Piticlonti de iulie-august 2004 (235)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by roxanaz

neata
Andries bafta la testul de coagulare azi, sa iasa ok! si poate ramane Hb asa...mai stii?
o zi buna tuturor!

Esti o draguta, dar nu se poate, cum naiba sa-l scoata, ca extraterestrii...300-400 ml pierd numai la nasterea naturala, mor de draci ca eu speram sa nu-mi puna sange, offf...si pe hb asta se cicatrizeaza ca dracu gol, lapte o sa fie din parti... ce-a fost in capul meu cand am zis ca mai fac unul????

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Andries - eu tin pumnii stransi stransi sa fie totul bine ! Analize, nastere, tooot ! Multi pupici la tine !
Noricel - cum e Raresu` ???
Rox - mult spor la treburi iti dorim !!!
Leeloo - cum sunteti ?
Kim - felicitari sotului !!!
Alice - pupam Ghizmoul sa nu se lase cu bube !
Carmenp - cum stai cu trebile ?
Amironeanu - la noi nu egzista obiceiuri de dupa botez ... asa ca se poate si fara :-)
Liaaa - baga pozili cu frumusetile tale !
Mitzura - cum sunt copiii ???
Roberta - incognito undercover ? :-)
Roller - ai disparut again ???
Pako - gata bagajele ?
Cristalina - ati avut o seara linistita sau tipica voua ? :-)
IoanaG - ce perle mai scoate Gorodica ?
Kro - deja prea muuulte absenteee de la voi ...
AndreeaP - macar un link cu poze noi :-)
AncaMaria - abdsente si voi ...
De Polux nu zic nimik ... ne-a parasit ...

Noi stem bine ! Nu mere pc-ul acasa si-mi vine sa-l expediez expertului

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Am trimis Maria la gradinita si cu sandwich si cu banana. Cand i-am spus s-a cautat in ghiozdanel..sa fie ea sigura ca sunt acolo!
Ieri m-am intalnit cu mamica unei colege a Mariei care imi zicea ca o trage Maria de par. Am trimis-o pe tanti Ioana sa investigheze...copilul meu ala cuminte trage fetitele de codite!?...hmmm
Zicea educatoarea ca nici vorba, dar eu cred ca i-am facut de 10 ori instructajul aseara si azi dimineata ca nu are voie sa bata copiii...:)))
Oricum, atunci cand o intreb ce a facut la gradinita raspunde invariabil "am batut copiii!"...

Daca ii zic sa spuna poezii si cantecele (ce ma enerva manevra asta la parinti, cand te puneau sa faci ca maimuta frumos la lume...si iaca, fac exact acelasi lucru cu Maria!) e tare incantata si baga...cu gestica si tot tacamul...pacat ca nu se prea inteleg cuvintele...:))
Doamna zice ca nu prea stie cum le invata pentru ca nu e niciodata atenta. Ultimul hit este:
"melc, melc, codobelc,
scoate usa la cotez,
ca mama v-aduce voua,
mamaieshi in cacaieshi!"

Barosana se trezeste in fiecare dimineata cu muci! Cred ca se joaca nenea administratorul la centrala de bloc. Si pentru ca nu-i trebuie decat un mic impuls, este un motiv numai bun pentru a sari peste masa de dimineata!...:)))

Andries, las' ca o sa treci de asta si peste 2 luni o sa ai un grasunel (laptele praf e foarte bun) si tu o sa te simti super!

Gabiii! Daca mai poti anuleaza comanda la aspiratorul nazal (da un telefon ceva). Eu nu am reusit sa demucizez nimic ieri cu ala...Drept e ca nu curgeau, sunt d'aia uscati...Dar tot cred ca nu e cine stie ce de capul lui...

Mitzule, sanatate multa si ma bucur ca a fost numai sperietura si Tudor e okay...

Roxi, "supcese" pe ramura, vaz ca o sa fii tare relaxata in urmatoarele 2 luni...:)...Nervi de otel!

Alice, va urez sa scapati de varicela.

Olivia, felicitari si din partea noastra!

Daria...:)))...Relaxata...Noi dupa ce le culcam intotdeauna spunem ca au fost cuminti! (pen' ca stim ca se poate si mai rau...muuulkt mai rau...:)))

Andrea, baita de dupa botez se face a doua zi ca sa poata fi spalat de acum incolo de mama. Pe Maria si pe Ioana le-a spalat fina noastra pentru ca nasa noastra e din provincie si nu a stat pentru a doua zi. Poti sa iei o masca de la farmacie...
Nu stiu cum o fi pe la voi, noi eram multe fomei nestiutoare si am facut cum ne-am adus aminte...Ii spui numele de 3 ori si-i urezi (in functie de ce pui in apa) sa fie alb ca laptele, dulce ca miere, fin ca petalele de trandafir, sa aiba noroc, bogatie ca a boabelor de orez...chestii din astea...
Editez, ca mi-am adus aminte cum era. O intreaba mama pe nasa "pe cine speli tu nasa" si nasa raspunde "pe Ioana Adriana"...de 3 ori...:)))

O zi frumoasa tuturor!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Andries lasa depresiile ca acu ii prea tarziu mai bine cu transfuzie decat altfel...daca vrei sursa sigura zi grupa si RH-ul si trecem la donat o sa fie ocappa, zice mama Omida
Cristal hahaah e batausa? las ca le trece. ce misto hit-ul...de mare concentrare, sa mixeze ea asa frumos...cred ca o faceti DJ in loc de chimista . chiar, si pe mine ma enervau alea cu spusul poeziilor....si acum fac la fel cu Pat. parinti nebuni
Pat era foarte suparat, nu mai emrge la gradi ca l-a muscat prietenul lui Robert. la care i-am tinut teoria ca si el a muscat.... o gramada de copii si tot au ramas prieteni. a tacut malc (e bine ca se simte cu musca pe caciula)
Daria am citit ca aveti probleme cu pc-ul, din lipsa iconitelor ma gandesc si eu la un update de Java si la un Quicktime de instalat. succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

asa si io

quote:
Originally posted by cristalina

Neata!

Daca ii zic sa spuna poezii si cantecele (ce ma enerva manevra asta la parinti, cand te puneau sa faci ca maimuta frumos la lume

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

felicitari domnului cercetator sorin, aideti acasa patria are nevoie de voi
roxana, bafta si nervi d`otel, cum e pat?
andries, iar am uitat care ie dpn;)) mac sa citesc in urma. nasti we asta? sa stiu sa pregatesc din timp pampoanele. bafta azi!

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele!
Parca suntem mai bine - si eu si Stefan - ne pregatim de venirea lui tati!
Tocmai m-am despartit de nenea la care am dat comanda la usa de intrare de la casa - trebuie sa o inchidem total pina la sfirsitul lui noiembrie - usa de garaj am comandat-o deja si se monteaza pe 5 noiembrie, mai aveam usa principala de la intrare si cu asta a fost cam complicat ca nu gaseam nimic pe gustul nostru. Pina la urma am gasit o firma de la Piatra Neamt si ne-am comandat o usa din lemn masiv care cred eu ca o sa dea foarte bine! Urmeaza sa facem inca un credit ca sa ne apucam de finisajele interioare - si din pacate nu putem pune ipoteca pe casa pentru ca nu e ok cadastrul, asa ca vom apela la alte resurse... desi as fi vrut sa evit asta...Oricum tineti-mi pumnii sa iasa bine!

Kim - felicitari sincere pentru Sorin!!!!!
Cristalina - nu cred ca mai pot anula comanda, dar nu-i bai, vedem noi ce si cum facem cu ea!
Roxana - pai deocamdata nu mai stiu nimic de balul de Halloween pentru ca nu l-am dus la gradi saptamina asta, dar sper sa aflu luni!

Diseara merg cu Stefan la conbtrolul periodic de la psihiatrie infantila - coordonatoarea aba i-a facut o evaluare (e drept ca nu sunt de acord cu vreo 2 puncte de acolo) si astept sa vedem ce ne spune si dna.dr...asa ca tineti-ne pumnii si diseara!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by roxanaz

Andries lasa depresiile ca acu ii prea tarziu mai bine cu transfuzie decat altfel...daca vrei sursa sigura zi grupa si RH-ul si trecem la donat o sa fie ocappa, zice mama Omida

Nu-s depresata, sunt plina de draci, mie cand nu-mi ies treburile cum doresc intai ma enervez rau de tot si oricum numai piftie nu-mi trebuie sa fiu acum, am doua unitati de sange pregatite, a2 pozitiv, eu tot mai sper sa nu am nevoie de ele, ma gandesc ca totusi asta vara cand aveam 5,5 eram pe picioare si conduceam masina, poate scap fara transfuzie, baga-mia-as ce n-am in ea de talasemie ca din tot neamul numai la mine s-a nimerit fenotipul asta kkcios. Bunica-miu Dumnezeu sa-l ierte mai avea in halul asta dar el barbat fiind n-a fost nevoie sa nasca nimic. Sor-mea a donat ieri ca o floare... in 15 minute a plecat de-acolo si nici ameteli, nici nimic n-a avut, nici macar sete nu-i era, hb 14!! Si ailalta mica la fel 13,8!! Si stau si ma-ntreb eu cu ce-oi fi gresit pe lumea asta?

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatza !
Multumim de urarile de sanatate , sper sa nu fie pina la urma nimik, si daca totusi face varicela aia, asta este, macar ramine cu imuninate si am eliminat una din bolile copilariei ! Sper sa nu treaca si la noi adultii, ca daca ne imbolnavim in grup, am pus-o de o veselie maxima, si asa nu ma mai pot intelege absolut deloc cu al meu baiet ! Parca mi-a schimbat cineva copilul ... ieri a fost crizat rau si interesant este ca doar cu mine face asa, cu taxu e miere si lapte !
Roxi, mutam de sfat , dar nu te chinui sa cauti, ca nu-i fac nici un vaccin ! Daca e sa faca boala, this is it ! Sanatate multa iti doresc si succese la munci, ca vad ca o sa ai de lucru !!
Nora, sisterash, hau ar iu ?? Si cum mai e Raresu ??
Andrea, nu stiu ce sfat sa iti dau cu baita ! Poate ca o masca ar fi eficienta, cum au spus si fetele ! Sanatate multa, sa treaca raceala !
Cristalina, eee, acu e fata fericita, ca i-ai pus si banana !! Sa ne spui cum a decurs masa ... a mincat pachetelul sau l-a schimbat pe ceva ?
Gabi, bafta in continuare cu casa !! Ma bucur ca sinteti mai bine !
Andries, asa sint si eu, intii ma oftic tare de tot si apoi enervarea descreste direct proportional cu trecerea timpului, ca realizez ca oricum nu am ce face !? Iti tinem pumnii, sa fie totul ok !! Cumva tot tre sa nasti, nu ?? Ca doar n-o sa ramii gravidanta tot restu vietii ! Chestia cu legarea trompelor as fi vrut s-o execut si eu, dar m-am trezit prea tirziu, si io acu nu ma mai duc neam la medic ! Ma chinui sa imi conving hazbandu sa faca el procedura, ca sa beneficieze si el de minunatiile medicinei romanesti !
Carmen, ntzz, ntzz, ceva lecitina ?? Memoria vaz ca te cam lasa ... fata zise de 4 noiembrie, dar ca e fericita si cu 29 (ca pe 28 nu-l convinge pe medic !!).
Sint pe aici ... am o stare tare nashpa ... sper sa imi treaca !! Va pup pe toate si va doresc o zi buna (la noi fu ceatza si e o vreme inchisa, unde drequ e soarele ala de il anuntau astia la meteo ??).

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Leeloo- eu tin pumnii stransi stransi, sa veniti cu vesti super bune de la doc !
Andries- va fi totul bine, mai ai putin !
Cristal - hahahahaha, si Giulia isi verifica ghiozdanul daca i-am pus sandwich si suc.

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Ca uitasem .. cine vrea linkul acela de la Lia sa spuna, ca il trimit io pe pm !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput