**Aspirante optimiste, peste 35 ani **-cap.13
Raspunsuri - Pagina 5
anes spune:
quote:
Originally posted by lilianaFi
...bebelusii mei nu au rezistat,s-au oprit in evolutie la 10 saptamani...
Imi pare atat de rau!! Sunt alaturi de suferinta ta. Fii puternica.
georgia_c spune:
liliana , nici macar nu stiu ce sa-ti spun ... doar ca DD e bun , o sa-ti vada suferinta si sigur o sa-ti dea pana la urma un bb sanatos ...
vali_delide spune:
Liliana,
...nu stiu ce sa-ti spun mai mult decat ca sunt alaturi de tine, te imbratisez, chiar daca numai virtual si ma rog la DD sa treci peste aceasta durere, sa poti merge mai departe pe drumul catre visul tau! 

Kora, pt. tine
si aici...
Aurel_cris, tu ce faci, cum esti? Ce mai zic doctorii? Ce face burtica?

Liana
si tin pumnii pt. joi!
Pupicei la toata pustimea!
Valentina
33+
Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
KoraPop spune:
Acum am vorbit cu bioloaga mea si am doi embrioni cu cate 4 celule,frumosi,fara fragmentatii.Maine dimineata la 8.30 ne vom duce pt ET.Va pup pe toooateee si va tin pumnii!!!!
Kora
CARPE DIEM!
Liana30 spune:
Koraaaaaaa voi fi aici cu pumnii stransii..curaj..va fi super bineee.
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
iote'i ca vin
miki-miki spune:
Koara
, Liana
va tin pumnii. Asteptam detalii.![]()
Nusyc
ai disparut?
Avalon
, ne deschisasi cap nou si fugisi
Miki
Va rasari soarele si pe strada mea ![]()
anes spune:
quote:
Originally posted by KoraPop
Acum am vorbit cu bioloaga mea si am doi embrioni cu cate 4 celule,frumosi,fara fragmentatii.Maine dimineata la 8.30 ne vom duce pt ET.Va pup pe toooateee si va tin pumnii!!!!
Kora
CARPE DIEM!
Iti tin pumnii si ti-am mai zis ca noiembrie e luna cea mare. Tootul va fi bine.
davtide spune:
Sa stiti ca v-am urmarit in fiecare zi m-am bucurat sau m-am intristat alaturi de voi! Poate va mai amintiti de mine sunt cea care intreba de donatoare de ovocite! pot sa va spun ca tot nu m-am impacat cu ideea si eu tot sper ca voi avea bebeul meu! Din pacate mi-am facut din nou analizele in z2 si am FSh - 33, Es - 10! Tinand cont ca in aprilie aveam FSH 68 si Es 10, e bine a mai scazut FSH dar es- e la pamant. Ce sa mai fac? Cum sa-mi schimb valorile? Sa nu uitam ca nu pot fi stimulata pentru ca nu rezista restul de fragment ovarian! Ajutati-ma, iau orice, fac orice nu mai sa mai am o sansa!
sunshine4ever spune:
Davtide ciaooooooooo, ce bine imi pare ca dau de tine. Si imi pare rau sa aud ca vestiel nu is prea bune, dar nu dipera, ai incredere in DD ca le rezolva El pe atoate, orice ii cu un anumit scop.
Iar de tratamente nu ai incercat ceva naturist? Dar sa mergi al un medic anturist sa iti dea ceva trataemnt sa incerci , nu dupa ureche?
Te puuuuuuuuuup si succes in continaure.
in asteptarea unui ingeras
miki-miki spune:
Davtide
incearca cu MACA de la Inovatics. E un produs naturist care te poate ajuta prin aparitia unor foliculi. Nu vreau sa te dezamagesc dar la un asa FSH posibil ca foliculii sa nu aiba ovocite sau ca ac sa nu poata fi viabile. Eu zic sa iei cel putin 3 luni Maca (tot timpul) , din z 1 pana in z10 sa iei laptisor de matca si dupa ovulatie ceai de napraznic preparat special(macerat la rece +infuzie).
Liliana Fi
acum am vazut ce ai scris. Imi pare nespus de rau si sper sa nu renunti la "lupta".
Miki
Va rasari soarele si pe strada mea ![]()