Strumfi de iulie-august 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 14
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by andreea c
Neata!
Aylin cred ca te-am vazut si eu la coada, dar abia acum am realizat. Mi-ai parut cunoscuta, dar nu m-am gandit pe moment.
Anya am citit acum din urma si ma bucur ca nu m-ai uitat. Mi-e dor si mie de toate fetele cu care ne-am intalnit in timpul sarcinii si tare as vrea sa ne mai vedem. A fost asa frumos ...
Am pus poze noi incepand de www.flickr.com/photos/10297879@N05/1598417466/in/set-72157601099580345/" target="_blank">aici
Andreea de www.flickr.com/photos/10297879@N05/sets/72157601099580345/" target="_blank">Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
stiam eu! dar ma si gandeam daca ma duc si zic "buna, cred ca te stiu. esti andreea, de pe forum" si sa mi se raspunda cu un zambet "nu, va inselati". si asa am stat si m-am codit, pana ai plecat. daca sunt fraiera....
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/13757856@N04/sets/" target="_blank">broscuta gargarita
aylin_tarcan spune:
fetelor, imi cer mii de scuze ca nu apuc si eu sa vad mamici frumoase cu copii adorabili, dar broscuta mea nu da semne de cumintire deloc. se opreste lumea la noi si ma intreaba "da' de ce plange". ne stie tot cartierul.
asa ca fug, ca nu apuc sa fac nimic cat e ziulica de lunga...
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/13757856@N04/sets/" target="_blank">broscuta gargarita
ghinetz spune:
Ne-am intors de la o plimbare luuunga si frumoasa. Victor doarme, mi-e somn si mie, dar am stat aa vad toate pozele. Si a meritat. Copii frumosi, dom'le! Sa-i pui in rama, nu alta. Sa ne traiasca. Andreea, Madalina, Luna, Mamii, Aylin mi-am clatit ochii cu copilasii vostri. Si mi-am bucurat sufletul
Lia, eu folosesc veioza doar cand o alaptez. Apoi il pun in patut, dar Victor nu adoarme daca nu sting lumina. Eu zic ca e mai bine sa renunti. e domnisoara mare de acum, nu mai trebuie supravegheata in fiecare minutel.
Lavinia, daca vrei te sustin, asa, de departe. dar nu prea inteleg: ce e daca adoarme la tine in brate sau la san? Nu mai doarme apoi daca o pui in patut? sau care e faza? Victor adoarme pe unde apuca. Ziua. Iar seara, la ultima masa, adoarme in brate, dupa ce suge. Il pun apoi in patut si...somn de voie inca vreo 3 ore. Stiu si eu...poate totusi Lorina are nevoie de o mama fericita si fara stres mai mult decat de somn de una singura.
Oana, Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
dsteluta91 spune:
fetele mi-am facut album foto unde am bagat o poza .dar in album nu imi apare zice ca e in alta parte.ce fac
album foto
Nonna76 spune:
Azi daca tot mindretea va face(la 21.30) 3 luni,ne-am plimbat la Iasi.
Dar la Iasi mi l-a furat sora-mea cu prietenul ei.Sa-i fi vazut la 20 de ani ai lor,ea la 45kg si el cu plete si cercei cu bebe in marsupiu iti venea sa-i maninci.Toata lumea se uita la ei.
Mi-era dor de Iasi dar tare aglomerat mai este.
Noi dormim fara lumna,la inceput deschideam televizorul pe mut ca nu-i nimeream gurita pe intuneric dar acum prine el tzitza.
De dormit dormim in patut dar adormit in brate.Spre dimineata mai dormim si impreuna.
V-am pupat ca a venit tati.
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
BBlushaMe spune:
Buna fetele! O zi buna sa aveti!
Va invit sa ne vedeti si pe noi aici: http://bblusha.110mb.com/index2.html
Suntem tare mandre de noi!
Va pupic !
Anda si Luana Nicole
http://bblusha.110mb.com
cristina26 spune:
quote:
Originally posted by karligutza
servus fetele...
NEWS! nu am auzit pe nimeni sa spuna ca a primit deja alocatia pt.bebe.
Ori n-am citit eu tot
karligutza
sunt mamica Adelutei
Eu nu am primit alocatie pt bebe
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
cristina26 spune:
quote:
Originally posted by mita.2000
http://www.flickr.com/photos/15173416@N06/?savedsettings=1584707089#photo1584707089
multumesc Deni. oare asa e bine??? Am pus doar cateva sa vad daca merge...daca e ok o sa punem mai multe si mai dragute.
Madalina - mami de Anca 08.08.2007
Frumusica foc fetita ta
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
valen spune:
am intrat doar sa va salut; vad ca s-au postat multe poze cu bebelusi si sper sa reusesc sa le vad pe toate. Nu am reusit doar s-o vad decat pe Adelicioasa frumoasa si eleganta