MAMICI DE ITALIA (11)
Raspunsuri - Pagina 5

katiapam spune:
katiapam spune:
 Buna dimineata! sint prezenta si eu la cafea 
cum mai sinteti fetelor??? azi ce program aveti?
la noi e soare si timp frumos asa ca via alle passegiate
ramine valabila invitatia la kebab 
 asa cresc eu
asa cresc eu 
 GIULIA-20/06/07
GIULIA-20/06/07

cristina85ss spune:
cristina85ss spune:
 Buna dimineata fetelor
Despre sot
Am vorbit cu sotul,a spus ca nu si-a dat seama la cat a fost de neglijent si distant si ca va incerca sa fie mai atent,devina ar fi serviciul ce ii ocupa foarte mult timp si energie
Despre bebe
Giulia este bine.Am fost ieri la medic si a vizitat-o.Se pare ca iritatia aceea de la scutec este de fapt o ciuperca CANDIDA,de aici are si limba alba.Am avut infectia aceea la nastere si nu mi-au facut nici un antibiotic offff...
 Ia dat o crema pe care s a o aplic pe fundulet si niste picaturi ptr gurita.A cantarit-o si a luat in 27 zile de la nastere 600 gr ceea ce este foarte bine,are acum 4250 gr cantarita fara haine sau scutec.Am vazut ca are si ceva cosulete pe fata ce medicul ki-a spus ca depind de laptele meu si de ceea ce mananc atunci cand alaptez.Insa nu prea inteleg..in alaptare avem interdictii in ceea ce priveste alimentatia?
 Ia dat o crema pe care s a o aplic pe fundulet si niste picaturi ptr gurita.A cantarit-o si a luat in 27 zile de la nastere 600 gr ceea ce este foarte bine,are acum 4250 gr cantarita fara haine sau scutec.Am vazut ca are si ceva cosulete pe fata ce medicul ki-a spus ca depind de laptele meu si de ceea ce mananc atunci cand alaptez.Insa nu prea inteleg..in alaptare avem interdictii in ceea ce priveste alimentatia?
Despre mine
Eu in schimb nu ma simt bine deloc 

Aseara am avut o scurgere puternica de sange,am schimbat in 2 ore 3 tempoane din acelea mari post-parto si sunt putin speriata.Nu stiu daca e normal ce mi se intampla...eu nu am mai avut scurgeri in ultimul timp,doar cateva pete de un lichid galbui si atat.Scurgerea de sange nu stiu de unde vine
 Aseara am avut o scurgere puternica de sange,am schimbat in 2 ore 3 tempoane din acelea mari post-parto si sunt putin speriata.Nu stiu daca e normal ce mi se intampla...eu nu am mai avut scurgeri in ultimul timp,doar cateva pete de un lichid galbui si atat.Scurgerea de sange nu stiu de unde vine 
 .Soacra-mea a spus ca poate fi vorba despre menstruatie insa eu nu prea cred asa ceva,au trecut abia 3 saptamani de la nastere,nu cred ca este posibil sa am deja ciclu.Voi ce parere aveti?
.Soacra-mea a spus ca poate fi vorba despre menstruatie insa eu nu prea cred asa ceva,au trecut abia 3 saptamani de la nastere,nu cred ca este posibil sa am deja ciclu.Voi ce parere aveti?
Cristina  +
 +  GIULIA 21.09.2007
 GIULIA 21.09.2007
 http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss 

katiapam spune:
katiapam spune:
 Cristina-ma bucur ca ai reusit sa vb cu sotul
despre pierderi eu am avut aproape o luna dupa nastere apoi a trecut si mi-a venit din nou dupa aproape 3 luni ca deja imi faceam tot feluri de ginduri si am inceput sa iau din nou pastile si s-a reglat la tine e divers ca alaptezi la san dar cred ca e normal sa mai ai inca scurgeri
ti-au cazut firele? asa cresc eu
asa cresc eu 
 GIULIA-20/06/07
GIULIA-20/06/07

cristina85ss spune:
cristina85ss spune:
 Katiapam fiere au cazut,deci tu spui ca ar fi normale acele pierderi de sange ce inca continua?
Cristina  +
 +  GIULIA 21.09.2007
 GIULIA 21.09.2007
 http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss 

katiapam spune:
katiapam spune:
 Cristina-ai fost la control dupa 40 de zile dall parto?
cum sint ca si la ciclu? sau abondante?
vezi ca difera de fiecare nu sintem la fel la unele vine dupa o luna de la nastere sau mai tirziu
oricum dupa nastere primul care vine nu e ciclu e capoparto si e mai abondant
eu asa am avut dupa aproape trei luni si a fost mai abondant apoi s-a reglat
vezi cum e si suna eventual la gine vezi ce-ti spune asa cresc eu
asa cresc eu 
 GIULIA-20/06/07
GIULIA-20/06/07

Ginger00 spune:
Ginger00 spune:
 'Neata! 
Eu azi am o zi neagra,imi vine mereu sa plang,ma simt atat de inutila ca o leguma e zace fara sa faca nimic.E groaznic sa zac atat,mi se pare o vesnicie cat a trecut pana acum si cat de mult mai am de tras.Stiu ca merita dar e greu pentru o persoana activa ca dintr-o data sa renunte la toate obiceiurile...De multe ori as prefera sa cad intr-un somn adanc de 10 saptamani sa ma trezesc la momentul X.
Mikuta- asteptam vesti....
Fetele, un pupic la toate

+27
+27  
  sufletelele mele
 sufletelele mele
Atat mai avem

katiapam spune:
katiapam spune:
 Ginger-crede-ma aveam acelasi gind si eu sa adorm si sa ma trezec cu toate gata
aveam si eu un program mereu in activitate si am lucrat pina am intrat in luna 8 din fericire si apoi am ramas acasa cuc sotul meu mereu la munca si ma plictiseam ingrozitor,stiu cum te simti, la tine e divers  ca stai acasa de mult mai mult timp
abia asteptam sa nasc sa fiu cu Giulia sa nu mai fiu singura si din fata ocupata ce eram am devenit o casalinga in toata regula si acum ma duc de 2 ori pe saptamina la lucru ca inca nu o duc la cresa pe fetita
ai sa vezi ca nu o sa-ti mai vezi capul de treburi dupa ce nasti si nu o sa mai ai timp de nimic,nu fi necajita ca te simt bb asa cresc eu
asa cresc eu 
 GIULIA-20/06/07
GIULIA-20/06/07

Ginger00 spune:
Ginger00 spune:
 Katia- mi-ar fi poate mai usor daca as putea sa ies macar sa iau o gura de aer sau sa stau in fotoliu cu sotule meu in bucatarie seara dar trebuie sa stau doar la pat,am voie doar la baie si atat,efectiv nici macar o supa nu pot sa-mi fac...si mancarea o mananc culcata... +27
+27  
  sufletelele mele
 sufletelele mele
Atat mai avem

mamii spune:
mamii spune:
 off off mai fetelor
cristina nushu cfe sa zic cu scurgerile de sange doar k eu am avut si am inca un ciclu foarte abuntent(dupa nashtere)!
Despre candida nushu ce sa iti zic sper sa se faca bine micuta ta.
Despre bubite nu iti face griji vor trece pana la maxim o luna si jumatate.Si al meu era tot timpul plin de bube treceau apareau altele si tot asha.nu ai ce sa le faci e de la toxinele din timpul sarcinii eu disperasem in spital am intrebat pe toata lumea!
ginger shtiu ca e foarte greu eu sunt singura cuc in casa de knd sunt in italia ( exceptand datile cand am mai lucrat).Este foarte greu dar este cel mai bine pentru puii tai.Poti sa ne bati pe noi la cap non stop la discutii asha poate o sa treaca mai repejor timpul.
 de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
 de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex  13.07.07
 Alex  13.07.07

Roxali spune:
Roxali spune:
 Am fost sa-mi fac controlul de rutina la spital si m-au programat ptr traciat pe 26...am colul inchis, deci nici o sansa asta seara, cica era luna plina. 
Cristina sper ca scrugerile nu-s incontinuu...mai bine te duci la control la pronto socorso daca ai dubi.
Ginger trebuie sa rezisti ptr puiuti...apucate de ceva...ex sa se incrie sotul a biblioteca si sa-ti ia ceva carti sau vizionari de dvd...stiu ca ziua trece greu timpul , dar nu te descuraja
Ali 39
39 si Enrico 7ani
si Enrico 7ani
poze