Piticlonti de iulie-august 2004 (235)
Raspunsuri - Pagina 13
cristalina spune:
Gabi, eu am avut un soc pe masa de operatie cand m-a intrebat doctorul daca vreau sa-mi lege trompele...:)))
Ne e destul de clar ca suntem cam batrani si sarcinile mele au fost cu prea multe probleme ca sa incercam si pentru al treilea, dar mi s-a parut prea , dupa cum ai zis, "definitiva".
Pe de alta parte, te scapa de multe batai de cap...:))
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
alice2004 spune:
Da, asa este, suna definitiv, dar eu nu ma vad la 40 de ani facind inca un copil !! O sa imi spuneti ca viata e plina de surprize si o sa va dau dreptate, dar ... asta este parerea mea acum !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
leeloo2004 spune:
Mie de fapt mi se pare "definitiva" din cauza problemelor avute pina acum...banui ca undeva in subconstient as vrea sa mai am inca o sansa in caz ca Doamne fereste se intimpla ceva...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
leeloo2004 spune:
ohhh, sa nu-mi spui ca ema=dana!!!! chiar ma intrebam cum a poposit acolo mesajul ala....
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
leeloo2004 spune:
Mai, va rog update me!!!!!! Ce format? Cum, unde, ce?
Hai, nu ma lasati in ceata ca vaz ca doar eu mai sunt pe aici...
John D. Rockefeller, Jr.