Mamici de septembrie-octombrie 2007 (99)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Piciule, frumoasa poveste. Si superb bebe! Ai dreptate, e ca un drog. Ma uit la al meu si nu-mi vine sa cred ca exista, ca e al meu. Si acum, la al doilea, parca "gust" mai din plin fericirea de a avea un bebe miiic miic in casa. Felicitari si taticului exemplar (apropos, asa e si al meu sotz, doar lapte nu-i da, ca de rest e mai ceva ca o mama).

Rox, cat e rochia aia de ai pus-o la "expozitie"? Ca imi place. Eu nu m-am uitat de rochii la Debenhams.

Urmy, si al meu suge putin timp, si e un umflat (poti sa vezi si dovada, la foto)

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Ana, la ce gradi merge Miruna? Ca arata super pozele. Aaaa, si cred ca am uitat sa-ti spun ca mi-am luat si eu blugi ca ai vostri. Hi, hi, hi, daca ne intalnim toate trei o sa creada lumea ca suntem in uniforma.

mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Tomasa, pozele alea sunt de la gradi particulara unde a fost in primul an. Era Bamby step-by-step. Dar crede-ma, in afara de decor, nu-i mare branza, drept pentru care am si retras-o de acolo. Dadeam un pogon de bani si bataia de jos era direct proportionala cu factura. Acum suntem la o gradi de stat, dar sunt de o mie de ori mai multumita.

Aniast, ce bine ca mai treci pe la noi! Ce duclcic e Vladimir! Sa folositi cu placere leaganul.

Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Nana, ce bine ca v-au iesit analizele ok! De acum sunteti pe drumul cel bun, nu? O sa fie bine, sunt convinsa! Nu am stiut ca ai patit beleaua aia cu febra dupa nastere. Trebuia sa-ti fi luat de acasa niste fiole de ergomet, trei erau suficiente, si sigur nu se intampla. Pup mamica si bebelul.

Betty, tinem pumnii sa va reveniti repede si pe de-a-ntregul. Ce dulce e Mario! mai ales poza in care e ganditor. Si pare asa mare!

Danielle, mi-o fi slabit vederea in sarcina asta, da' eu zau ca nu vad ca ar semana numai cu tati. E jumi-juma. Cine nu-i de acord cu mine, sa n-arunce cu rosii. Oi fi io chioara.

Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Hai ca ma duc la culcare, ca vad ca vorbesc singura. Sa aveti un sfarsit de saptamana linistit, fara colici mamicile si fara dureri burticile. Noapte buna!

Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Slippers merci scumpo, esti o dulce! Intradevar este mare; azi la 2 luni si 3 zile, avea 5820gr si cred ca in jur de 64-65 cm. Deja folosim haine de 3-6 luni.

Apropo de supt al meu suge cam tot timpul. De cand am fost in spital sunt nevoita sa ii dau competare formula, pt ca nu imi mai ajunge laptele-probabil stresul. Acum seara i-am dat doar la biberon 180 ml si plus cat a mai supt la san. Problema este ca la san suge incet si pana isi termina portia trec cam 2h, asa ca in maxim 1 h vrea din nou...

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
toate pozele
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

slippers multumesc,in sfarsit cineva care zice ca seamana si cu mine !!!!!
piciulika faina povestioara.sa fiti fericiti si iubiti pana la adanci batranesti

eu am bait micuta,a papat si acu trage un pui de somn.o astept sa se trezeasca abia pe la 1-2.se trezeste cam de 2 ori pe noapte sa pape si sa o schimb,e greu dar m-am obisnuit.

va pup,sa aveti o noapte linistita

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Piciulikafrumoasa poveste, baietel dulcic foc si tatic mandru tare. Felicitari!!!
Betty ce mare baiat ai!!! Las ca s-a terminat cu raceala nu te alarma. Mie dr pediatra mi-a zis ca pana la 37,8 grd C e ok. E adevarat ca-i in zona subfebrila, dar poate sa fie de la plans sau de la agitatie. Nu e neaparat semn de febra.
Aniast felicitari pentru baietel super dulce si bine ai revenit printre noi.
Felicitari mamicilor si bebicilor noi veniti pe lume si nastere usoara in asteptare!
Noi suntem bine crestem! Imi pare rau ca se strica vremea. Asa ma obisnuisem cu plimbarea!!! Pentru laptic am trecut la masuri extreme sa fiu sigura: o bere fara alcool cu sotiorul in fiecare seara. Combin astefel utilul cu placutul.

isabeluta de Vlad Matei (22 septembrie 2007)
feciorasu`mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Stimabilul meu bebelus nu are de gand sa adoarma. Pana acum a plans de foame, acum nici nu mananca. E nervos rau. Nu prea pricep ce are, sper sa nu fie racit. Sigur, pot fi si colici, pot fi si gipsurile.

Ma bucur ca v-a placut rochita. In realitate are culori ceva mai aprinse decat in poza aceea, dar modelul acela este. Desi mie mi se pare ca arata mai clopotel, iar cea din link parea dreapta. In fine, a fost 539 RON, Ana parca tu intrebasei. Insa mai erau cateva modele super. Chestia este ca 10 nu imi intrau si 12 erau mari la unele modele. Pentru ca eu as fi preferat un alt model. Apropos, puteti sa va uitati pe site-ul cu pricina, multe din modelele de acolo sunt si la noi.

Ma duc sa vad stadiul somnicului. Problema este ca l-am cam dragalit de cand cu gipsurile si acum nu vrea decat in brate.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, vin la raport: febra mea s-a dus, nu a mai crescut, se pare ca antibioticele isi fac efectul, desi Lisa a cam facut putina diaree de la ele, dar e ok. Sanul stang se pare ca e problema. De fapt amandoi erau fierbinti, grei, pt ca am mult lapte Lisa nu reusea sa se prinda de sfarcuri si pt ca nu reusea, ma durea si trebuia sa folosesc "tzatzarnitzele". Si cu alea manca, dar nu suficient, manca des, ma suprastimula etc. Cerc vicios. Ieri nu am mai rezistat, simteam ca imi vine sa sar in cap, nu reuseam sa mulg NIMIC cu mana, doar dupa dus curgea in disperare si atat! Si am fugit pana in mall si mi-am luat o pompa manuala. Cea pe care am nimerit0o e Pigeon - o minune!!! Aprox 35 RON fata de cea similara de la Avent (care era aprox 45RON). In fine, am luat-o pe aia pt ca mi-a placut mai mult decat cea de la Avent si mai logica. Oricum, sunt super ok, Lisa mananca de ieri direct la san, baga ca disperata . E drept ca trece cred printr-o faza in care vrea sa simta caldura corpului si ar sta la tzatza sau in brate la cineva tot timpul...

E in continuare cumintzica, noaptea se trezeste in jur de 3 si apoi in jur de 6-7 si atat - mare noroc pe capul meu, desi stau cu ea si catre 2h sa manace, sa o schimb, sa o adorm. Insa e decent - cred eu...

Sunt insa suparata putin ca i-au iesit pe fata asa cum ziceati si voi, ca niste cosulete, arata saraca de parca e adolescenta . Pe corp nu are. Pe fata am sters-o cu ser fiziologic. Baie facem cam la 2-3 zile, spalat cu produse exclusiv organice. Buricutzul a cazut dupa o saptamana jumatate de la nastere, fara probleme, fara drame.

Azi musai vreau sa o scot. Mama ma dispera cu frica ei de frig. Si la noi vine vara!!!! .

Ma duc sa ma fac si eu om si iesim!!!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput