Strumfi de iulie-august 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 10
cristina26 spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Mai fetelor numai pitica mea doarme in patutul ei si adoarme singura? Atunci mi-s mandra de mine.
Sa va zic: fiu-miu a dormit ba cu mama ba cu mine in pat pana la 4 ani si pe langa faptul ca mi-a provocat un stres enorm eu nici la ora actuala nu dorm bine daca e cu mine in pat. Da, la inceput eram inebunita sa dorm cu el pe piept, sa ii simt caldura, sa ii simt atasamentul dar dupa o perioada am simtit ca mor de oboseala pentru ca nicioadata nu reuseam sa cad intr-un somn adanc de frica accidentelor (intorsul pe el sau scapatul lui de pe piept, cazutul din pat, etc) si daca respira prea zgomotos nu puteam dormi iar daca respira superficial nu puteam adormi cu gandul ca nu il aud, daca s-a sufocat?
Asa ca dupa ce m-am chinuit sa-l trec la patul lui la 4 ani, am hotarat ca fara a traumatiza pe nimeni voi face tot posibilul sa doarma fata in patutul ei. La inceput 3 saptamani nu am putut renunta la ea si a dormit cu noi in pat. Al meu sot a fost de acord si m-a lasat sa-mi fac damblaua adica a stiut ca sunt sensibila si astfel imi zicea el sa o iau in pat si sa fac ce simt. Apoi cand am inceput sa simt ca miss se obisnuieste asa, plus ca mai am si barabat (ma simteam singura caci dormeam la distanta de frica sa nu se intoarca el pe ea) plus inca un copil care devenea gelos (desi nu spunea) am gasit calea de mijloc, am transferat-o in patut cand inca nu avea un obicei si dormea pe unde apuca, iar dimineata cand se trezeste avem momentul nostru, cand mananca apoi dormim impreuna ne pupam ne imbratisam. Seara a protestat putin la inceput insa nu isterii pt ca nu am lasat-o ci am linistit-o si am pus-o in pat si tot asa, iar acum am ajuns in faza in care o pun in patut si chiar daca nu doarme sta acolo cumintica, mi-a stat si o ora fara sa planga. Sunt tare fericita caci am gasit formula magica pentru noi ca familie, seara dormim si ne-am regasit ca si cuplu, pot sa-l iau si pe cel mare in pat din cand in cand (caci cu ea nu riscam) cum am facut aseara, iar la 6-7 dimineata e momentul nostru pana la 8-9 (sambata am dormit amandoua pana la 11) cand ne facem damblaua de a dormi impreuna. Sper sa si dureze formul magica.
Astept si eu sa vad fetita de Jadi si sunt sigura ca ar fi frumoasa rau.
Si sunt de acord cu Jadi al doilea copil e oarecum sacrificat in sensul ca se adapteaza el la viata de familie si la hartuielile celui mai mare. Adelise vroia mereu sa manance la 9 cand e ora de intrare la scoala a lui Cosmin, iar daca il duc eu nu are cum sa manance atunci ci ori la 8 ori la 9,15. Asa ca dupa cateva dimineti cu zbierete a invatat ca trebuie sa-si mute ora de masa asa ca acum mamanca la 5-6 apoi la 10 apoi la 3 ore.
Hai ca m-am lungit.
Pup si eu pe Anto si ii transmit ca mi-e dor rau de ea. Spor la gaurit urechiuse.
Laptopul meu a racit si el si are virus si ma chinui sa-l devirusez fara succes momentan.
Va pup
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3683" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3813" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
Luna1 si sufletelul meu doarme singura in patut la ea. De obicei se joaca singura cu manutele si apoi isi pune degetul in gurita si adoarme, is tare mandra de ea
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
liadorian spune:
Luna, ce desteptare ne-ai dat cu motanca incaltata! Asa imi mai vine sa-mi incep ziua... Sa fiti vesele, fetelor, ca avem copii de crescut si-i vrem si pe ei fericiti si optimisti, nu? Ia scoateti nasucurile de prin paturi, patuturi si cosulete, ca e soarele suuuus de tot!
Mami Lia si Miruna Demetra (8 august 2007)
stefania_97 spune:
Neata,
Si la toata lumea, avem si ceai si capucino care vrea. Am descoperit un ceai de portocale ffff bun.
A dormit f bine buburuza dupa baie. Aici mi-au spus sa ii fac baie de 2 oei pe saptamana dar daca doarme asa de bine dupa baie as vrea sa ii fac in fiecare zi. O sa intreb sa vad de la cate luni pot sa ii fac cand vreau eu.
O zi buna si bebei jucausi
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
ghinetz spune:
'Neata.
O noapte ceva mai buna la noi. Probabil pentru ca ma simt eu ceva mai bine (ma mai deranjeaza gatul putin). Victor doarme de la 4 si e deja 8 jumatate. E bine, nu?!
jadi, multumesc pentru raspunsuri. Mai ales cel in care imi reaminteai ca fiecare copil are programul lui. Probabi ca, in egoismul meu voiam sa stiu ca nu sunt sunt singura care nu doarme nopatea. Rusine sa-mi fie.
Anto, sa va fie de bine potezul.
Ashera, ma bucur sa te revad si sa aflu ca sunteti bine. Si mie imi place numele Armin. Imi aminteste de un coleg drag din generala despre care nu mai stiu nimic de multa vreme
quote:
Si sunt de acord cu Jadi al doilea copil e oarecum sacrificat in sensul ca se adapteaza el la viata de familie si la hartuielile celui mai mare
Si eu, si eu sunt de acord. Oare de asta ai nostri nu stau in picioare?Ce sa mai zicem de Gabi, cu el treilea. El cum e? Sincer, eu cred ca si mamele sunt mai linistite la al doilea/al treilea si de aceea nu-i mai acorda atata atentie. dar mereu am crezut ca mezinul se dezvolta mai frumos. E mai independent. mai sigur pe el.
Lia, la tine la Suceava o fi soarele sus, ca la mine... Asa as mai pune-o de-un somn! dar de la 7 trebaluiesc prin casa. Chiar sa vreau, mi-a fugit somnul de mult.
Stefania, multam de cafea. Chiar nu am apucat sa beau inca. Si ce ziceai de ceaiul ala? de unde e? Eu am gasit unul de muguri de pin. Am baut cand am fost la munte. F bun. Dar nu am gasit si in oras, sa cumpar. Asa ca...tot cu tei ne delectam
Ma duc sa vad "motana incaltata". Mai revin cand reusesc sa pun poze.
O zi frumoasa. Cu soare si plimbari lungi
Oana, Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
monicabo spune:
Buna dimineata!
Am reaparut si eu prin zona :)
Vis a vis de subiectul legat de dormitul bebelusilor, Andreea doarme in propriul patut, in camera ei. O luna si jumatate aproximativ, am dormit si eu in camera cu ea, insa cand a inceput sa doarma mai multe ore legate si sa se trezeasca dimineata pt papa, m-am intors langa sotul meu cu somnul. Iar de admormit, adoarme in jurul orei 23-24, dupa ultima masa.
Vis a vis de problemele de care ma vaitam si va puneam intrebari...Andreea a inceput sa ia in greutate, si probabil ca fusese o stagnare. A luat in ultima saptamana 100 si ceva de grame, si sper sa ia cat trebuie. Lapte este (la mine) si daca nu a vrut biberon, nu am mai insistat.
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
ghinetz spune:
quote:
Lapte este (la mine) si daca nu a vrut biberon, nu am mai insistat.
Inca o dovada ca avem copilasi destepti foc.
Oana, Stefan si Victor
ghinetz spune:
Vazut Adelicioasa si cizmulitele ei roz.
Oana, Stefan si Victor
ghinetz spune:
Gata. Am reusit sa pun cateva www.flickr.com/photos/12244302@N04/1595703455/in/set-72157601758664510/" target="_blank">poze mai recente
Oana, Stefan si Victor
stefania_97 spune:
Oana -ceaiul este de la pickwick si cu miere de albine e delicios.
Imi mai plac si ceaiurile de la Kusmi Tea au unul de ciocolata si vanilie care imi place in mod deosebit. Acum au inventat unul din plante pt a face dezintoxicarea organismului. Abia astept sa il incerc.
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
diane_dun spune:
Buna dimineata si o .
Azi e ziua cea mare, punem cercei printesei.
In alta ordine de idei, pregatesc de zor dosarul pentru CIC, saptamana viitoare trebuie sa-l depun. Rugaminte mare: daca are cineva la indemana si poate sa-mi dea si mie link-ul cu adeverinta tip in care se mentioneaza stagiul de cotizare la CAS sau sa mi-o trimita pe mail (diane_dun@yahoo.com), v-as ramane etern recunoscatoare.
Sper sa am si eu timp azi sa ma uit la poze, ca am ramas in urma.
Mami de Dani (1 august 2007)