Strumfi de iulie-august 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Jadi, Cristina, mersi frumos, la fete.

Diana, maine avem program de vizite, dar cine stie, poate ne vedem acolo totusi. Bafta, sa nu planga bebe.

Pup fetele si strumfii mici,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns armin23 spune:

cristina-ana multumesc!dar nu reusesc sa pun foto pe link.cum procedez,please,vreau neaparat sa vi-l arat pe puisorul meu.
in legatura cu anticonceptionale am o prietena care le foloseste.de la ea stiu ca are ciclu f.neregulat la intervale de 2,3 luni.

poze ARMIN 23.07.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns armin23 spune:

poze ARMIN 23.07.2007

poze ARMIN 23.07.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Armin, poti sa trimiti pozele de pe mail-ul tau pe adresa de mail iulaug2007@yahoo.com. Este adresa noastra de mail comuna. Dupa ce trimtit pozele acolo, o sa iti trimitem inapoi un mail cu parola, ca sa poti intra si tu acolo.

Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

armin intra pe www.flickr . com fara spatiile astea goale si vezi ca ai acolo creaza cont bagi adcresa ta si parola ta de yahoo mail si intrii iar apoi iti uploadezi pozele si ne dai linckul :)

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

quote:
Originally posted by cristina_ana

Fetelor, mai ia cineva dintre voi anticonceptionale EXLUTON? Pot sa dea dereglari de ciclu? Ca mie mi-a intirziat o saptamana, dar nu mi-am facut test de sarcina, ca pur si simplu refuz sa cred ca as putea fi insarcinata. Probabil e o dereglare. Dar am citit de curind pe forum ca o mamica a ramas gravi in timp ce lua exluton, ca cica sunt foarte slabe. Mi-e frica rau sa nu o fi patit si eu, ca nu prea e momentul acum de un nou bebe. Eu mai vreau clar inca un copil, dar totusi e inca mult prea devreme pentru asta.

Eu nu mai am cm de cand am ramas insarcinata, cu Paul a fost tot asa. Poate ca nici tu esti la fel

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

La subiectul zilei stam cam prost in sensul ca buburuza doarme in patul nostru.
De cand am venit de la spital doarme in patul nostru si inca nu am mutat-o pt ca mananca de 5-6 ori pe noapte. Nu pot sa ii pun patutul in camera noastra ca nu are loc si mi-e frica sa o las la ea in camera deocamdata.
Eu sunt obsedata cu sindromul mortii infantile. Nu stiu de ce dar parca sunt femeia cu drobul de sare.
Cand nu va mai manca asa de mult noaptea o sa incerc sa o mut.

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Cristina26, eu am avut deja primul CM la 6 sapt de la nastere. Oricum, m-a mai linistit Armin. Sper sa fie doar o dereglare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Deni, Oana nu e trucaj, chiar sta viguros in picioare si nici nu am folosit biciul. Doar am descoperit ca-i place. Nici nu stiti ce ma ungeti la suflet cand spuneti ca imi seamana .
Deni las' ca asta ne asteapta pe toate, eu de asta o pupacesc acum, ca nu poate riposta Sa intelegem ca te gandesti deja la bebe3? Iti dai seama ce frumusete ai avea ?

Mita mai e timp sa se durduleasca si Anca. Eu insa ma cam intreb daca e chiar ok. Cred ca are peste 6 kg si 65 cm. Joi mergem la controlul la care trebuia sa mergem de vreo sapt si ceva.

Anto felicitari pt increstinarea micutei

Cristina si eu folosesc Exluton, dar eu inca nu am avut menstruatie dupa lohii. Eu stiu ca pilulele astea trebuie luate la ore fixe, altfel isi pierd efectul o vreme si trebuie sa se foloseasca o alta metoda contraceptiva in paralel. Ce e drept am eu o pofta de mancare cam exagerata, dar cred ca e de la alaptare.

Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Buna seara fetele. Bebelinul doarme si am intrat si eu sa va pupicesc . Am trecut si noi cu bine peste vaccinul de 2 luni. Avem 6,200 kg si 60 cm si papam exclusiv lapte din tatze. In legatura cu subiectul zilei : noaptea doarme in patutul lui, dar nu adoarme decat in brate sau la san, dupa care noi il mutam in patut. Are nopti cand papa din 3 in 3 ore (majoritatea), dar au mai fost si nopti cand a dormit de la 12 la 6. Sper ca in timp nu o sa mai ceara masa de la 3. Armin, si eu vrut tare mult sa-mi numesc bebele Armin , insa nu am reusit sa il conving pe sot. E un nume tare frumos !

Mami de bebe
Chris (08.08.07)

Mergi la inceput