**Aspirante optimiste, peste 35 ani **-cap.13
Raspunsuri - Pagina 7
KoraPop spune:
arelus multumesc,stiam ca ai mai scris si pt alte fete dar voiam sa imi scrii acum si mie ca deeee...acum sunt in situatie.Mama e chiar langa mine si a zis ca esti fata desteapta foc si iti multumeste ca mi-ai descris ceea ce a fost la tine dupa ET poate asa imi mai bag si eu mintile in cap si nu mai tot caut simptome.Te pup si ai grija de burtik!!!!
Kora
CARPE DIEM!
aurel_cris spune:
Si eu am avut-o pe mama cu mine, ii citeam de alte fete ce simptome au si eu nimic,ea zicea ei na nu toata lumea e la fel.Sunt sigura ca in sinea ei avea mai multe emotii decat mine,imi facea sa mananc ce era mai bun si eu faceam mofturi.Si pentru ele este foarte greu poate noi nici nu ne dam seama,mama imi zicea mereu sa dea DD sa reusesti sa vezi ce inseamna grija de mama.Eu am facut FIV pe caldurile alea masive si nu prea puteam sa mananc,ai vazut ce nasol e la noi iar ea isi facea tot timpul griji pentru mine.Ia-o usor caci ti-am zis noi facem ce ne sta in putinta acum depinde de DD.

23
anes spune:
georgia bafta la monitorizari si analize. Eu sunt tot in perioada de monitorizari ale ovulatiei. Tu la cate zile mergi la monitorizare? Ce alte analize mai faci?
KORA ti-am mai spus, esti viitoarea
. Iti tin pumnii. Stiu ca este grea asteptarea.
aurel_cris e fetita sau baiat?

aurel_cris spune:
ANES cred ca pana la urma e fetita sincer nici nu am mai intrebat,pe 8 nov.mergem la scan atunci vedem colul iarasi si bebele.
23+
georgia_c spune:
m'neata micutele ...
am fost vineri la monitorizari ... dupa 2 ore am reusit sa stau 10 min in cabinet , si sa-mi mai iau daca era nevoie , inca un sut si anume undeva ... sotulica care are oligoastenozoo spermie cica e "varza"; io ovulez , adica in z10 aveam E=7,8, OD=13,8;13,6, iar stangu' someaza la greuceanu ....
si cand ma gandesc ca io nu am decat gusa polinodulara , sunt suspecta de endometrioza ... ce sa mai sunt asa de fericita de nici nu ma vad

singura speranta e sa ma trageti voi dupa voi la odisee , hai kora , sa ne iei si pe noi ....
aurele , io tot mai socotesc pana la sapt 28 .. hai ca mai e chiar putin ...
Cea mai mare descoperire a generatiei mele este aceea ca fiintele umane
isi pot schimba viata schimbandu-siatitudinea."
William James
aurel_cris spune:
Ce liniste la pustimea mea pe aici,mai fetelor pe unde umblati ca perioada concediilor parca sa dus![]()
GEORGIA 

la toata pustimea
23+
anes spune:
Fetelor, ieri am fost la monitorizare si sunt foarte bine, adica ovuleeezz!! Folicul de 2,5 mm care s-a spart cam in ziua a 12-a (putin mai devreme dar a spus ca asta nu reprezinta nici o problema). Ovare OK, uter OK. Sotul va trebui sa repete spermograma si daca nu iese bine, va face tratament cu Undestor 3 sapt. Nu prea vrea, dar am eu grija...
...
.
georgia_c, tu pana la urma ovulezi? Ce tratament i-a dat sotului tau?
aurel_cris sa fie ce-o fi, dar sanatos 
! Si eu am tot 33 de ani si tot astept...!?
Avalon spune:
Am actualizat listuta desi nu-mi face placere sa lungesc lista aspirantelor... mi-ar fi placut s-o scurtez, dar cine stie cate fete de pe lista aia lunga sunt acum mamici... asta e singurul lucru care ma consoleaza. Hai va pup si va multumesc celor care se gandesc la mine din cand in cand, cate un gand bun va trimit si eu si va spun ca eu sunt bine, poate in drumul meu voi intalni si un test pozitiv, cine stie, ar fi cireasa de pe tort... pana atunci, numai bine!
Liana30 spune:
io's una din cele care ma gandesc la tine Avaloaneee..te pup si iti doresc sa vezi cat mai repede cele 2 liniuteee,,
va pup pe toateeee.
Putin cu putin se aduna marea...
Nasica
Pana gasesti printzul, trebuie sa sarutzi toate broastele!!! ![]()
"Nimic nu-i imposibil!"

.