Colectia de toamna-iarna 2005 (161)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Vecina, trage-ti o caciula, ca e sigur mai buna decat un patutz nou. In cazul tau, zic. si al meu.

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Decat cu caciula mai bine abstinenta. Sunt varza cu carne. Incerc sa dau de doctor acum sa vad ce imi zice.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Miha dc nu s-au schimbat pastilele e safe. poti sa iei normal pe urmatoarele.si n-am auzit nici o strigare ptr intalneala.cu 69 nu ramai

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Vecina, facui prostioare aseara? Parca-parca am auzit ceva...Da' cel mai sigur intreaba doctorul...

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata..bag si eu o postare scurta

Mihaeluta daca ai uitat sa iei aseara, ia acum una si urmatoarea o iei la ora la care trebuia diseara, nu-i nici o problema. Mai ales ca era prima pastila...esti ok

Miri tot e bine ca ai obtinut promisiunea. Cat despre hotelul de 2*, eu nu l-am vazut nici atunci pe oferta

Anda haide baga raportul de dimineata. Cum e cu Peritolul?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

ah, ce smecheri astia de la explore travel! acum am intrat si eu pe site si bineinteles ca nu mai au super oferta aia cu parisul! si cica era valabila pana pe 10 decembrie!!!
miri, si celelalte fete doritoare de concedii, de ieri a inceput targul de turism la romexpo! eu zic sa mergeti, si eu ma voi duce maine. sigur se gaseste ceva ieftin si bun. asa am cumparat eu anul trecut excursia de revelion si am fost super multumita.
ce snapani, explore travel!
oricum, miri, nu prea-ti recomand hotel de 2 stele la paris, sincer. 3 stele ar fi super ok, zona opera de preferat.

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

hai ca m-am enervat de-a binelea si le-am dat reply la explore travel exact pe e-mailul cu oferta la paris de E 140 fara taxe de aeroport prin care le atrageam atentia ca oferta nu mai e chiar oferta, ca mi-am schimbat buna impresie despre ei si ca eu nu ii mai recomand la nimeni!!!!
tare curioasa sunt ce mi-or raspunde.
na! ca m-am descarcat.

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Declar vinerea ziua mobilei...gratie lui Madau si arhitectului de saptamana trecuta, vinerea casa mea devine luna, ca doar trebuie sa o pozam. Deci, Madaule, am executat pozele, ramane sa le incarc in PC si sa ti le trimit, asta la pranz, ca acum ies cu bufnitza la plimbare.

Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Am vazut si io ca e ceva targ de turism la romexpo. Oare e frate cu ala din martie-aprilie? Io acolo am prins un discount bunicel la agentia de la care am luat pana la urma excursia in Turcia...
Deci cred ca merita mers. Pentru cine are in vizor escapade peste hotare, nu pentru mine care sunt condamnata sa raman pe plaiuri mioritice deocamdata...

Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Xandra intre timp am mai gasit oferta asta:http://www.adriatravel.ro/sejururi.php?tara=73&tip=weekend
la hotel nu vreau decat sa aiba baie in camera, nimic mai mult.mai bine dau banii pe tablouri
faza tare: face fi-miu un kk de-ti muta nasul pamersul si-l trimit cu el sa-l duca la gunoi . al meu iese cu el pe hol il arunca pe jos si inchide usa sa nu-l mai deranjeze mirosul.
Noki luasi banetul? era de fata vecina cand ai facut tu prostioare si ai amnezie?
Madau vezi ca nu raspunsesi la intrebari.ca sa nu citesti ce scrisei te-am intrebat dc vrei sa-ti pozez si eu mobila si dc vrei sa-ti dau colectia de reviste casa lux. asa ptr inspiratie.

edit aoleu eu nu concurez cu arhitectul de aia daduse Madau ignore.

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput