Mamici de septembrie-octombrie 2007 (99)
Raspunsuri - Pagina 10
sim_stoian spune:
Moldoveanca, nu ai mancat cu mamaliga? Ca la noi mamaliga a avut efect nasol asupra lui bb.
Piciulika, foarte frumoasa povestea. Am vazut si pozele
Andrruzza, bine ai revenit! Am vazut pozele cu printesa ta, e dulce tare.
Sim si Stefan (25.08.2007)
www.flickr.com/photos/15009148@N07/with/1569100286/" target="_blank">Poze
BB Stefan creste
sim_stoian spune:
Dau si la noi caldura din seara asta. Partea proasta e ca nu e bine pus robinetul de retur la caloriferul din balcon si era ca o mica tasnitoare . Am inchis robinetii si acum stau de paza sa se goleasca de tot. Abia luni vine instalatorul. Bine ca eram acasa cand au bagat apa pe coloana.
Cecilia, la timp am plecat din parc.
Azi m-am intalnit cu Tomasa si dulcea Maria in parc. A stat asa de cumintica si e asa frumusica . Stefan al meu s-a conversat putin cu Tomasa, nu prea am inteles ce a vrut sa ii spuna, dar el era foarte hotarat.
BB Stefan creste
sim_stoian spune:
Piciulika, m-am mai uitat o data la poze ca mi-au placut. Aia cu retorica e mortala E asa de expresiv Michael!
BB Stefan creste
andrruzza spune:
Multumim de urari si complimente! Sunteti dragute!
mami de Rares Andrei(10.03.05)si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
aniast72 spune:
Buna, eu sunt Vladimir si am vazut ca sunteti ingrijorate ca bebelusii vostri se mai uita crucis din cand in cand. Nu va faceti probleme, si eu ma uit asa, este normal in primele luni de viata. Daca o sa va uitati la fotografiile mele o sa vedeti cum stiu sa fac, ce mimica a fetei am.
Mami mi-a spus sa va transmit ca ea ma trateaza pentru cosulete si iritatii pe fatza cu Apa Termala Avene, cumparata de la Sensiblu. E putin scumpa dar ce nu face mama pentru mine...
Ca sa ma linisteasca, mami mi-a cumparat un leagan care ma face tare fericit. Vi-l recomand si pentru bebelusii vostri, puteti sa-l vedeti pe www.leagane.ro modelul "Vise frumoase"
Zilele trecute m-a cam suparat mami... a baut 2 pahare de Cola dupa care m-a alaptat. Nu pot sa va spun ce dureri de burtica am avut si cat am mai plans...nici tinut in brate nu m-am linistit. Sper sa invete mami din asta si sa fie mai atenta ce mananca si ce bea (o mai las sa bea cate un pahar de bere ca-mi place si mie)
Le multumesc tuturor mamicilor care au nascut intre timp ca au adus pe lume baietei si fetite, posibili viitori prieteni ai mei...le felicit si le doresc sa fie fericite alaturi de copilasii lor.
M-am intristat tare rau pentru fetele cu necazuri si ma rog la Doamne Doamne sa treaca usor peste probleme.
Va pup si va promit ca o sa-i spun lui mami sa scrie mai des...ea oricum nu v-a uitat dar a fost taaare ocupata cu mine. Eu sunt mai lenes la supt si nici macar atunci n-o las sa scrie sau sa citeasca, am nevoie de toata atentia ei.
Andreea, de Vladimir Constantin
Piciulika spune:
Michael, fisa tehnica:
Greutate:
- nascut cu 3590 g (ziua 0)
- in ziua 2 aveam 3385g
- apoi am luat-o in sus, si-n ziua 5 eram deja la loc "ca nou"
- apoi, zi de zi, intre 150 si 130g. Acuma am lasat-o mai moale, cu vreo 70g / zi.
- in ziua 10 am trecut granitza celor 4 kg!!!
Papa la 2-3 ore, uneori noaptea la 4 - ce fericire!
KK pana la 9 ori pe zi - cel mai cu placere "live" cand e schimbat. (Atac chimic pe tati, cel mai des)
Nu plange nici la schimbat, baitza ne place, insa la foame... suntem pui de zmeu!
BB a facut un icter usor primele 3-4 zile, si gata. La fel, o urticarie mica si scurta prin ziua 1-2 si pe urma gata, suntem ca lacrima!
De sters la popo 90% din timp cu servetzele umezite cu apa simpla. La ochisori in maternitate tot cu apa simpla de la robinet ii spalau (la iritatzii recomanda lapte de mama); baia (cu buric cu tot!) in ziua 2, tot cu apa simpla. Pana la 6 luni baia fara adaosuri de nici un fel in apa, baie de 2-3 ori pe sapt. (spun ca mai des deshidrateaza pielea si adaosurile ii maresc sansa de boli de piele, psoriazis et co.)
Buricul i-a cazut in ziua 3, fara probleme. L-am tot dat cu pudra antropozofica de la Weleda (Wecesin, primita din spital) si nu au fost nici un fel de problemutze.
Mami nu pune pompitza la san, ci doar pe Michael-piranha; masez nodulii cu ulei de san, dupa fiecare supt dau pe sfarcuri cu ceai de salvie concentrat (6 plicuri/300 ml apa, se fierbe) si apoi cu lanolina pura sau germastan. Nici o iritatzie, ragade etc.
In rest, am schimbat sutienul de alaptat cu sutienul de la costumul de baie - e super-comod!!! (am si o poza de azi dimineatza asa)
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007)
www.flickr.com/photos/10474507@N06/sets/72157602320321760/" target="_blank">Michael, iubirea mea
Roxana_G spune:
Danielle, nu am zis ca e faina rochita, doar ca am luat-o. Maine pozez toalele si vi le arat, acuma nu pot ca e domsoara aici si pe urma nu o mai scot din rochia ei nici la culcare. Am cautat pe site la ei, am gasit poza cu cea pe care nu am luat-o si care a fost la concurenta. E drept ca aceea imi pica mai bine dar era prea simpla. Uite una care seamana dar pare diferita nuanta
www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/product_10001_10001_61856_387484_-1" target="_blank">http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/product_10001_10001_61856_387484_-1
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Afibebe, nu voiam sa te sperii. Nu sunt sigura, o sa caut prospect la Eurespal sa citesc pe el. Stiu insa ca pana la 2 ani Alex a primit numai Sinupret. Supozitoarele sunt foarte bune, numai ca nu inteleg ce eficienta au. In afara de a diminua febra nu prea vad cum actioneaza la raceala.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Afibebe, cautat prospect, se da si la sugari. Deci stai linistita. Scuze daca te-am panicat degeaba. Pup. Cred ca am confundat cu Erdomed ca si ala tot pentru tuse e.
Rox ,
Poze