Discutii despre clasa I (partea a 2-a)
Raspunsuri - Pagina 13
carmenp spune:
la noi engleza e optional si e pe bani si azi se pare ca fac vaccinul.
anamaria spune:
salutare fetelor! 
si bogdan face engleza ca optional. habar nu am daca le da si note sau nu, inca nu le-a dat! (o sa intreb, mi-ati scarmanit curiozitatea...
)in fine, mai zicea cineva asta, e optional, dar obligatoriu! (nu ca as fi cumva impotriva, mi se pare util sa faca engleza, chiar daca deocamdata nu se aleg cu prea mare lucru!)
eu l-am rugat pe tatal meu sa il mai ajute la engleza, asa ca dupa fiecare zi cand are ora la scoala, faca lectia inca o data acasa, cu bunicul. eu il mai intreb din cand in cand cate un cuvant, ceva...
insa nu pare pt moment prea interesat, si nici macar cooperant. om trai si om vedea!
filofteia - caiet de engleza?! pai ei nu stiu sa scrie, la ce le trebuie un caiet de engleza? cartea pe care o are bogdan are multe imagini si pare destul de interactiva, mie imi place cum e scrisa (o sa verific editura, sper sa nu uit). dar un caiet mi se pare prea mult, doar asa ca sa ceara si profa resp ceva si sa mai cheltuim niste bani. no comment...
ieri la religie le-a dat sa coloreze doua icoane, una cu maica domnului si una cu sf mihail si gavril. le-a colorat atat de frumos, si era foarte incantat...
dcop - cu 'hieroglifele' te lamuresc eu (am drept de autor, nu-i asa?!
): e vorba despre liniute, puncte, bastonase, zale, carlige si mai stiu eu cum le zice la semnele alea de le fac ei la abecedar, inainte sa inceapa propriu-zis cu literele...
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
Pesimistul vede intr-un tunel intunericul;
Optimistul vede lumina de la capatul lui;
Realistul vede luminile trenului care vine;
Mecanicul de locomotiva vede trei idioti pe sine, gata sa-i calce trenul...
sarrb spune:
buna, mamicilor!
stiti ceva de programul phare? ceva de genul sa se stea la scoala inca o ora in plus pt a face temele.
matahut spune:
Am si eu o intrebare. Programul in cls I este de 4 ore zilnic? Optionalele se fac dupa orele "neoptionale"
sau sunt incluse in cele 4 ore? Exista posibilitatea ca un copil sa participe la 2 optionale chiar daca va primi note doar la una? La scoala unde as vrea sa o inscriu pe fetita mea se fac ca optionale germana si engleza. Ma intrebam daca ar putea merge la ambele????
simonaflo spune:
La noi la scoala optionalele sunt cu nota si pana la ora 12.De la 12 o zi pe saptamana ,contra cost fac engleza si stau pana la 13.Nu este cu nota engleza pt ca o platim noi si ca sa nu intrerupa de la gradinita pana in clasa a treia cand vor face obligatoriu o limba straina.
Simona, mami de Oana.
matahut spune:
Multumesc pentru raspunsuri. Voi intreba, desigur, la scoala cand va fi cazul (adica in 2009
).
Numai bine si succes boboceilor