Mamici de septembrie-octombrie 2007 (101)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Ah nu merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Buna seara doamnelor! sper ca de data asta sa si apuc sa trimit mesajul, pentru ca ma chinui de citeva zile sa va anunt ca pe 06.10.2007 am adus pe lume un ingeras de copil pe nume Vlad Constantin. Nasterea a fost prin cezariana,ora 12:12 iar bebe a avut 3520 si 51cm. Acum incercam sa ne acomodam unul cu celalalt si asteptam collicii, care au cam inceput sa ne dea tircoale. In rest sintem bine, cu muci gramada si multe, multe griji pt mami, care e la prima experienta de acest gen. Mi-a fost dor de voi, chiar daca nu am rupt tastatura scriind pe forum, citem totusi aproape tot.
Va pupam si sper ca la urmatoarul moment de liniste sa mai scriu cite ceva! Nopti usoare, cu bebei mincaciosi si necolicosi!

anca +38Bb Vladut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Help: am voie sa mananc somon afumat, daca alaptez?

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
toate pozele
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Ancasilv, sa va traiasca grasunelul Vlad!

Emma, da cautare dupa magazin happy baby. Daca nu gasesti, da-mi pm maine si il caut, ca nu l-am salvat nicaieri. Il pusesem acu' vreo doua-trei capitole pentru Cecilia.

Betty, io una am mancat. Si n-am patit nimic nici eu, nici Vlad.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Slippers - merci mult de tot! Si eu si puberul meu.

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007)
www.flickr.com/photos/10474507@N06/sets/72157602320321760/" target="_blank">Michael, iubirea mea

Mergi la inceput

Piciule, mi-am amintit ca mai spuneau Aniast si Tomasa de apa termala Avene. Eu inca n-am luat, dar o sa iau cand ma mai duc la cumparaturi. Ca daca nu-i foloseste lui Vlad, sigur imi foloseste mie, ca io's mai pubera decat puberul tau. Nus' ce-am facut dar mi s-a iritat fata in ultimul hal.

Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Gata. Ma duc sa-mi imbaiez odorul, ca si-asa e tarziu. Doar de l-as putea desprinde pe tac'su de meciul de fotbal. Noapte buna!

Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Teodora bine ai revenit!!! Refacere rapida si bebe mancacios!!! Te asteptam cu detalii

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
toate pozele
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ana, marturisesc ca sint o panicoasa. A venit pediatra si a ras ca a zis ca nu are fata nimika. Nici macar o cojita sau o bubita, daramite raceala. Poate s-o fi inecat, vb ta, vai ce nebuna sint….Dar tare ma bucur ca e bine! Poate la bb2 nu ma mai stresez asa. Cu centrala asa facem am pus un vas de apa pe calorifer. Dam e drept ac e mai infundata ea. Am uitat sa iti spun ca am reziolvat problema cu regurgitarile, la sfatul pediatrei i-am inclinat salteluta la 45 grade, de-atunci nu a mai regurgitat fata. Cu crustele nu stiu ce sa zic, probabil nu au legatura cu samponul. Eu folosesc cu success Klorane. Si clatesc cu ceai de musetel. Sper sa treaca la Vladut cel vessel.

Cristina, si eu si Sara am avut candida, s-a negativat in urma tratamentului cu nistatin pastille la mine si pulbere la ea.

Maruntika, La Multi Ani, printesei! Ce poze frumoase!

Sabina, sa-I treac Sofiei raceala.

Alinus, ce dulce-I bebe.

Roxule, la ce te asteptai de la asa o fata adorabila? Stai sa-ti creasca si flacaul...

Piciuliko m-am calmat ca e bine!Acum inteleg zicala: numai mama sa nu fi!

Teodora, bine ai revenit, scumpo!

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Am cam tras chiulul in ultimele zile. Bebe a fost mai agitat decat de obicei si am avut si treaba, asa ca am avut timp doar sa citesc.
Ali, felicitari, sa iti traiasca mica printesa!
Felicitari si celorlalte mamici care au nascut intre timp!
Teo, bine ai revenit! Imi pare bine ca sunteti in sfarsit acasa si totul este OK. Astept si eu poze si povestea (am niste lacune mici, dar nu te-am mai bazait la telefon pentru ca stiu cum e la inceput cu bebe ).
Sabina, am rezolvat cu pozele.
Luy, multumesc.
Si Stefan a facut niste cojite mici pe cap, l-am tot periat cu o perie din par natural de la Nuk, astept sa vad evolutia. Oricum, saptamana viitoare mergem la vaccin si o sa o intreb pe pediatra daca se agraveaza.
Azi am fost pe la servici sa imi iau niste adeverinte care imi trebuie pentru primarie, maine vreau sa depun dosarul pentru cei 600 RON .
Ma retrag, trebuie sa fac dus, sa fac ceai, sa stau cu tati sa il consolez ca a invatat azi toata ziua pentru Codecs .

Sim si Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste

Mergi la inceput