MAMICI DE ITALIA (11)
Raspunsuri - Pagina 4
mamii spune:
eu sunt aiciiiiiiiiiiiiii
:D am adormit baietull
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
slimatei spune:

Stefania X 2
32+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare
MIKUTA4 spune:
,ce faeti?
Katia e frumoasa tare bombonica sa iti traiasca sa fie sanatoasa.

Stefania
ptr griji da este bine
Ginger imi pare rau ca faci injectii dar lasa ca trece si la sfirsit cind iti vei tine puiutii in brate ai sa iti dai seama ca a meritat tot ceea ce ai facut si faci pt ei acum.Scuzama ca te intreb dar ai ajuns la pronto socorso de te-au internat sau ai fost la medicul tau?
Despre noi ce sa va zicem doar ca de ieri ne chinuim cu niste contractii de mai mare frumusetea,ziceam de aseara sa ajung la pronto socorso sa vad despre ce este vorba,dar m-am simtit bine si nu m-am mai dus asa ca astazi se repeta povestea cu contractiile numai ca de data asta cum vine sotul meu de la munca ma duc asa cel putin stau linistita.
in rest Petro,dana7mi,mamii,piccaflorRoxali,raluk31,micio,lilianaFi

Cristina sper din tot sufletul ca sau rezolvat problemutele tale 
MIRELA
32+
DOAMNE PROTEJEAZA-NE INCA 8 SAPT SAU 6 SAPT ASA CUM AI FACUT-O PINA ACUM.
[b]SARA-MARIA ingerasul nostru
[b]
slimatei spune:
mirela ma bucur ca sunteti bine!sper sa se opreasca contractiile..bafta!
la noi la odiseea s-a dat drumul la nasteri....am niste emotii...
Stefania X 2
32+
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare
mamii spune:
mikuta bafta sper sa fie totul in regula!Oricum inca putintel si iti vei tine si tu printesica in brate!pupici de la noi
fug ca bazaie ale...
Alex 13.07.07
Ginger00 spune:
quote:
Originally posted by MIKUTA4
Ginger imi pare rau ca faci injectii dar lasa ca trece si la sfirsit cind iti vei tine puiutii in brate ai sa iti dai seama ca a meritat tot ceea ce ai facut si faci pt ei acum.Scuzama ca te intreb dar ai ajuns la pronto socorso de te-au internat sau ai fost la medicul tau?
m-am dus la pronto Soccorso pe la 8 seara ca deja n-am mai putut ca aveam burta beton si acolo cand mi-au vazut colul m-au internat de urgenta.Nu astepta ca mine 4 zile inainte de a merge ca sa nu ai surprize.
+27
sufletelele meleAtat mai avem
slimatei spune:
neata dau
...
asa ca fetili....trezirea
mirela sper ca esti bine...Doamne ajuta!
Stefania X 2
32+
mamii spune:
buuuuna cafeluta!
Mikuta te ashteptam sa ne zici ...cum mai esti
ginger tu esti bine??
Alex 13.07.07

asa cresc eu