Strumfi de iulie-august 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 13
Joujou spune:
quote:
Originally posted by lorinaoo1
Saliu!
Azi ma simt ca o mamica groaznicaLorinuta a cam facut nazuri la dormit la ora 9 (doarme cam des pititca mea) si pt ca plangea pana si in brate la mine, am pus-o in patutul ei si am lasat-o sa planga
Am rezistat eroic 2 minute cred, dupa aia am luat-o in brate sa o calmez. A adormit imediat. Nu stiu cum voi reusi sa o invat sa adoarma singurica, sau macar nu in brate sau la san. La san nu mai adoarme, lectia asta a invatat-o sapt asta. Acu fetita doarme dupa a doua incercare de a o face sa adoarma singurica. Offf, plansete si iar plansete
. Am facut cum spunea Luna, o puneam in patut si cand incepea sa planga serios o luam in brate sa o calmez, de vreo 4 ori am incercat; apoi cand am vazut ca atipeste in brate, am pus-o repede in patut si am mai stat cu ea un pic. Pfiuuu, greu e sa fii mama nepriceputa. Asa imi trebuie daca la colici nu am gasit si eu altceva sa o calmeze decat bratele mele
Azi nu sunt prea vesela, scuze.
Lavi -fericita de
Lorina Maria (5 iulie 2007)
Lavinia, nu te necaji! Si eu procedez identic cu fiu-meu...ce sa le faci, sunt niste personalitati puternice! sunt si ei puiutzi de om, nu de maimutza sau de alt animal....pana la urma, de ce sa le rapim bucuria de a ne simti aproape, de a se cuibari la noi in brate si a se simti in siguranta ca sa adoarma? Eu la concluzia asta am ajuns, dupa mai multe incercari de a-l determina sa adoarma si singurel...nu a vrut si pace! a urlat pana i s-a uscat guritza...
www.flickr.com/photos/11754251@N05/?deleted=1275495243/" target="_blank">El e minunea noastra!
liadorian spune:
quote:
Originally posted by mamii
www.flickr.com/photos/11788157@N02/1598284610/" target="_blank">poze noide www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
Frumoase foc!!
Mami Lia si Miruna Demetra (8 august 2007)
mita.2000 spune:
Buna Dimineata si de la noi - mai tarzior. Luna ai o bombonica de fetita cu rochita!!! si baiatul lui Joujou - superrr!! daca o sa ia ochii lui tati lui or sa moara fetele de dragul lui
.
Fi-mea cum spuneam doarme singra in cmera si in patut de cand am adus-o acasa - si in ultima vreme doarme de la 23 la 6 cand halete o tzitzi dupa care iarasi somn pana la 8. seamana cu mine mititica!! suntem doua somnoroase
Eu am intrat in fibrilatie cu greutatea cum va spuneam - de doua saptamani ia cam 100 de gr pe saptamana (tzitzi exclusiv). Si ma gandesc si io ca omu normal sa intreb pe cei priceputi care-i treaba - adica doctorii pediatri. Avem o doamna de la dispensarul de cartier unde am vaccinat- o si un nene care vine acasa cand ma apuca pe mine disperarea (fara motiv de cele mai multe ori). Si ce credeti - doamna m-a sfatuit sa-i dau completare cu formula dupa fiecare masa cate 30 de ml - probl e ca Anca suge o tzitzi si dupa aia nu-i mai trebuie nimic - e satula - deci nu am cum sa-i dau nimic dupa masa si sa-i introduc suc de mere!!!! ea nu are decat 10 saptamani!!! deci am ignorat sfaturile d-nei doctor si l-am chemat pe dl doctor acasa - care ce credeti - imi spune sa nu-i dau nici o formula dar sa incep sa-i dau suc de mere si....SUC DE PORTOCALE!!!! la 10 saptamani - incredibil! Si ceai - de parca ceaiul ar fi ceva hranitor.
in conclz eu si cu tati am hot sa nu facem nimic pana face fata 3 luni - o mai cantarim atunci si mai vedem.
nu stiu unde sa gasesc si un doctor pe gustul meu???
mita.2000 spune:
oare o sa puteti vedea pozele noastre????http://www.flickr.com/photos/15173416@N06/
karligutza spune:
servus fetele...
NEWS! nu am auzit pe nimeni sa spuna ca a primit deja alocatia pt.bebe.
Ori n-am citit eu tot ![]()
Iata ca eu astazi am primit alocatia Adelutei (cei 200 ron) insa pe luna SEPTEMBRIE (cu toate ca am nascut in iulie si dosarul a fost depus tot in iulie...). E posibil sa fi fost postasul in luna septembrie la usa si sa nu fi fost nimeni acasa. Insa am sunat la primarie si mi-au confirmat ca si pe LUNA AUGUST voi primi. Asa ca trebuie sa umblu la oficiul unde se duc alocatiile de pe sectorul 5 daca nu esti acasa cand vine postasul. Adica in Str.Hambarului nr.6 (la capatul liniei lui 104 - la stadionul Lia Manoliu)... Tot acolo se face cererea de a primi alocatia pe card!!!! insa nu se poate vira la orice banca, tb.musai sa ai contul la BCR/ Pro-Credit sau Banca Transilvania. Deci karligutzo baga mare! cont la alta banca, ca nu-mi erau de-ajuns 2 banci si 3 carduri, tb.sa mai imi fac vreo 2 mii de conturi!!!!!!! de parca nu tot un IBAN trebuie sa foloseasca la virarea banilor.
Asta e. V-am zis si voua ca sa stiti. Daca va confruntati si voi cu astfel de situatii poate va ajuta ca v-am spus eu aici.
karligutza
sunt mamica Adelutei 
andreea c spune:
Neata!
Aylin cred ca te-am vazut si eu la coada, dar abia acum am realizat. Mi-ai parut cunoscuta, dar nu m-am gandit pe moment.
Anya am citit acum din urma si ma bucur ca nu m-ai uitat. Mi-e dor si mie de toate fetele cu care ne-am intalnit in timpul sarcinii si tare as vrea sa ne mai vedem. A fost asa frumos 

...
Am pus poze noi incepand de www.flickr.com/photos/10297879@N05/1598417466/in/set-72157601099580345/" target="_blank">aici
Andreea
de
www.flickr.com/photos/10297879@N05/sets/72157601099580345/" target="_blank">Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
mita.2000 spune:
http://www.flickr.com/photos/15173416@N06/?savedsettings=1584707089#photo1584707089
multumesc Deni. oare asa e bine??? Am pus doar cateva sa vad daca merge...daca e ok o sa punem mai multe si mai dragute.
liadorian spune:
Noi am primit pe 10 octombrie (parca) alocatia pe septembrie. Maica-mea - bunica tanara, ce sa-i faci! - asa s-a emotionat ca a facut fotografie talonului ala de alocatie, sa ramana pentru posteritate. Noi, parinti tineri si sturlubatici, am cheltuit banii pe bautura pentru cumatrie.![]()
liadorian spune:
quote:
Originally posted by mita.2000
http://www.flickr.com/photos/15173416@N06/?savedsettings=1584707089#photo1584707089
multumesc Deni. oare asa e bine??? Am pus doar cateva sa vad daca merge...daca e ok o sa punem mai multe si mai dragute
Madalina - mami de Anca 08.08.2007
Madalina, mai ai poze si mai dragutze de atat??? Anca e o frumoasa, o dulce si-o scumpa. Na, ca nu mai stiu cum sa-i spun. (Si eu care credeam ca numai Miruna mea e frumoasa!

Lorina Maria
Alex