Strumfi de iulie-august 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mita.2000 spune:

Lavinia eu cred ca e chiar perfecta - mai jos am vaut un mesaj de la Ashera are are un copilut nascut in aceeasi zi cu Anca si car are deja 6,200 - sa-i traiasca si sa- i creasca. Si fimea e o pisica de 4,5 kile.

ma consolez si io ca imp e sa fie sanatoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dsteluta91 spune:

karligutza!sa stii ca nu am reusit cu albumul foto.ma ajuti?si scuze pt.scris.din repezeala

[url=dsteluta91]poze cu CRISTINA ELENAurl]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

steluta ... da-mi te rog intai aici pe forum linkul asa cum iti apare in fereastra unde vezi tu pozele... adica pe flickr sau pe ce site ti-ai pus tu pozele.... selectezi tot textul (care e pe randul de sus si incepe cu http:// ...... ok?) din fereatra de internet unde ai pozele si apesi ctrl+C si apoi in fereastra unde ne scrii noua pe forum apesi ctrl+V ....... pe scurt sa ne dai copy/paste... apoi iti zic eu cum sa faci sa iti apara sub denumirea "Cristina Elena"

ok?
hai incearca.. sa vedem daca reusim impreuna!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

nu le am pe site .cum fac sa le bag?

Mergi la inceput

jadi multumesc pt. urare .si tie la fel

Mergi la inceput

fetelor am 2 luni de cand am nascut si nu mi-a venit CM si nu stiu ce sa fac?asa e normal? dupa cat timp trebuie sa iti vina?ajutorrrrrrrrrr.

Mergi la inceput

Steluta e mai multeee de zis pentru a pune poze pe un site! cred ca ai avea nevoie sa te ajute cineva la calculator de fata cu tine. Nu cred ca reusim prin intermediul forumului sa invatam pas cu pas si cum e cu upload-ul pozelor. Nu te superi pe mine. Dar poate ai vreo cunostinta care se pricepe si iti arata si tie.

Vis-a-vis de menstruatia care nu ti-a venit, nu-i bai! eu am nascut de 3 luni si ceva si nici mie nu mi-a venit... deci nu-ti fa probleme, e NORMAL! mai ales daca alaptezi. Astfel incat, la unele femei, pe toata durata alaptarii nu le vine menstruatia (deci chiar si un an si ceva poate lipsi). Stai linistita, insa daca ai nevoie de o asigurare profesionista mergi la medic si iti va explica medicul mai bine cum stau treburile.

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

ma scuzati ca vorbesc ca primarul care este

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mai fetelor numai pitica mea doarme in patutul ei si adoarme singura? Atunci mi-s mandra de mine.

Sa va zic: fiu-miu a dormit ba cu mama ba cu mine in pat pana la 4 ani si pe langa faptul ca mi-a provocat un stres enorm eu nici la ora actuala nu dorm bine daca e cu mine in pat. Da, la inceput eram inebunita sa dorm cu el pe piept, sa ii simt caldura, sa ii simt atasamentul dar dupa o perioada am simtit ca mor de oboseala pentru ca nicioadata nu reuseam sa cad intr-un somn adanc de frica accidentelor (intorsul pe el sau scapatul lui de pe piept, cazutul din pat, etc) si daca respira prea zgomotos nu puteam dormi iar daca respira superficial nu puteam adormi cu gandul ca nu il aud, daca s-a sufocat?

Asa ca dupa ce m-am chinuit sa-l trec la patul lui la 4 ani, am hotarat ca fara a traumatiza pe nimeni voi face tot posibilul sa doarma fata in patutul ei. La inceput 3 saptamani nu am putut renunta la ea si a dormit cu noi in pat. Al meu sot a fost de acord si m-a lasat sa-mi fac damblaua adica a stiut ca sunt sensibila si astfel imi zicea el sa o iau in pat si sa fac ce simt. Apoi cand am inceput sa simt ca miss se obisnuieste asa, plus ca mai am si barabat (ma simteam singura caci dormeam la distanta de frica sa nu se intoarca el pe ea) plus inca un copil care devenea gelos (desi nu spunea) am gasit calea de mijloc, am transferat-o in patut cand inca nu avea un obicei si dormea pe unde apuca, iar dimineata cand se trezeste avem momentul nostru, cand mananca apoi dormim impreuna ne pupam ne imbratisam. Seara a protestat putin la inceput insa nu isterii pt ca nu am lasat-o ci am linistit-o si am pus-o in pat si tot asa, iar acum am ajuns in faza in care o pun in patut si chiar daca nu doarme sta acolo cumintica, mi-a stat si o ora fara sa planga. Sunt tare fericita caci am gasit formula magica pentru noi ca familie, seara dormim si ne-am regasit ca si cuplu, pot sa-l iau si pe cel mare in pat din cand in cand (caci cu ea nu riscam) cum am facut aseara, iar la 6-7 dimineata e momentul nostru pana la 8-9 (sambata am dormit amandoua pana la 11) cand ne facem damblaua de a dormi impreuna. Sper sa si dureze formul magica.

Astept si eu sa vad fetita de Jadi si sunt sigura ca ar fi frumoasa rau.

Si sunt de acord cu Jadi al doilea copil e oarecum sacrificat in sensul ca se adapteaza el la viata de familie si la hartuielile celui mai mare. Adelise vroia mereu sa manance la 9 cand e ora de intrare la scoala a lui Cosmin, iar daca il duc eu nu are cum sa manance atunci ci ori la 8 ori la 9,15. Asa ca dupa cateva dimineti cu zbierete a invatat ca trebuie sa-si mute ora de masa asa ca acum mamanca la 5-6 apoi la 10 apoi la 3 ore.

Hai ca m-am lungit.

Pup si eu pe Anto si ii transmit ca mi-e dor rau de ea. Spor la gaurit urechiuse.

Laptopul meu a racit si el si are virus si ma chinui sa-l devirusez fara succes momentan.

Va pup

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3683" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3813" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Pozici cu www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3918" target="_blank">motanca incaltata

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3683" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3813" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput