**Aspirante optimiste, peste 35 ani **-cap.13
Raspunsuri - Pagina 2
KoraPop spune:
Liana draga bafta multa de tot,TREBUIE sa fie bine!!!DD va fi alaturi de tine,sunt convinsa!
Kora
CARPE DIEM!
Liana30 spune:
quote:
Originally posted by KoraPop
Liana draga bafta multa de tot,TREBUIE sa fie bine!!!DD va fi alaturi de tine,sunt convinsa!
Kora
CARPE DIEM!
si de tineeeeeeeeeeeeeeeeee,,tin pumnii stransi..stransiiii..Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
iote'i ca vin
georgia_c spune:
azi la mine e z1
.. ma rog , nu sunt foarte dezamagita .. inca ... dar am o stare cam naspa cred ca de la vreme ...
aseara a facut sotulica si spermocultura , si eu am reusit sa ma programez la endocrinolog (am gusa polinodulara)
va tin pumnii sa se prinda sambureii (liana si kora)...scot si dansatoarele alea din "butic" daca trebuie ... 

aurele ...cum te mai simti .. hai ca mai e putintel si intri inale 28 de saptamani ... ma tot uit mereu la semnatura ta sa vad cat a mai trecut
nusy spune:
Liana: bravo,mama,ai comis-o bine de tot! "Cloceala" placuta si cu rezultat dublu in final!Tin pumniiiiiii!!!!!
Val: am auzit de dr.Ion Ionut de la Giulesti ca e foarte bun la aceste interventii(histeroscopii).Bafta!
Cris: sarcina usoara in continuare!Curaj!
Andra,Mikishor,Bubulina,Copilutz:ce mai ziceti,gagici?
toate pushtoaicele!
Nusy
andrabirni spune:
Nusy, scumpitza noastra.Citim, citim, citim.Doar atat.Deocamdata.Te asteptam pe tine cu vesti bune.
miki-miki spune:
-ici pt Pushtoaice.
O felicit pe Avaloana
pt deschiderea noului cap care sper sa-i poarte noroc si o rog sa mai intre sa ne dea detalii despre FIV-letz ca eu una nu citesc sub ala FIV si sunt pe dinafara
.
Nusyc
fac bine, merci de intrebare.
Andra
in stadiu mai esti? Mai dureaza tratam ala?
Eu am luat rez anal PAP si cultura secretie care au iesit f bune. Dupa ce imi trece CM urmator ma duc la o eco sa vad ce face chistul ala , dc mai exista, unde exista (ca se contrazic dr) si ce dimensiuni are. Deci fac si eu ceva![]()
Miki
Va rasari soarele si pe strada mea ![]()
KoraPop spune:
Salutari tuturor!
Am intrat sa va spun ca dumineca dimineata pe la ora 9 am sa am punctia,am 7 foliculi mari,unul maricel si doi mai mici.
Va
pe toate si bafta multa!Doamne ajuta!
Kora
CARPE DIEM!
Liana30 spune:
superrrrr Koraaa..baftaaa..tin pumiii
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
iote'i ca vin
Liana30 spune:
1 nov
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
iote'i ca vin