Mamici de septembrie-octombrie 2007 (99)
Raspunsuri - Pagina 11
Roxana_G spune:
Piciulika, e beton povestea, si cu umor. Mie mi-a ramas gandul la cina ta infulecata. Vanilie...yam yam. M-am amuzat imaginandu-l pe al meu sot la cursul de Handling. Si mai ales cu asistente pe Extasy. Al meu nu suporta nici acriturile dar nici pe cele prea amabile. Oricum bine ca s-a terminat, ca Michael si tu sunteti bine, ca de tatic am vazut ca era ok.
Ce frumos ca mai vrei un BB. Te itneleg. Asa am zis si eu dupa Alex, dar mi-am luat-o dupa ceafa de data asta.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Piciulika, aratati super toti, Michael e un dulce. Poza aia din cadita cu manusa pe cap este mortaaaala. Si portretul de la 8 zile. Alex a crezut initial ca e Andrei si a fost nelamurita cand te-a vazut pe tine in poza. M-a intrebat mirata daca esti nasa.
Rox ,
Poze
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Nana, daca nu e prea dureros pentru tine.. spune te rog ce fel de spasme are Andrei.. eu am inteles ca aproape toti nou nascutii au spasme (Ioanei de exemplu ii tremura din cand in cand barbia)... insa abia dupa 3 luni incepi sa-ti pui probleme.. Cu ce sunt diferite cele ale lui Andrei? Daca nu vrei sa vorbesti despre asta nu-i suparare, inteleg. Multa sanatate amandurora!
de Ioana (27.09.2007)
Spasmele lui Andrei au aparut ptr ca a avut nivelul zaharului din sange scazut. Avea 0,6 si normal este 3-4, asa am ajuns la urgente cu el. Era molesit, galben, dormea mereu si cand plangea dupa ce se oprea tremura din tot corpul, un tremurregulat
din cap pana in picioare.
Cand au reusit la terapie intensiva sa-i opreasca acest tremur, desi glicemia era reglata, nu mai tremura din tot corpul, avea tremurul, respectiv spasmele, pe portiuni, adica, tremura intai piciorusul, pe urma urca si tremura manutza, pe urma barbita, pe urma ochisorii si cobora pe cealalta parte a corpului, in acelasi fel, adica pe rand. Acum doar manutza stanga mai tremura, dar periodic si spasmele nu mai sunt atat de intense cum au fost.
Deci nu are Ioana asa.
Ca si Andrei cand plange de foame ii tremura barbita, dar asta este normal, este un altfel de tremurat, asa ca nu te ingrijora.
Numai bine.
Luy, pupici
Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by afibebe
deci eurespalu se da numai de la 2 ani Roxana???
inebunesc.
ce mama naibii astias nebuni la cap.
am vazut ca la panadol scrie ca dupa 3 luni.
dar paracetamol supozitoare pot sa-i dau???
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
Si finuta mea a fost racita si avea cateva luni si medicii tot EUrespal sirop i-au dat. Cred ca stiu ei ce fac, nu sunt incinstienti.
Si sigur poti sa-i dai paracetamol supozitoare ca-i scade febra instantaneu.
Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
betty78 spune:
Am uploadat si eu poze cu bebe cu o zi inainte sa intre in spital
http://family.webshots.com/album/560965378KZGhGI
Chiar nu arata a copil bolnav....si asta ma inspaimanta....cat de repede poate sa se imbolnaveasca un copil.
si alte 2 la baita mai vechi
http://family.webshots.com/photo/2302752140101850857CrHsLa
http://family.webshots.com/photo/2509529580101850857DucURC
Acum am si eu un alt stres: pana azi bebe a mers bine, si-a revenit complet si chiar a luat in greutate, dar acum avem febra 37,6. Ma rog la DD sxa nu mai facem vreo complicatie....a sa ii dau panadol o lingurita si astept sa vad daca nu mai apare ceva.
piciulika super povestea; Oi avea si tu globul de cristal al lui Valdareanu ca in cazul lui Aniast (andreea). Si el a nimerit-o exact cu nasterea.
Andruzza super dulce bebe!!!
Aniast scumpo, ma gandeam si eu sa cumpar asa ceva, ca domnul MARIO e obisnuit numai in brate. Pe care l-ai luat: alb sau albastru?
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
toate pozele
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Danielle, nu am zis ca e faina rochita, doar ca am luat-o. Maine pozez toalele si vi le arat, acuma nu pot ca e domsoara aici si pe urma nu o mai scot din rochia ei nici la culcare. Am cautat pe site la ei, am gasit poza cu cea pe care nu am luat-o si care a fost la concurenta. E drept ca aceea imi pica mai bine dar era prea simpla. Uite una care seamana dar pare diferita nuanta
www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/product_10001_10001_61856_387484_-1" target="_blank">http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/product_10001_10001_61856_387484_-1
Rox ,
Poze
am zis ca e faina fiindca stiu ce gusturi ai la haine.te-am mai vazut intr-o rochita faina
oricum,super rochita mi-ai dat o idee si mie
Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici
urmychance spune:
Andruzza am vazut pozele cu voi...ce copii frumosi ai...serios...
Am si eu o intrebare, vad ca ai vostrii copii sug cel putin 20 min la 2-3 ore. Tudor al meu nu suge niciodata mai mult de 10 min si totusi a crescut in 4 sapt. 1,3kg. E cazul sa ma ingrijorez?
Azi a dormit mai toata ziua, nu a supt mai mult de 15 min de la 8 dim pana acum. Ma cam sperii....daca incerc sa il trezesc, nu am nicio sansa. ufff, sper sa fie bine.
http://picasaweb.google.com/urmychance/TUDOR
iubirea mea - Tudor Constantin
tomasa spune:
Fetelor din pacate eu nu pot tine pasul cu voi, raman mereu in urma cu cititul, ca sa nu mai zic cu raspunsurile...pacat dar asta este, imi e greu ca eu am doi si spre deosebire de celelalte mamci la puterea 2, Tudor al meu e mai micutz si e toata ziua cu mine, nu merge inca in colectivitate. Chiar daca il scoate tata afara, eu raman intre timp singura acasa si nu stiu ce sa fac mai repede, sa mananc, sa ma odihnesc un pic ca sa am laptic, etc. In fine, incerc sa ma resemnez ca n-am incotro.
In primul rand vreau sa urez din suflet sanatate multa bebelusilor bolnaviori si putere multa mamicilor incercate.
Azi m-am intalnit cu Sim si cu Cecilia, care sunt slabe si au niste baieti super frumosi si expresivi. Fetelor, cand mai iesiti sa ma sunati neaparat...sper sa pot sta si eu mai mult cu voi.
Andreea, si eu tot spray cu apa termala de la Avene folosesc pe fetisoara si la iritatii, o sprayez direct in plina figura si ii place, face ca un catel plouat.
Piciulika, bine ai revenit. Ai un baietel scump tare si tu ti-ai revenit excelent la corp. Emotionante povesti si interesante recomandarile neonatologilor de acolo. Mi se pare foarte ok ca folosesti in proportie de 90% chestii naturale, apa, lapte de mama...ce poate fi mai firesc pana la urma? si eu cred ca la noi se exagereaza cu produsele cosmetice.
Rox, foarte draguta rochita. Sa o porti cu placere la Botez!
Ca tot s-a vorbit despre cosmetice si altele pt. bb, sa va spun si eu ce folosim noi, poate va inspiram: Pe fata si pt. iritatii, chiar si la popou, spray cu apa termala de la Avene, ca si Andreea. Pt. nasuc folosesc tot un spray, cu apa de mare insa, Marimer si fara pompita sau altceva ca sa nu-i irit mucoasa. Iar pt. hidratare pe corp, dupa baita o crema de la Avene pt. atopii (desi nu e cazul, slava Domnului), Trixera, fara parfum, parabeni si alte cele. Ca servetele umede Huggies Pure Water, care nu are parfum si contin 98% apa. Astea au fost recomandarile dermatologului, cica astefel prevenim eventuale probleme cu dermatite, etc.
mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)
RGE spune:
..fetelor va intreb si eu intepaturile in vagin ce sunt??..am avut cateva destul de "sagetatoare"
ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 40!!!
2 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
tomasa spune:
Annisia, petrecere frumoasa si la multi ani sotului!
Nana, vei vedea ca se va corecta problema asta cu spasmele. Eu sunt sigura ca va fi totul bine, e mare lucru ca i-au iesit bine toate analizele si sunt sigura ca acolo are parte de ingrijiri adecvate si tratament modern.
Andruzza, ti-am vazut si tie pozele, sunteti niste frumosi toti iar tu erai asa vesela in poza de gravidutza la spital...super!
Yaia, ce coincidenta, si pe mine ma cheama Irina, iar pe baietelul meu Tudor!
Urmy, daca a crescut asa bine este perfect. Esti o norocoasa ca sta putin la san, inseamna ca e puternic si are tehnica buna. Intr-un final toti ajung sa goleasca repede sanii, dar in maj cazurilor asta se intampla dupa 3-4 luni. Bravo voua asa ca bucura-te.
Scuze ca raspund in valuri, dar e pe masura ce recuperez din urma.
mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)