Mamici de septembrie-octombrie 2007 (101)
Raspunsuri - Pagina 13
slippers76 spune:
Teodora, bine ai revenit acasa. Sa va traiasca Mihnutzu! Vrem pozeeee!
Picio, si eu ii fac masaj cu peria de par (aia de bebei evident). Si sta ca un porcushor la scarpinat. Pup mami de sumo -boy.
Alinush, sa va traiasca ciufuliciul! E un dulce si un frumos! Da-l incolo de ceai de menta ca n-are nevoie baiatul!
Sabina, hai ca la 2 kile si ceva nu aspir, dar cred ca si luna asta ia peste 1.5 kile.
Oanacris, bine ai revenit. Sa va traiasca Mariuca! Ptiu, da grasunica e!
Emma, din pacate caruselul ala (ca de fapt 99% din cele pe care le gasesti) se poate atasa numai la patutz cu grilaj. Eu am gasit un singur model de la Brevi, special pentru patutzurile pliante.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by alinus_25quote:
Originally posted by danielle02
da,de ala e vb. mie mi se par super ok produsele lor si ii prieste si la bebelusha.
e vb. de un gel care se poate folosi atat pe capusor cat si pe corpusor plus am mai luat si un ulei gel care o dau dupa baita si rareori pe cap care deasemenea e super bun.
incearca-le si tu,poate functioneaza si la bebelinul tau
Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici
Dany tu vb de gama aceea cu ambalaj vernil de la J? Stiu ca au o gama noua, Natura. Ii fac si reclama acum la tv. Fetele care au vazut reclama stiu.
Alinus de Iulius Teodor
vb. de uleiuri si gelurile de dus din gama jonson`s dar i-am cumparat si creme din aceea de care zici tu,cu ambalaj verde dar inca nu am dat-o cu ea fiindca am folosit mai mult gelul ulei fiindca i se jupea pielicica tare,iar gelul acela ii facea bine.
pozici
mandarinutza spune:
Emma, eu am mancat si gutui si dulceata de gutui si nu am sesizat nici o schimbare la bebe. In schimb cred ca iaurt cu fructe nu i-a priit si nu mai mananc.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
danielle02 spune:
slippers deacord cu tine.poate nu sunt asa de calitate in tara,nu stiam ca poate fi si diferenta de calitate...
alinus 25 un dragut bebe iulius
teodora bine ai revenit.refacere rapida
pozici
cristina85ss spune:
slippers mie mi-a dat un sirop antibiotic ptr urita i o crema tot antibitic ptr fundulet..apropo, funduletul rosu nu este o iritatie de la scutec dar tot o manifestare a candidei
Cristina + GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
Piciulika spune:
Nah, ca prea mergea bine BB si acuma vad ca incepe sa-i iasa o spuzeala mica pe frunte si un pic pe langa nas - o fi dermatita seboreica? E doar pe fatzuca.
...doar nu-mi intra direct in pubertate, la cum creste?!
Sabina, parca tu povesteai ceva de bicarbonat in cazul asta...? Cum era?
Merci de sfaturi, fetelor.
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007)
www.flickr.com/photos/10474507@N06/sets/72157602320321760/" target="_blank">Michael, iubirea mea
Piciulika spune:
Alinush, tare dulce ciufulici ai! Al meu irokez, al tau punker
Duamna Teodora, bine atzi revenit! Ne era dor de Dvs si Micul Prinz!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007)
www.flickr.com/photos/10474507@N06/sets/72157602320321760/" target="_blank">Michael, iubirea mea
slippers76 spune:
Picio, o lingurita rasa de bicarbonat alimentar la o cana de apa plata (o cana normala, de 250 ml). Si tamponezi zonele "afectate". La Miruna am fost fan bicarbonat.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad
aeperju spune:
Multumesc mult de raspunsuri!
Ana ai vreun link cu caruselul respectiv pt patutul pliant? L-ai comandat de pe net?
Emma