**Aspirante optimiste, peste 35 ani **-cap.13

**Aspirante optimiste, peste 35 ani **-cap.13 | Autor: Avalon

Link direct la acest mesaj

LISTA ASPIRANTELOR

Adelia alin(Adelia-Alina), 37, Gemeni ,Infertilitate feminina=o sarcina extrauterina cu extirpare de trompa,cealalta trompa cu hidrosalpinx extirpata laparoscopic, 3 Fivuri nereusite

agerica, 37, infertilitate feminina primara, probleme ale trompelor rezolvate prin laparoscopie

amzulica, 36, sotul azoospermie. Investigatii si interventii: operatie laparoscopica de fibrom subseros pediculat, HSG si cauterizare col, 10 IAD pana in prezent.

anastacia, faza de analize, urmeaza o IA

Boss_felicia, sarcina pierduta in 2006, sinechie uterina rezolvata histeroscopic

Carry (Maria), 37, Leu, Infertilitate feminina+masculina= 8 IAD, sotul cu oligoastenospermie

Chivutamonica (Monica), 39, Infertilitate feminina= Cm neregulat

cicina (Carmen), 44, Varsator, Infertilitate feminina=o trompa infundata, prolactina marita dar tinuta sub control, foliculi fara ovocite la punctie, FSH mare, 3 FIV nereusite

Ciela, 40, Infertilitate feminina+masculina= 5IAD nereusite la Timisoara(Bega), sotul cu oligospermie.

Copilutzu (Doina), 38, Leu, Infertilitate. Din toamna 2006 IAD

Crinuta71 (Ioana), 35 ani, Sagetator, Infertilitate inexplicabila= 6 IA + 2 FIV nereusite

Cristina38(Cristina), 38, Varsator, Infertilitate feminina (primara)inexplicabila=in iunie 2006 FIV(Sabyc) nereusit

Cristinici (Cristina), 37, Infertilitate feminina secundara= 2 extrauterine, lipsa trompe, 3 FIV nereusite

Danuda, 45 ani, in asteptare de donatoare de ovule

Danotino, 35 ani , 3 IA, ultima reusita, dar avort spontan la 6 saptamani

ednut(Simona), aproape 37, Leu

Gabi_66(Gabriela), 39,Sagetator, Infertilitate feminina inexplicabila

Gabitzu37, 37 ani, o sarcina pierduta in 2005, incercari de 6 ani

georgia_c

goldi
, 36, Leu :sterilitate secundara de 3 ani. 2 sarcini la care a renuntat in urma cu cativa ani.Sotul:oligoastenospermie usoara

greenapple2611 (Simona), aproape 35 , Infertilitate feminina (secundara)= sindrom antifosfolipidic, stare de hipercoagulabilitate. Sarcina pierduta la 8 luni (tromboflebita), copilul nascut prin cezariana a trait doar 4 zile. Alte 2 sarcini oprite din evolutie la 5 si 6 luni

Juliada, 36 ani, o fetita care face 6 ani in decembrie,si mai vrea un bbpe care il astepta de 1 an jumate

KAMY13, 35, are un copil de 11 ani

KoraPop, 35 ani, 2 FIV

KITTA(Anca), 39, Infertilitate feminina= aderente pe trompe (desfundate in nov 2005), 8IA nereusie(7 cu stimulare si 1 fara, 1 FIV

LIBRA (Elena), 35 ani, HSG ... sinechii + histeroscopie + instilatii + sarcina oprita in evolutie in 2005 + histeroscopie in 2007, sept uterin etc

Li69, 37, de 17 ani asteapta un copil

Madalina1968(Madalina),38, infertilitate (aparent) inexplicabila

Madlen, 37 ani, cicluri anovulatorii, 1 sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani anul trecut, sotul astenoterato, laparo in martie, 1 FIV

Maribela, 39 ani, de 4 ani asteapta un bb. suspecta de menopauza precoce.fsh-172,3.Cm vine doar cu hormonale

Michita (Laura), 36, Infertilitate feminina(secundara)=are un copli de 4ani dupa care au urmat 2 extrauterine. In toamna 2006 urmeaza sa faca FIV

Miki-miki (Mihaela), 36, Leu, Infertilitate masculina(primara)= azoospermie cu recomandare FIV+ICSI cu prelevare de gigei prin biopsie testiculara (posibil in 2008 la Giulesti)

Mirela_1 (Carmen-Mirela), 35, Capricorn, 2 FIV, sotul cu astenospermie
________________________________________________________________________________

Nasha_4as (Luciana), 39, Leu ,Infertilitate feminina=trompe cu sactosalpinx, 3HSG,3luni instalatii, 1 laparoscopie

nico.tausend(Nicoleta), 38, Sagetator, Infertilitate feminina+masculina= prolactina si DHEA mari (corectate prin tratament), oligospermie

norasorana(Valeria), 37- o extrauterina in 11.07.2006 si o sarcina oprita in evolutie

Nucutza (Irina-Felicia), 35, Varsator, Infertilitate feminina+masculina= trompa dr putin infundata, astenoteratoazoospermie,6 IA nereusite

Signora, 35 ani

Stelutza_36 (Csilla), 37, Rac, Infertilitate inexplicabila

Teli (Otilia), 39, leu, Infertilitate feminina= amandoua trompele infundate, 2FIV nereusite

vdrag, 37 de ani, de mai mult de un an de zile a incercat fara succes sa ramana insarcinata. sotul este in regula dar singura solutie pentru a putea avea un copil este inseminarea

Victoria (Veronica), 38,Leu, Infertilitate feminina secundara= 2 sarcini oprite din evolutie, 6IA nereusite, 2FIV-uri nereusite

Zorra, 38, Balanta: programare pentru FIV pentru luna octombrie. Pe scurt: endometrioza, chisturi, aderente (rezolvate deocamdata), menstruatie neregulata...
--------------------------------------------------------------------------------

CRISTIAMA 37 ani, sarcina recenta oprita din evolutie

Gaghi 36 ani, 7 avorturi spontane

________________________________________________________________________________

Gra26 39 ani, infertilitate secundara, 9 ani de incercari, 3 IA nereusite

LilianaFi 37ani ,endometrioza pelvina, trompa stg.infundata, aderente-adezioliza, o sarcina oprita in evolutie in 2006 + un FIV nereusit

Gabid 38 ani, in 2000 primul FIV la Medsana cu prof Ancar care a fost nereusit,in 2001 doar ET cu embrioni congelati -REUSIT = o fetita de 5 ani si jumatate, sotul oligospermie, urmeaza un nou FIV pentru bebe2

Doris_71 36 de ani, zodia pestilor, infertilitate masculina ( avem facuta biopsie testiculara din care au rezultat 4 eprubete cu pusi la rece), am inceput FIV+ICSI luna asta, dupa 10 zile am oprit stimularea (1 singur folicul de 18 mm)

Aldolina 39 ani, infertilitate inexplicabila, incercari de 10ani, 9IA, 3 FIV-uri nereusite + doua intreruperi de sarcina la 22, 23 ani

LISTA INVITATELOR

anes, 33 ani, sotul are oligospermie. Se confrunta de 11 ani cu infectii urinare recidivante cu escherichia coli

Nusy (Marinela), 32, Taur, Infertilitate masculina, primul FIV nereusit, urmeaza al doilea in 2008

Andrabirni (Andra), 30, Rac, Infertilitate masculina primara= azoospermie (f f putini gigei imobili), recomandare FIV+ICSI cu o eventuala biopsie testiculara pt prelevare de gigei.

--------------------------------------------------------------------------------

Ioanatugs (Ionica), 34, Taur, Infertilitate masculina = oligoastenozoospermie severa + feminina - secundara, chist endometriozic operat laparoscopic in mai 2006, doar o trompa functionala, histeroscopie in 2007 unde s-a descoperit o sinechie cervicala si un polip, 4 IA pe ciclu natural nereusite, o intrerupere de sarcina la 26 ani, o sarcina pierduta la 31 ani.

iuca 31 ani se incadreaza la infertilitate primara, iar sotul are azoospermie, a facut o IAD dubla cu dr. Miciner, din pacate nereusita

Piticul (Irina), 33, Fecioara, Infertilitate feminina primara=trompe obturate (sactosalpinx bilateral)

Tabitha (Ioana), 31, Infertilitate feminina (secundara)+masculina= sarcina intrerupta la cerere la 19 ani,sotul azoospermie(depistata in 2004), FIV+ICSI in 2005 cu biopsie testiculata (nereusit), HSG (2004,2005)-trompa dreapta infundata, Laparoscopie (2006)- desc: hidrosalpinx stanga, ovar drept plin de aderente, sindrom aderential pelvini. 4 luni IAD (2 duble).

corina_p(Corina), mastoza fibrochistica

danyalo (Elena Daniela), 30, Leu- infertilitate masculina, diagnostic initial oligoastenoteratospermie severa, momentan oligoastenozoospermie usoara, Un IAS nereusit, un FIV

Bubulina1 (Karina), 33, Leu -probleme masculine, 2 sarcini oprite in evolutie

iazminn, 31 - sterilitate masculina( oligospermie severa), 1 IAD, 1 IAS, 1 FIV cu ICSI.

Felicia, 31, balanta, ambele trompe 'desfundate' prin laparo desi stanga mai "subreda" ( a avut sactosalpinx); sotul: astenoteratozoospermie, 1 FIV

Scamiy, sarcina oprita in evolutie la 7 saptamani in 2006

LISTA GRAVIDUTELOR

lia68(Camelia), 38

Orchis (Claudia) 36 ani+

ion_easca, 33 ani

Profa , 37 ani

Marusca (Maria), gemeni, 36 ani

Aurel_cris(Cristina), 33 ani, primul Fiv reusit!

Idaira 35ani

Marci

MissParker 39 ani, Scorpion

Turturica, 31 ani, Leu

LISTA ASPIRANTELOR DEVENITE MAMICI

ALEX - 21 febr.2007, puiut de mami MARI-LU, nascut la 38 saptamani, cu 3.400 kg si 53 cm
DARIUS - 5.04.2007, 3.320kg si 48 cm.nastere normala cu epidurala, puiut de mami Carmen94
FLORIN MARIUS - puiut de mami Iuliabraila, nascut la 36 saptamani, cu 2.450 kg si 48 cm
ALBERT MIHAI - 10.05.2007, nascut prin cezariana, cu 3.400kg, 50cm, Apgar9, puiut de mami GABIU
MAIA-IULIA - 26 iulie 2007, 1,5kg puiut de mami Sheherezada
MARIA GABRIELA - 25 aprilie 2007, 2,950 kg si 50 cm puiut de mami Val
KARINA si IRIS - 2007, puiuti de mami Lachione
Sonia 22.10.2007, puit de mami Roxali 35 ani, mamica lui Enrico
Cristina-Stefania dec.2007, puiut de mami Vali_delide
David-Gabriel, 04.04.2007 puiut de mami vio_10_1970(Claudia),36

..............Lista ramane deschisa pt completari

Helo, pustoaicelor!
Ia sa vad, mai stiu sa deschid un capitol nou?
Sper sa va poarte noroc! La cat mai multe mamici peste 35 ani!
[b]Copilutzule
, toamna a venit si sper sa aduca si bobocii cu ea
Sa va traiasca fetitele, [b]Sheherezada, Lachione si Val
si sa va bucurati in fiecare clipa de ele!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Avalon, multumim si sa fie cu noroc noul capitol!
Ce faci tu, nu te-am vazut de mult timp pe aici?
Si daca tot vad ca n-ai uitat cum se deschide cap. nou, hai sa te pun la treaba: poti sa treci pe listuta, in dreptul meu, caruciorul roz si numele bebelusei? Mooooaaammaaa, mai am cam 5 sapt. si o sa ma treci pe lista cealalta.
Va pup pe toate si va doresc sa ajungeti toate scrise pe topicul de la odisee cu mamici si gravi > 35.

Valentina 32+ Cristina Stefania
noi doi
printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

stai ca nu mai inteleg nimic ... cap.12 nu e inchis .. io am postat frumusel acolo ..si acum vaz cap 13.... hmmm....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

io tot va spui ca\s babasi voi nu ma credeti..si io scrisai tot acolo..ca nu vazui meyyy Avaloaneee ca deschisesi usa
va pupp pe toatee si asa cum spuneam in cap trecut..
io stau pe oooooo.le clocesc

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Oooo,Avalon,ce onoare! Multumim pentru noul capitol,sa dea DD sa fie norocos atat pentru noi cat si pentru tine.Mai ales ca esti pe val!

Liana: ai grija,sa le clocesti bine,sa iasa niste puisori frumosi,frumosi!Da-ne si niste amanunte,ca esti cam secretoasa...Ai facut IA sau FIV? Bafta multa!

Haideti fetelor la conversatie!!!!Hai cu vesti!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

AVALON mama de cand nu te mai vazusi pe aici,iti tin pumnii pentru ca am citit incepe aventura......,multa bafta.
A si vezi ca mai avem o graviduta din aspirante LILIANA,asa ca la cat esti mataluta de liberamai fa niste modificari
LIANA bafta si tie iubita am vazut ca devenisi unguroaica iar pt o perioada.
VALI abia asteptam poze cu bebelina,sper ca sunteti bine
NUSY ce mai faci iubita??
GEORGIA cu dr astia aici vai de capul meu,ultima noutate ma cheama sa vada daca sunt apta sa fiu mamica si sa vada unde imi cresc odrasla.tara arde baba se piaptama vb aia
Eu sunt binisor fetelor dar trebuie sa iau medicamente,ginypralul ma face nervoasa,simt ca ma sufoc dar daca nu-l iau contractiile nu-mi dau pace.Stau in pat si imi este asa de greu,eu sunt o persoana foarte activa de fel,bebelusa se misca mereu si asta cred ca imi da putere sa nu cedez psihic zau.In rest nimic special inumar zilele..........a si inca ne cautam casa,merge mai greu decat ma asteptam.Sper ca pana vine bebe sa reusim sa luam ceva,sa nu ma prinda mutatul cu nasterea in acelasi timp.
la toata pusthimea
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Avaloane vreau si eu pe listuta ca m-am inscris pe aici in gasca luna asta cand am trecut pragul de 35!!!Bafta multa...stiu ca te apropii de marea incercare, iti tin pumnii!

Eu mai am un pic pana la punctie,care va fi dumineca;pana acum am o productie bunicica,sper sa am rezultate bune dumineca si apoi...DD cu mila!Va pup pe toate si va doresc bafta maxima!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

KORA am citit la FIV vestile bune,iti in pumnii sa vi imediat la odisee
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

aurel cris multumesc ca imi rezervi un loc la odisee,sper din tot sufletul sa vin si eu!Ma bucur ca esti mai bine si totul e ok acum,ai grija mare de burtik!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Fetelor va multumesc ca ati trecut datele fetitei mele si pentru urari. Vad ca au mai aparut 2 bebeline. Ce bine, ca erau numai baietei. Oricum lista creste si va doresc sa ajungeti cat mai multe, in curand, la Odisee.

Am si eu o intrebare. Urmeaza sa imi extirpeze un polip cervical dar nu ma hotarasc deloc la cine sa merg. Ati auzit cumva de doctorii Cristian Ghersie si Luis Mendez. Daca aveti o alta recomandare pentru o asemenea interventie va rog mult sa imi spuneti. Nu stiu parca am senzatia ca toti se pricep mai nou numai la sarcini (cat de bine s-or pricepe si la asta).

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

nusy nu's mama secretoasa..am spus doar celor care m'au intrebat.da am facu IA ..am facut 2 pt ca nu mi se sparsesera toti foliculii..am avut 3 foliculi..unu s'a spart pe 18 oct si am facut prima IA iar ceilalti doi pe 19 unde am comis'o pe a doua..pe 1 nov fac testu..pana atunci clocesc..
Kora tin pumnii stransii..stransii
aurel te puppp
Avaloaneeeeeeee calculele sunt facuteee...am startul
va pupp pe toateee

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca vin

Mergi la inceput