Piticlonti de iulie-august 2004 (235)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Gabi, bafta maxima la doctor.
Azi merg si eu cu Barosana sa o masor.cantaresc.
(cica avem fiecare o alta tara, eu si doctorul, asa ca eu in caietul meu scriu ce zice cantarul meu si el in fisa ce zice cantarul lui...hihihi)

Imi facusem in gand o lista de intrebari, pentru Maria si pentru Ioana...Pacat ca m-am resetat az'noapte Cred ca s-a oprit curentu'!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Io vreau, io vreau pm !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Gata, Daria ! Hev fan !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Alice si eu vreau

Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

vreau si io Alice,nu stiu exact ce, da sigur vreau ca era cu cantecele

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

nu stiu iegzact ce da` vreau si io;))

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna!

Azi suntem mai ok, Tudor e la gradi, mara acasa cu mai putini mucisori.

Olivia, nu, pe buletin, nu erau trecute si valorile normale. Oricum merg cu ele si la al doilea medic, sa vedem el ce opinie are. Felicitari pentru Sorin!!

Roxi, spor la treaba atunci, ca vei avea nevoie! Deci pana la Craciun, a trebui sa fie totul in regula,nu? Adica sa fi scapat de stresul de la serviciu. Cum te mai simti azi?

Alice, si eu vreau linkul, please! Si bafta sa nu apara nimic ghizmoului mic!

Gabi, asteptam vesti bune de la evaluare!

Daria, pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Alice eu m-am documentat si se pare ca in tarile latine (Italia, Spania, Romania) nu se face vasectomie neam' nu vor berbatii sub nici o forma, e o chestie culturala. In Sua se fac anual cca 1 mil de vasectomii si inca 1 mil de vasostomii (repuneri in circuit), dar ei asa sunt obisnuiti.
Oricum husbandul mi-a spus ca poate la 50 de ani mai vrea doi copii...daca o sa aiba bani destui sa convinga pe una de 30 sa-i faca mai glumea, mai vorbea serios... eu i-am spus ca nu mai fac nici impuscata si ca i-as sugera sa incerce pe la 60, ca poate ii creste impreuna cu nepotii... face si el un kindergarden mic acolo, iese mai ieftin.

edit: ca de mine nu scapa ieftin, sa nu-si faca iluzii ca il las sa plece asa cu una cu doua...intai averea pentru copiii mei ce-o face dupa aia ...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Scuze pentru intirziere ... cred ca am trimis PM tuturor doritoarelor !
Andries, moam, de as fi si eu asa de bataioasa ca tine !! Florin e contra operatiei (care e foarte simpla la urma urmei) de cind cu Ciomu si cu stupizenia aia pe care facut-o !! Zice ca daca pateste si el ca amaritul ala de a ramas far de ... veioza ??

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Apropos de subiectul de pe "tapet" si eu sunt in cumpana daca la cezariana de acum sa-mi leg trompele sau nu...problema este ca, desi mi se pare mai comod, in acelasi timp mi se pare prea "definitiv"....

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput