nu respira bine si se ineaca, tuseste, ne-a zis ca nu e racit, ca nu are febra. Ideea e ca nu scoatem deloc mucisori, nici cu pompita si nici macar cu batista bebelusului. Noaptea trecuta ne-am speriat asa de tare incat l-am pazit cu schimbul. Sa va mai zic din spaimele mele? Sunt varza si ma acuz ca nu stiu sa fiu o mama buna pentru copilul meu. Si ma mai sperie o chestie, cand tipa prea tare face o usoara cianoza in jurul guritei si i se mai invinetesc si manutele. L-a ascultat doctora si a zis ca nu aude nimic in neregula la inimioara, si ca unii bebelusi fac asa ceva.
Acum, intrebarea mea este pentru fetele care dau formula bebelusilor in completare cu laptele lor. Cum procedati? Ati renuntat la san? Eu nu vreau sa renunt la san, as vrea sa mai manance macar in iarna asta niste laptic de la mine. Nu o sa mai primeasca sanul daca mananca formula?
Voi cum faceti fata? Eu nu reusesc deloc sa ma organizez. Va felicit mamicilor cu doi copilasi, nu stiu cum reusiti. Sunteti foarte puternice.
Carmen + bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Piciulika

Nah, ca prea mergea bine BB si acuma vad ca incepe sa-i iasa o spuzeala mica pe frunte si un pic pe langa nas - o fi dermatita seboreica? E doar pe fatzuca.
...doar nu-mi intra direct in pubertate, la cum creste?!

Sabina, parca tu povesteai ceva de bicarbonat in cazul asta...? Cum era?
Merci de sfaturi, fetelor.

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007)
www.flickr.com/photos/10474507@N06/sets/72157602320321760/" target="_blank">Michael, iubirea mea

Picio, si Lisei i-au iesit cosulete de care zici tu, asa, ca o iritatie... Eu o spal de 2-3 ori/zi cu solutie salina (ser fiziologic). Dispare in cateva zile (si iese in alta parte pe fata). Asistenta care a vazut-o a zis ca e normal din cauza ca porii nu sunt inca dezvoltati si secretiile seboreice se regleaza in perioada asta...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Oanacris si Teodora bine ati revenit si felicitari pentru bebelusi!

Picio, eu ii dau pt bubitele de pe fata cu o crema de la Mustela pt iritatii-fata si corp. Pediatra mi-a zis si de bepanthen dar e prea grasa si ramane mult pe pielea fetei, nu imi place. La fel cum a zis si Adimercedes, trec si apar mai tarziu in alta parte.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput