**Aspirante optimiste, peste 35 ani **-cap.13

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

VALI_DELIDE de saptamana viitoare incepem gravibinonul de la tine inca odata multumesc nespus de mult.Eu ce sa zic am zile mai bune,zile naspa dar ne rugam la DD si mergem inainte.Pe data de 8 noembrie avem intalnire cu doctora sa vedem ce ne mai spune.Tu te apropi cu pasi repezi de marea intalneala cu bebelusa cred ca esti foarte fericita.Iti tinem buni ca totul sa decurga cat mai bine
LIANA asteptam vestile maine sa dea DD sa fie cu ochisori
KORA ma bucur ca totul a mers bine,acum ai grija de puiuti
AVALON tu chiar nu ne mai spui nimic???
DAVTIDE,ANES,MAGDUTA,MIKI,IOANATUGS,ANDRABIRNI,NUSY,COPILUTZU,GEORGIA,NUCUTZA si la toate pustimea
23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

vesti????!!!!!!ata eteeee
iote'i ca nu mai vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Fetelor, azi am fost la control si dr. a spus ca nu am probleme, iar depre sotul meu, ea crede ca spermograma pe care o va repeta, va iesi sigur mai buna. Este sigura ca voi ramane insarcinata si noi vom spune ca datorita ei .
aurel_cris succes!

Mergi la inceput

LIANA
ANES multa bafta si tie draga mea
23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

aurel tu ai avut simptome dupa ET?Eu nu prea simt mai nimic.
Liana

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

ce face pustimea ???
cam slabuta miscarea pe-aici... io am lipsit caci am avut multtt de munca si zau de ma intelegea cineva la munca de ce stau cu pumnii stransi ...
azi ma duc la doctorila sa ma monitorizeze .. sa vaza el daca se produce ceva acolo la ovulatie , ca io banui ca nu se produce lunar trebusca ... so .. prima monitorizare ,partial anumite analize ale mele , plus toate analizele sotului .... sa speram ca e un start bun ... bine macar ca e un start ...
pup mamici , burtici ,pustime fara burtici , pustime cu burtici ... hai ca pup tot forumul acum

Mergi la inceput

ce faci koricica?..
Liana30...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

georgia draguto uite ca ai si tu un start,sper sa fie cel bun si norocos!Eu ma cam plictisesc si nu am rabdare sa stau cuminte in pat,asa ca mai dau cate o raita pe aici....

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

kora , stai cuminte , ca ai timp 9 luni sa ne scrii in continuu ... stai la caldut ..

Mergi la inceput

KORA iubita daca asta te linisteste sa sti ca nu am avut nici un simptom eu faceam haz de necaz ca-s cam nesimtita.Serios nu am avut ma si sincer dupa ziua a 9 de la ET imi si dadusem verdictul RATEU.Fetele tot vb de pete una alta eu nika,am mai tras si un test de urina in zi 12 negativ,au inceput si petele maronii zic gata imi vin musafirii.Am dat sfoara in tara ca nu am reusit si cand mi-a zis Ana ca sunt gravida zic ati inteles bine cum ma cheama,ma tocmeam cu ea ca la piata daca nu glumeste...Cred ca ai mai citit asta pentru ca am mai spus-o si pt alte fete.Incearca sa nu te stresezi,stai linistita,ia medicamentele,mananca cat mai sanatos,bea apa,eu am mai baut si ceai de cretisoara,am luat si vitamine.Nu mai cauta simptome,eu am mers pe ideea ce vrea DD caci oricum eu nu pot face mai mult,fi fetita cumintte si cautati alta ocupatie
GEORGIA multa bafta draga mea sa iasa cu ochisori cat mai curand
23

Mergi la inceput