Colectia de toamna-iarna 2005 (161)
Raspunsuri - Pagina 5
miri__b spune:
Madau prin explore travel incerc. am intrat pe site si nu mai e oferta aia. e una cu 320 euroi fara taxa de aeroport si per total se aduna 300 euroi ca diferenta.mi-a venit asa o toana sa-l intreb pe Sorin dc s-a mai gandit la oferta si a zis ca da, mergem.vezi ca-ti mai pusei 2 intrebari,sa nu-mi dai ignore.dc mai ai tu linkul fix cu oferta poti sa mi-l dai?
Mirela si David - 23.12.2005
gabitaco spune:
Seara buna... si de la noi.
Ne bucuram sa vedem ca bb se fac bine... atmosfera pe forum e mai relaxanta... deci E BINE.
Mai ANDo... eu ce sa mai zic... cer astro de un an jumate... trimis date... tot... astept.... astept... astept.... se pare ca planetele astea nu-s de partea nostra... da ce sa facem om creste noi si fara astro .
Ma bucur ca poetul a devenit mare haplea... peritolul se da 10 zile ca sa aiba efect... dr. mea spune ca mai putin ii dai degeaba... asa ca 10 zile va manca poetul si parchetul din camera.....
Sanatate multa tuturor!
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
madau spune:
Miri care e cu 320 euro?? Eu am doar oferta asta http://www.exploretravel.ro/index.php?page=detalii&id=220&id_cat=7, si nu vad nici un pret de 320 euro
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
catutza spune:
Mada , unde pleci maine (nu am fost pe faza cand ai scris) , stiu cum e sa ai copil mancacios, a mea in vizita ar manca si pietre, acasa face fite si figuri mai nou (nu mananca orez cu lapte, budinca, la piure stramba din nas, branzica de vaci , spanac...si lista continua ), in schimb cand ii spun ca mancam tipa "arne/arne", e carnivora rau fata asta a noastra
Miri , mini-concediu placut, sa va relaxati si sa va plimbati si te asteptam cu poze multe si frumoase
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
miri__b spune:
Madau in oferta care e acum pe site-ul lor nu mai e trecut hotelul de 2 stele.Distractie placuta la munte. au zis la vreme ca o sa dea putina ninsoare.
Lui D ii place sa-i spun cifrele, tot timpul numaram,si in parcare unde sunt numerotate locurile ma pune sa-i spun cifrele. nu le recunoaste, nu numara singur. asa ca de dimi i-am scos de la sertar o tabla din aia magnetica cu cifre. nu stiu ca am copil vba lui Madau, tot le aseaza si spune cifre. evident ca nu le recunoaste, dar e tare incantat.
Cu Parisul de abia am promisiunea, probabil o sa mergem in decembrie, mai discutam.
camelia_daniela spune:
Miri, bine ca ai promisiunea ... indiferent cand plecati ! Oricum iti urez de acum sa-ti mearga toate asa cum iti doresti !
Anda, ma bucur ca poetul Nic a inceput sa pape ! Asa se mai pune si el pe picioare!
Madau, distractie placuta la munte!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
miri__b spune:
Cami&co multumesc mult de urari. credeam ca-s singura p-aci ca ma plictisesc cand are copilul ocupatie. tre sa -mi iau si eu carti ca nici mie nu-mi place sa le citesc in pdf,dar nu aveam de ales.
D de putin timp stie de buba si nu prea o nimereste. zice bobo, pe urma babo si il intreba "ai facut buba?" si de-abia at zice buba.
Noki_Lara spune:
Mneatza...
Vad ca pitica nu mai tuseste, dar ceva mucusori pe la nasul ei, ca deh, sa fim in trend cu lumea.
Ripley, tare scumpa Irisuca, mi se pare ca seamana cu Ana si cu tine. de fapt, tu stii ca io sustin sus si tare ca Ana cu tine seamana. niste frumoase toate 3.Cu bona...ce sa zic despre aceasta religie decat . Cu toate ca preceptele nu-s chiar rele. Dare practicanta tipa? Asta inseamna ca no way s avina sambata si sa stea vinerea dupa apusul soarelui.
Joy- horror perioada traversezi. Dar sunt de acord cu Tania, trebuie sa iei masuri, ca o s-o iei razna pana la urma si va fi rau pentru toata lumea. Cresa mi s-ar parea si mie cm buna varianta. Nu ai cum sa rezolvi nimik? Daca nu, io as alege varianta socrilor.
Miri- mie mi-a placut cm mult Piratii 2. 3 mi s-a parut cu prea multa batalie si prea putin umor. La 2 am ras de-am rupt la cinema.
Dordia- aia cu sa fii tare merge la copiii care sunt cuminti de feul lor si mai au cateodata sclipiri de rautate. dar la cei de regula habauci..hm...grea poveste.
Soanso- io-i dau Milli de 3.5% grasime si nu-l fierb.
Joy iar- ehehe, de la etajul 8???? A mea urla odata si o auzeam de la 2, ca am coborat pe scari, iar io stau la 6!!!
Marai-
quote:Of...parca mi se pare cunoscut!
Oricum, azi a tinut-o dintr-o prostioara in alta mai mare, pus pe stricat tot - cu intentie si violenta!, trantit lucrurile de pereti, aruncat apa pe covor, suturi in toate cele... Asa ceva n-am mai vazut! Si o facea in mod clar ca sa ma scoata din pepeni, el se distra tare bine.
Las' ca trece si viroza la tine de tot si criza de energie debordanta si se face el acelasi baietel cuminte la loc.
Mai citesc in urma, dar trimit sa nu pierd bunatate de placinta.
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Noki_Lara spune:
Cum mai Feli, in "ultimul timp" se pune Doru la mintea lui Chitz? Ca mereu a fost asa e atent si dragutz cu ea! Nu e Chitza febletea lui?
Miri- nu ma iei si pe mine? ca din pacate, la Paris inca nu am ajuns.
Madau- stai ca prima oara trebuie sa fac shootingul, iar io am 2 examene week-endul asta...da' incerc sa le fac azi. Pozele.
Noah..s-a trezit bufnitza. Iar n-am facut compunerea la franceza.
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mihaelutat spune:
Buna dimineata colectie. la mine se poate spune ca e pranz cai Titi e treaz de la 6.22 de minute. Asta e prea de tot, nici nu pot sa ma spal pe dinti la ora aia... habar nu am ce l-a pleznit saptamana asta, dar azi plec la mama, asa ca 2 zile dorm si eu dimineata.
Din cauza de oboseala si pentru ca miri a cumparat toata lecitina dupa piata am uitat aseara sa iau AC. Teoretic era prima zi de luat, adica a 5-a de la CM, am luat-o la 6 dimineata. Cine imi poate spune daca mai are efect luna asta? va rog apelul este ultra disperat ca in situatia de fata eu copil nou nu vreau si sa stiu sa blindez cu mijloace de aparare luna asta.
Cine stie va rog sa ma luminati, oricum acum ma duc sa caut pe net detalii.
Pusy
Mihaela
Anda da mama cu Peritol inainte. Mie doctorita mi-a zis ca se poate da 2 saptamani.
album dn Titi