Strumfi de iulie-august 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 12
jadi spune:
Pai la protectia sociala aia din spatele bisericii de pe pantelimon. E langa o scoala ceva vis a vis de sectia 9 Politie, eu acolo am depus primul dosar sau poti la Olari la sediul lor central.
Deni & Vlad & Tudor
lorinaoo1 spune:
Saliu!
Azi ma simt ca o mamica groaznica Lorinuta a cam facut nazuri la dormit la ora 9 (doarme cam des pititca mea) si pt ca plangea pana si in brate la mine, am pus-o in patutul ei si am lasat-o sa planga Am rezistat eroic 2 minute cred, dupa aia am luat-o in brate sa o calmez. A adormit imediat. Nu stiu cum voi reusi sa o invat sa adoarma singurica, sau macar nu in brate sau la san. La san nu mai adoarme, lectia asta a invatat-o sapt asta. Acu fetita doarme dupa a doua incercare de a o face sa adoarma singurica. Offf, plansete si iar plansete . Am facut cum spunea Luna, o puneam in patut si cand incepea sa planga serios o luam in brate sa o calmez, de vreo 4 ori am incercat; apoi cand am vazut ca atipeste in brate, am pus-o repede in patut si am mai stat cu ea un pic. Pfiuuu, greu e sa fii mama nepriceputa. Asa imi trebuie daca la colici nu am gasit si eu altceva sa o calmeze decat bratele mele
Azi nu sunt prea vesela, scuze.
Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)
lorinaoo1 spune:
Luna ce mai, ai vrut papusa de fata, ai o papusa de fata . Abia astept sa vad ce tinute va avea cand va incepe sa mearga
Oana mai tu vrei sa ne pacalesti, pai nu vad niciun kg in plus in colantii aia Si cum ziceai ca l-ai facut pe Victoras? Ca vad ca ai o reteta buuuna, la ce copil friumos si ochios ai, manca-l-ar mama
Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)
liadorian spune:
Am numarat voturile si cred ca e clar - de acum renuntam si noi la veioza!
Mami Lia si Miruna Demetra (8 august 2007)
mamii spune:
Buna dimineata si d la enoiii..
Ce pot sa zic cu dormitul..ADOARME DOAR LA MAMI SI LA TATI IN BRATE siii rareori in carucior singurel knd suntem afara dar doar dupa ce ishi ia masa.Am tot incercat sa il las sa adoarma singurel.Dar el plange si cand e in brate inainte sa adoarma damite in pat ..face un scandal...
Raportam 6150 grame si 66 de cm la 3 luni.Am luat foarte putin in greutate in o luna si jumatate 480 de grame:( ....ata ete.Om trai si om vedea cum mai merg lucrurile.
Adelicioasa e superba cu ghetute iar victor de oana vad k si.a tras deja prietena de joaca:)..
Am sa pun si eu pozici noi astazi :)
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
claucia spune:
Buna dimineata,
Chiar daca nu scriu prea des, citesc aproape tot, cand imi da pauza mica mea printesa cu ochi migdalati care o vrajesc pe mami a ei.
Raportam si noi, 6400Kg si 65 cm la 3 luni, ultima luna a luat mai putintel in greutate, numai 600 gr, insa am trecut si noi prin prima raceala. O saptamana de mucisori si rosu in gat, insa fetita cuminte si puternica s-at inut tare. Si spre sfarsitul racelii, am avut si botezul, suntem crestine cu acte in regula.
Mandra mea doarme singurica de vreo 2 luni chiar. In prima luna, incercam sa o adorm in brate, si adormea, insa cu chiu cu vai pentru ca fiind langa mine, era mai interesant sa mai stea, sa planga, sa nu stie ce se intampla. Dupa aceea, am inceput sa o pun in patut la ea dupa masa de seara si scos aerul, dupa o plimbare scurta prin casa cand mergem la tati sa ne pupe de noapte buna, lumina stinsa si iesit din camera.
Primele dati plangea, mergeam la ea fara sa o iau din patut, mai statea un pic cu ea si iar afara. Acum, cand o pun in patut, intoarce capul in partea cealalta si in majoritatea cazurilor nu mai revin.
Ca si Lunita, avem perioada noastra de cateva ore dimineata, in special intre 8 si 10, cand o iau la mine in pat si o dragalesc, ea mai doarme, si mami la fel.
Pupici multi tuturor bebicilor deliciosi, frumoase poze, frumoase mamici! Luna, mor dupa dresurile cu diverse modele, si noi avem si sunt asa mandra de piciorusele ei imbracate cu dresuri grosute!
Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007
Poze cu printesa mea Alessia
Joujou spune:
Buna dimi Strumfistelor! (de la strumfite+forumiste, v-ati prins)
Lunitza, ai o motancica roz ca o bombonica! Sa iti traiasca printesa, cand o mariti? Ca am eu una bucata baiat de baiat adevarat... www.flickr.com/photos/11754251@N05/1580228293/" target="_blank">uite-aici Sau e deja promisa?
Auziti, mai e cineva asa disperat ca mine dupa "Dimineata cu Razvan si Dani"? Ca eu una de-abia-stept sa se faca 9 ca pac! il mufez pe fiu-meu la tzatzica si 2 ore nu ne miscam din fata televizorului! Cateodata rad asa de tare de se demufeaza asta micu si se crizeaza! Sunt bestiali!
Lasand distractia la o parte, avem o noua problema: de ieri ne curge un ochisor ...cred ca e din cauza ca l-am scos putin pe balcon la aer cu....leganelul Era soare, ce-i drept, dar probabil de la atata leganat i s-a facut curent ca terasa mea nu e inchisa, are doar copertina....Cine sare-n ajutor?
www.flickr.com/photos/11754251@N05/?deleted=1275495243/" target="_blank">El e minunea noastra!
liadorian spune:
Lavinia, uite aici toate floricelele de pe campii ca sa te inveselesti nitel! Persevereaza si o sa vezi ca si Lorinutza o sa se obisnuiasca cu noul program. Usor de spus, greu de facut, dar trebuie! Nu-i asa?
Mami Lia si Miruna Demetra (8 august 2007)
mamii spune:
www.flickr.com/photos/11788157@N02/1598284610/" target="_blank">poze noi
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
claucia spune:
Joujou, dulce tare piticul tau!
Ochisorul noua ne-a curs 2 zile in timpul racelii, am inteles ca din cauza nasucului totusi, mai multe nu stiu. Numai cu ser am sters-o, nimic mai mult.
Pupici
Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007
Poze cu printesa mea Alessia