Strumfi de iulie-august 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 16
monicabo spune:
Mai vroiam sa adaug (am uitat si spunin postarea precedenta si nu stiu cum pot sa editez) ca dr a constatat cand a cantarit-o/masurat-o ca Andreea in luna cu probleme a crescut mai mult in lungime si asta poate fi un motiv pentru care e posibil sa fi stagnat cu greutatea.
Poate si fetita ta a crescut mai mult in lungime in ultima perioada.
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by jadi
Hehe, am venit sa ma laud ca uite asa mi se mai insenineaza si mie ziua! am luat examenul de auditor! Cu medie de 8.23, wooohooooooooo!
Multumesc pe acesta cale fetelor care m-au sustinut dar mai ales sotului care a crezut in stiinta mea si m-a trimis sa sustin examenele . Ca la Oscar, ce mai!
Deni & Vlad & Tudor
lasa multumirile verbale...si covorul rosu . astept sampania!!
felicitari, esti tare!
Simo78 spune:
Deni sa scuturi bine sampania aia, cand o deschizi sa ajunga la Iasi macar dopul, daca nu si vreo 3-4 stropi.
Simo de Matei Hisham
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
Anya20 spune:
gabi, mereu ma gandesc la voi. mai ales la bogdanel. lasa-le incolo de jucarii, ca le-o prinde el. bine ca e vioi, vesel si face alte progrese.
BBlushaMe spune:
Felicitari Jadi pentru examen! Esti tare! Cu doi copii si mai reusesti sa si inveti. Bravo!
valen spune:
cristina 26, merci de intrebare, sunt pe aici pe aproape, va bantui cand am timp.jadi, felicitari!noi azi vom face vaccinul de 4 luni si sper sa ne ocoleasca febra.
aylin_tarcan spune:
ghinetz, cristina26, anya, multumesc frumos de aprecieri la adresa broscutei gargarita. asa de dulce e in poze, ca le alege ma-sa sa nu planga in ele....
cresterea asta in greutate care ne mananca zilele.....
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/13757856@N04/sets/" target="_blank">broscuta gargarita
jadi spune:
Alina, eu am intrebat si mi-au zis sa vin sa depun dosarul dupa ce implineste Vlad 2 ani! Dar inca nu m-am urnit ca sotul a ratat sa ma duca sa iau trusoul bebelusului si s-a certat tare cu cucoanele alea de la Mosilor si pana la urma a ramas ca depunem acolo cand o fi sa merg sa iau banii aia!
Si ca o paranteza, Karligutza e musai sa priemsti macar 1 data prin posta si apoi sa transferi pe card acolo la adresa aia de la electroaparataj. Atentie fetelor ca daca ratati postasul de 3 ori va retrag alocatia, eu asa am inteles! Eu mai am de ridicat 16 milioane de anul trecut cand m-am mutat si nu mi-am scos cartea de identitate sa depun cerere pe noua adresa!
Multumesc pentru felicitari, chiar sunt norocoasa, mi-a purtat Dodo noroc, deh un pipi un kk pe mine si uite asa
Deni & Vlad & Tudor
karligutza spune:
Felicitari Deni!!!!!! chiar ai de ce sa fii mandra! deci cum ar trebui sa spun eu acum? ca am pile la audit? Acum mai urmeaza sa ne spui si ca ambii copilasi ti s-au insanatosit tun si putem sarbatori in voie....
Simo ai grija cu dopul ala de la sampanie! daca nimereste in moale doare rau!
Felicitari Valen!!!!!! cresteti cresteti mari! tinem pumnii si pumnisorii stransi sa nu vina febra!
karligutza
sunt mamica Adelutei