Strumfi de iulie-august 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 15
cristina26 spune:
Andreea, Luna, Mamii, Aylin tare fumosi copilasi aveti dragilor. O adevarata placere sa admir pozele.
Valen unde esti???
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
cristina26 spune:
quote:
Originally posted by valen
am intrat doar sa va salut; vad ca s-au postat multe poze cu bebelusi si sper sa reusesc sa le vad pe toate.
Nu am reusit doar s-o vad decat pe Adelicioasa frumoasa si eleganta
Ma gandesc la tine si tu apari abra cadabra
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
se opreste lumea la noi si ma intreaba "da' de ce plange". ne stie tot cartierul.
asa ca fug, ca nu apuc sa fac nimic cat e ziulica de lunga...
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/13757856@N04/sets/" target="_blank">broscuta gargarita
pentru ca e copil si altceva nu stie sa faca deocamdata. cand o sa invete sa fuga o sa va sparga geamul cu mingea
Simo de Matei Hisham
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
cristina26 spune:
quote:
Originally posted by Simo78quote:
Originally posted by aylin_tarcan
se opreste lumea la noi si ma intreaba "da' de ce plange". ne stie tot cartierul.
asa ca fug, ca nu apuc sa fac nimic cat e ziulica de lunga...
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/13757856@N04/sets/" target="_blank">broscuta gargarita
pentru ca e copil si altceva nu stie sa faca deocamdata. cand o sa invete sa fuga o sa va sparga geamul cu mingea
Simo de Matei Hisham
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
Eles spune:
Eu am primit alocatia pe lunile aug. si sept, dar nu am primit pe luna iulie ( am nascut pe 5 iulie ). Pe luna aug am gasit avizul in usa , iar pe luna sept. a venit postasul pe 15.10.
Batista bebelusului noi am folosit-o cu succes inca din prima luna cand a fost racit rau si m-a ajutat mult, in 2, 3 zile am scapat de mucisori.
Voi aveti umidificatoare in camera? De care?
Denis ( 05.10.2007 )
http://good-times.webshots.com/album/560867777QSGQnv?vhost
jadi spune:
Hehe, am venit sa ma laud ca uite asa mi se mai insenineaza si mie ziua! am luat examenul de auditor! Cu medie de 8.23, wooohooooooooo!
Multumesc pe acesta cale fetelor care m-au sustinut dar mai ales sotului care a crezut in stiinta mea si m-a trimis sa sustin examenele . Ca la Oscar, ce mai!
Deni & Vlad & Tudor
Simo78 spune:
cristina ai dreptate. dar ce sa mai zic de grija durerii? sa vezi cum arata salile de nasteri!
Simo de Matei Hisham
monicabo spune:
salutare inca o data
Mita.2000: si noi ne-am confruntat cu aceeasi problema (sper sa fi trecut) a cresterii in greutate. Adica in sensul ca vreo 2 saptamani-2 saptamani si jumatate a stagnatm pur si simplu nu mai punea nimic pe ea, decat poate acolo cateva grame nesesizabile. La fel ca si fetita ta, mananca exclusv la san. Dupa papa era ok, nu plangea de foame, noaptea dormea, in rest era vioaie, plina de viata, si totusi nu lua in greutate. Ne-am alarmat si noi, am intrebat dr-ul...
A cantarit-o si nu s-a alarmat prea tare, a zis ca intr-adevar a fost o crestere mai lenta luna respectiva (a spus ca ea considera luna ca termen si nu saptamana). Singurul sfat pe care mi l-a dat a fost sa-i mai completez papa, lucru pe care Andreea (fetita mea) nu l-a acceptat, pur si simplu a refuzat biberonul. Asa ca a ramas tot ca inainte.
Am continuat tot cu papa la san, si vad ca de saptamana trecuta cand am fost la dr, a mai luat 100 si eva de grame (cam 150-160). Deci or avea si copiii astia si perioade de stagnare, sau cand cresc mai mult in lungime. Si eu m-am vaitat aici pe forum de chestia asta, eram f suparata, credeam ca laptele meu nu mai e bun etc etc...
De sucuri de fructe, supe si altele dr a zis ca nu se pune problema pana la cel putin 4 luni si jumatate-5 luni...
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
i_ulia spune:
quote:
Originally posted by jadi
Hehe, am venit sa ma laud ca uite asa mi se mai insenineaza si mie ziua! am luat examenul de auditor! Cu medie de 8.23, wooohooooooooo!
Multumesc pe acesta cale fetelor care m-au sustinut dar mai ales sotului care a crezut in stiinta mea si m-a trimis sa sustin examenele . Ca la Oscar, ce mai!
Deni & Vlad & Tudor
Anya20 spune:
am vazut si eu pozele broscutei gargarite alma, foarte frumoasa. le fel si anca a madalinei, superba. minunate pozele. radu al andreei e superb, seamana cu ea copie fidela. si am mai vazut pozele cu victoras. e un scump si un dolofanel.
sarumana deni pt info. stiu ca si acum 2 ani am depus acolo. dar am crezut ca s-a mutat intre timp. o sa merg sa cercetez.
mamicile care au nascut in timpul CIC, cand ati depus dosarul pt bb2 sau 3? fix in ziua in care copilasul mai mare a implinit 2 ani, mai devreme sau mai tarziu? ca mi-e o lene sa ma urnesc...