Strumfi de iulie-august 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 7
diane_dun spune:
Joujou, pana ajungi sa citesti pe blog, iti spun ca nu e recomandata inceperea diversificarii mai devreme de 4 luni, deoarece sistemul digestiv al bebelusului nu este suficient de matur pt a procesa altceva decat lapte (san sau formula).
Inainte sa citesc mesajul lui Joujou vroiam sa va povestesc de un "medic", care a recomandat unei prietene sa inceapa sa-i dea copilului, care are 2 luni, suc de mere, morcov si, tineti-va bine, portocale!!! Mi s-a facut pielea de gaina cand am auzit-o, pt ca ea a luat-o de buna si chiar ii da!!! Am intrebat-o daca nu crede ca e cam devreme si mi-a raspuns cam sec: "Nu".
Eu am lipsit cateva zile pt ca n-am avut ne si am citit in viteza din urma.
Lia, ma bucur ca esti mai bine, sunt sigura ca dupa ce ti se vindeca incizia, o sa ai iar laptic in amandoi sanii. Cum spuneau fetele, daca pui copilul sa suga, se face laptele.
Am citit ca multe mamici spun ca nu le dorm copiii noaptea mai mult de 2-3 ore legate. Eu sunt convinsa ca au si ei nopti mai bune si nopti mai proaste. A avut si fie-mea o perioada din asta, de se trezea la 2 ore, de ziua eram zombi (cand s-a racit afara, poate va mai amintiti ca intrebam de ai vostri). Acum si-a revenit la sentimente mai bune, azi-noapte si-a batut recordul personal, prima repriza a fost de 5 ore jumate! . Sa vedem cat o tine.
De scos afara o scot si nu o infofolesc. Cand abia incepuse sa se raceasca, am iesit odata cu ea in parc si era soare, de io am crezut ca e si cald si i-am pus doar un body subtire cu maneca lunga si o salopeta din aia cu capse pe picioare (de i se vedea pielea din loc in loc), tot subtire, din bumbac. Evident ca si eu m-am imbracat subtire si mi-au cam clantanit dintii, ca la umbra era chiar frigut. Rezultatul? Mie mi-a curs nasul la greu, iar fie-mea, surpriza, n-a avut absolut nimic. Asa ca, dupa cum spuneam, n-o infofolesc. Se pare ca ea e mai rezistenta ca mine si cred ca are o oarecare legatura si cu faptul ca maica-mea m-a infofolit. Apropo de asta, sa incerc sa va distrez un pic. Tot inainte sa se faca frig afara, cand erau vreo 25 de grade in casa si o tineam doar in body, vine mama in vizita si se plimba prin casa cu fie-mea in brate. La un moment dat, fie-mea stranuta. La care mama: "Aoleu, stranuta fata!" si pac, o arunca in patutul ei, o pune in sacul de dormit si trage fermoarul. Daca-i ziceam ca uneori mai si tuseste... Oricum era pe picior de plecare, asa ca nu i-am mai explicat cum e cu stranutul si tusea la bebelusi. Of, d-asta vreau sa stau un an acasa cu copilul, sa-l cresc cum cred eu ca e mai bine.
A! Era sa uit. Am trimis niste poze pe mailul comun. fetele.
Mami de Dani (1 august 2007)
jadi spune:
Anto, eu nu am fete dar banuiesc ca in sediul de pe Grivita , este cel mai mare si gasesti de toate. Incearca sa suni si sa vorbesti acolo!
Deni & Vlad & Tudor
cristina_ana spune:
Anto, in cazul in care nu ai nr. de la Medlife-ul de pe Grivitei, ti-l dau eu: 021.209.40.30
Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE
diane_dun spune:
cristina_ana, multumesc mult, si pe mine ma interesa informatia. Am sunat acum si mi s-a spus ca pot veni maine fara programare intre orele 14:00-15:30.
Anto, poate ne vedem maine pe acolo!
Mami de Dani (1 august 2007)
armin23 spune:
i-mi pare rau,dar nu reusesc sa pun poze.please....ajutati-ma!
pt.cristina ana,cred ca ne cunoastem ,de la spital,ai stat in salonul 9?pupici!
mamica strumfului Armin
cristina_ana spune:
Legat de dormitul bebeilor cu parintii in pat, eu tocmai eram ingrijorata ca Andreiutzul meu nu mai vrea sa adoarma decit langa mine. Daca il pun in patutzul lui, plange tare de tot. Eu sunt vinovata ca l-am obisnuit asa, ca acum o saptamana a racit foarte rau si nu mai putea sa respire bine, se sufoca, mie imi era frica sa folosesc batista bebelusului si uite asa l-am luat eu cu mine in pat noaptea, ca sa-l simt in cazul in care se sufoca. SI de atunci nici nu mai vrea sa doarma altfel decit in brate la mami!!!! Nu ca mi-ar displace, din contra, parca dorm si eu mai bine cu un bebe mic, moale si caldutz lipit de mine. Dar totusi nu cred ca e bine deloc. O sa incerc sa-l obisnuiesc iarasi cu patutzul lui.
Acum mi-am facut curaj si am folosit batista bebelusului, pe care spre surprinderea mea a acceptat-o foarte bine, chiar il apuca rasul cind i-o bag in nasuc. Nici vorba sa planga, cum plange atunci cind ii scot mucisorii cu pompita obisnuita. Asa ca v-o recomand cu caldura!!!! E minunata!!
cristina_ana spune:
Mamica lui Armin, da, ne stim din spital. Acum mi-am dat seama de asta, dupa numele baietzelului!!!
cristina_ana spune:
Mamica lui Armin, pozele se pun asa:
copiezi link-ul cu pozele si te duci in profil personal si ii dai "paste" la semnatura, dai OK si pe urma de cite ori postezi un mesaj iti apare linkul cu pozele dupa mesaj. Nu stiu daca am reusit sa iti explic bine, daca nu reusesti imi spui si mai incercam.
BBlushaMe spune:
Buna ziua si de la noi!
Raportam bebelusa cumintica ce a inceput sa invete sa adoarma singurica atat ziua cat si seara. Doarme cu noi in pat, pentru ca imi place sa o simt langa mine. Nu stiu cat de bine procedez. Sunt si eu incepatoare. de multe ori stau si ma intreb daca fac bine ceea ce fac, daca ii ofer tot ce are nevoie si tot felul de framantari din astea. Poate ati trecut si voi prin asa ceva, poate e normal la primul copil, mai ales ca eu ma simt inca un copil. Offff...
As dori sa va intre ceva. Am observat de ieri ppe limbuta fetei niste pete albe care ii dispar dupa ce ii srerg gurita si apoi iar apar. Mi-e frica de vreo stomatita, dar am citit ca nu ar manca daca ar avea asa ceva.
Voi ce credeti? Ce ma sfatuiti?
Am vazut si eu pozele din albumul comun. Sunt deliciosi bebelusii! Sa va traiasca si sa fie sanatosi. As vrea sa trimit si eu poze, dar nush cum sa procedez. Poate ma ajutati si pe mine.
Pupicei tuturor!
Anda si Luana Nicole
http://bblusha.110mb.com
cristina_ana spune:
Fetelor, mai ia cineva dintre voi anticonceptionale EXLUTON? Pot sa dea dereglari de ciclu? Ca mie mi-a intirziat o saptamana, dar nu mi-am facut test de sarcina, ca pur si simplu refuz sa cred ca as putea fi insarcinata. Probabil e o dereglare. Dar am citit de curind pe forum ca o mamica a ramas gravi in timp ce lua exluton, ca cica sunt foarte slabe. Mi-e frica rau sa nu o fi patit si eu, ca nu prea e momentul acum de un nou bebe. Eu mai vreau clar inca un copil, dar totusi e inca mult prea devreme pentru asta.