Strumfi de iulie-august 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 11
liadorian spune:
Voi vorbiti de ceiutz cald si la mine s-a oprit apa!
Oana, super pozele! Asa un pufos e pustiul tau, pun pariu ca deja il poti pupaci si imbratisa ca lumea. Miruna e un botz miiic si deocamdata reusesc sa-i pap numai piciorushele cand o imbrac/dezbrac. De-abia astept sa intinda manutzele, sa fie luata in brate... Mi se pare mie, sau si la inceputul sarcinii aveai niste fotografii in colanti si cizme? Vrei sa inchizi bucla? Sau te pregatesti de un bebe nou?
Mami Lia si Miruna Demetra (8 august 2007)
liadorian spune:
quote:
Originally posted by diane_dun
Buna dimineata si o .
Azi e ziua cea mare, punem cercei printesei.
In alta ordine de idei, pregatesc de zor dosarul pentru CIC, saptamana viitoare trebuie sa-l depun. Rugaminte mare: daca are cineva la indemana si poate sa-mi dea si mie link-ul cu adeverinta tip in care se mentioneaza stagiul de cotizare la CAS sau sa mi-o trimita pe mail (diane_dun@yahoo.com), v-as ramane etern recunoscatoare.
Sper sa am si eu timp azi sa ma uit la poze, ca am ramas in urma.
Mami de Dani (1 august 2007)
Diana, mie adeverinta respectiva mi-au dat-o de la CAS. Am depus acolo o cerere si mi-au listat pe loc adeverinta cu toate datele.
gabiarama spune:
Neatza!
Mi-a placut expresia lui Jadi "copil de sacrificiu" si ma gindeam ca la mine tot al doilea e copilul de sacrificiu .Mama denaturata ce sunt l-am dat la cresa de la 2 ani ca sa ma pot ocupa de mezin .Ma bucur insa ca se acomodeaza din ce in ce mai bine .
Referitor la somn v-am mai spus care e marea mea problema :adoarme prea repede seara ,pe la 7 , si bineinteles ca dupa 4 dimineata nu mai pot dormi asa cum as vrea eu
Poze
mychydutza spune:
neatza! soarele e sus pe cer! iupi! asa o buna dispozitie imi creeaza! eu pregatesc detaliile pt botez! abia astept sa bag baiatu la apa. sunt tare curioasa sa vad cu reactioneaza! cred ca daca o sa planga o sa sparga urechile audientei, ca are un tzignal!!!!!!
apropos de subi de ieri, Luna si al meu adoarme singur la el in patutz. nu in camera lui ca n-are, avem doar palat cu doo camere. mai nou nici nu=l mai adorm, adoarme singur. o molfaie de cateva ori pe Suzy si dac il mangai un pic pe crestet adoarme sub mana mea! ptiu sa nu=l deochi, dar s=a schimbat tare mult in ultima perioada. 7 ore somn pe noapte , nu plangem decat la scosu din baie si la imbracat. in rest: baby cool!
a inceput sa-i cada paru!!!!! am inteles ca e normal!
mihaela
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe
liadorian spune:
De ceva vreme ma tot gandesc sa va intreb si mereu uit: in camera in care doarme bebe lasati vreo lumina aprinsa? Eu am o veioza mica la care nu stiu sigur daca e bine sau nu sa renunt. In primele noastre saptamani impreuna ma simteam mai bine cu un pic de lumina, puteam s-o veghez mai bine. Acum insa doarme destul de profund, nu mai regurgiteaza... Stiu si eu? Sa renunt la bec pe timpul noptii?
mychydutza spune:
quote:
Originally posted by liadorian
De ceva vreme ma tot gandesc sa va intreb si mereu uit: in camera in care doarme bebe lasati vreo lumina aprinsa? Eu am o veioza mica la care nu stiu sigur daca e bine sau nu sa renunt. In primele noastre saptamani impreuna ma simteam mai bine cu un pic de lumina, puteam s-o veghez mai bine. Acum insa doarme destul de profund, nu mai regurgiteaza... Stiu si eu? Sa renunt la bec pe timpul noptii?
eu n-am avut niciodata lumina la bebe!!!!!!!!!! mi se parea ca-l deranjeaza!
mihaela
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe
monicabo spune:
Andreea doarme pe intuneric noaptea. Am considerat ca nu este bine sa se invete cu lumina, caci pe urma am zis sa nu ramana cu o frica de intuneric.
Intreba cineva (nu mai retin nick-ul...parca cineva cristiana) acum 1-2 pagini despre ciclu ca i-a intarziat 1 saptamana si daca nu o fi cumva insarcinata... Dupa nastere menstra (la reaparitia ei) vine mai haotic, si nu fix la 28-30 de zile cum venea inainte. Asa mi-a spus si mie cineva si asa am patit si eu (si mie mi-a venit menstra la vreo 7 saptamani dupa nastere, iar a doua mi-a venit la o saptamana si ceva intarziere fata de cand ar fi trebuit sa apara, daca ar fi venit "ceas")
nma spune:
buna dimineata.
eu fuguta pe aici caci am mult de lucru.
lia nici la mine nu e apa. nici macar nu au anuntat ca se opreste.
eu nu las nici o lumina aprinsa la pitica. cand se trezeste sa manance eu imi pormesc tv-ul. la alex am folosit i veioza (doar cand se trezea) dar imi e mai comod cu tv.
ieri am luat batista bebelusului dar nu sunt asa de incantata de ea. mucisorii se fac repede la loc, deci ne trebuie rabdare. macar am dormit putin si eu caci s-a trezit tot la o ora. noaptea trecuta nu am dormit deloc.
alex e gelos desi nu o arata. alalteri seara s-a dus singur la culcare si stiind ca suntem in dormitor cu fata si nu il auzi a spus "eu sunt singur. de mine nu se ocupa nimeni." sincer mi-a frant inima asa ca m-am ocupat mai mult de el.
am citit din urma pe fuga si am vazut cateva poze cu pitici frumosi, dar am ratat pozele adelutei. cred ca sunt pe la pag 5 dar nu mai am timp. poate mai tarziu.
pup dulce fetele
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
jadi spune:
Ti-am trimis pe email si am trimis si pe adresa comuna pentru cine are nevoie!
quote:
Originally posted by diane_dun
Buna dimineata si o .
Azi e ziua cea mare, punem cercei printesei.
In alta ordine de idei, pregatesc de zor dosarul pentru CIC, saptamana viitoare trebuie sa-l depun. Rugaminte mare: daca are cineva la indemana si poate sa-mi dea si mie link-ul cu adeverinta tip in care se mentioneaza stagiul de cotizare la CAS sau sa mi-o trimita pe mail (diane_dun@yahoo.com), v-as ramane etern recunoscatoare.
Sper sa am si eu timp azi sa ma uit la poze, ca am ramas in urma.
Mami de Dani (1 august 2007)
Deni & Vlad & Tudor
Anya20 spune:
neata si de la noi!!
multumesc pentru aprecierile la adresa fetelor . nu-mi mai incap in piele de mandrie.
apropo de dormit...si arina doarme singurica in patutul ei. la fel a dormit si anya.
lia, eu nu las nici o lumina aprinsa. din prima noapte acasa am dormit cu totii cu lumina stinsa. o iau pe arina din patut si o mufez pe intuneric.
lunito, o sa ma omori tu cu tinutele adelicioasei. mai mai, ce rochite, ce ghetute...
intrebare: unde depun dosarul pt CIC daca stau in zona pantelimon, sect. 2?