Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (41)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Scuze...Diana_jors...am uitat..da-mi nr de cont pe PM si suma sa-ti trimit banii.Masura 74 sau urmatoarea ..body..ec culori au .. ca noi purtam orice in afara de roz si mov

Fetelor multam de retete.Le-am salvat in comp.Iunia mai da odata link catre blog ca am pierdut si sa-l salvez la favorite.Mersi.
Fug sa-l trezesc sa manance..ca doarme de la 12 pe cand ieri si duminica nu mi-a dormit 1 ora toata ziulica de am facut par alb din cauza lui ..noroc ca a stat mama cu mien acasa..ca altfel..

Pupici.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Tot eu,
acum am citit mesajul trimis de ioanaradu.Nu stiu ce sa zic! Parerea mea este ca daca ai urgente nici un medic nu vine in miezul noptii sa-ti vada copilul.Vrei nu vrei fugi la urgente cu el.Am fost la doctori de unde plecam dupa o ora si....ce folos...Nu cred ca este important timpul acordat.Daca este un medic bun si cu experienta nu are nevoie de o jumatate de ora sa-si dea seama ce are copilul.Nu aruncati cu rosii in mine...e doar o parere!! Pupici multi pentru Ioanaradu pe care chiar nu vreau sa o supar!!!!

Laina-ce sa-ti raspund? Copilul atomic ramane atomic.Noapte de noapte se trezeste(mai nou),habar nu am de ce!Tati e foarte ingrijorat si-mi spunea dimineata sa mergem cu ea sa-i facem mai multe investigatii.De fapt lucrurile stau in felul urmator:

La 21 adoarme dupa care din ora in ora se trezeste plangand.De fiecare data o luam in brate si ne plimbam un minut cu ea prin ca,era si adoarme la loc.Asta pana la ora 24. Se mai trezeste la 4 sau 5(uneori adoarme imediat alte ori are chef de joaca)La ora 7.30-8 ia prima masa si mai doarme de la 9.30-(10-11).Pe timpul zilei se transforma in "gogoasa infuriata" Vrea numai in picioare si ca drept dovada ma calareste ca pe hotii de cai.Se plictiseste grozav de repede de jucarii si ca drept urmare trecem la jucariile de baza(telecomenzi,mobile,tel fix,pungi,cutii,servetele) .

lilidana-si eu traiesc stari ca ale tale si am avut aceeasi dorinta de izolare.Concluzia? A fost mai rau! Nici eu nu fac parte din persoanele simpatice care trimit mesaje insa inca sunt suportata si sustinuta.Eu una abia astept un mesaj de la tine indiferent cum va fi el! Nu ne-am adunat aici doar sa glumim si sa fim simpatice.Este doar un mod de a ne mai relaxa si de a mai uita de probleme.Iti dau un exemplu:Nedormita ,am dat dimineata drumul la calc si m-am uitat pe filmuletul bestial trimis de Diana.Ai cuvantul meu de onoare ca am ras cu lacrimi de rasul lui Alex. A reusit sa ma binedispuna pe toata ziua! Nu e o solutie sa te inchizi in tine.Suntem aici si ne esti draga indiferent de starea prin care treci!

Sa ma parasc:i-am luat aseara cereale"somn usor de la nestle".Si.....mi-a iesit un munte de cocoloase.Habar nu am cum sa le fac.Le-am facut cu lapte milumil 2 caci Lactana 2 nici nu vrea sa-l guste.Eu am respecta exact instructiunile insa am senzatia ca exista ceva ce-mi scapa.Poate temperatura apei...habar n-am.

loradin
poze cu albinuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

ioanaradu ptr. AXN ... mi-am amintit ca spunea ELyanne ca se uita nopatea la comedii . Eu dorm la ora aia ... ca nu stiu niciodata cand o sa se trezeasca Matei, asa ca dupa ora 23:30 nu risc sa stau treaza!

Pupici multi la copilasi cu dureri de dintisori, fara pofta de mancare ... si alte rele ....

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Loradin- he-he-he - eu am scris metoda mea de dizolvat cocoloase - ...cu blenderul

Botezul bebelusei
luna I,II,III,IV,V,VI

Aliona, mami de Ilincuta (6 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene spune:

Oau Karra, ce rapida ai fost

Alexandra a adormit inainte sa ajungem acasa, a dormit in timp ce urcam scarile pana la trei, am dezbracat-o si ea inca dormea - mai inainte s-a trezit. Deci am o mica somnoroasa

Uita-ti ce am gasit la mamicile mai mari - asta preventiv pe cand vor incepe crizele de personalitate ...
http://youtube.com/watch?v=-uffJqLn8Rc

Anca, de MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

martutza, pai asa si fac...ovo-lacto-vegetarian pana poate decide singur...si apoi cum o vrea el...mama asa a facut cu mine, adica cu noi...si eu si sora mea suntem asa iar fratele nostru mananca carne...se poate pune la fel de bine si asa problema.
sunt nedormita si ..nu stiu de ce nu dorm la pranz ca tot doarme Bryan...hai sa mai ma plang o data..poate incurajarile si felicitarile voastre m-or face sa ma simt mai bine...ca am incercat orice ...dar nu-i chip...AVEM UN DINTE..A SE CITI...SUNTEM FFFFFF PLANGACIOSI...SI UN CUCUI...OF...SI VECIN IN REPARATII...

http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare

Mergi la inceput

:) selene e tare reclama ... o vazusem si aici la televizor , dar asta demullllllllllt. Caci televizorul de abia aseara l-am despachetat dupa 3 luni !!!

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Vroiam sa raspund... da' pana am reusit sa citesc tot (am citit cu pauze dupa pauze din diverse motive) s-a dus din memoria mea tot ce am citit... asa ca nu stiu ce vroiam... Si pe mama o sun sa-i spun ca vroiam sa-i zic ceva, dar nu mai stiu ce batranetileeeeee
Plus oboseala acumulata de azi-noapte... dupa 2 ore de somn...

Imi pare rau pt. piticii/mamicile bolnavi... pt. pticii maraiti si chinuit din cauza dintosilor... multi sa treaca mai repede...

Felicitari piticilor care au mai capatat cate un dinte.

Paxela citisem ca sunteti bolnavi in gasca... azi mi-am amintit... asa ca va spun cu intarziere... sanatate multa

Tzuna imi pare rau ca iar face de-astea Maria... offffff...
Elena si acum vomita din senin... cand era mica manca tot si brusc voma, fara nici un motiv... voma mai mult decat credeam ca pote avea in stomac... si dupa nici lapte nu mai vroia. Facea treaba asta o data pe sapt. Iar acum, cu toate ca e mare, in loc sa zica nu mai pot, sau sa scoata cu mana ce are in gura si nu mai vrea... isi face sila si da afara si ce ajunsese in burta N-am cum s-o opresc, n-am reusit s-o conving sa zica daca nu mai vrea, pt. ca n-o forteaza nimeni... eu de unde sa-mi dau seama ca nu mai poate sau nu-i place daca nu zice...
Mi-am gasit cum sa te incurajez... ti-am spus ca sa vezi ca se poate si cand teoretic ar trebui sa comunica...
Despre doctori... si aia care nu's renumiti bag de seama ca sunt f. ocupati
Am o vecina in bloc care merge la o dr. in policlinica la Tita si e f. multumita de doctora. Am iteles ca este destul de cunoscuta... Pot s-o intreb cum o cheama si sa cauti mai multe despre ea. Merita incercat, e si aproape de tine.

Martutza ce frumos ai zis... asa, ascultati-o si dati raportu cand puteti... Si pe mine ma mai apuca uneori si-mi aduc aminte de careva... pana ajung sa mai arunc un ochi pe forum sau pana citesc ce s-a mai scris... uit... Asta nu inseamna ca daca nu mai scrieti sau scrieti rar sau nu va raspundem nu citim sau nu ne gandim la voi.

Poze si filmulete... am vazut si am uit la tot ce apare nou, dar deobicei fac asta dupa ce raspund... si pana data viitoare uit...

Apropo de poze... am vazut zilele trecute neste poze noi (nu mai retin ale cui... dar imi storc creierii ) cu scaun de masa prins de blat, asa cum vreau sa iau... eram curioasa cat are de la un brat la altul... daca au loc la masa mea 2 scaunele din alea prinse unul langa celalalt... si ce model e scaunul... Daca imi amintesc la cine am vazut, bag si numele... sa sara in ochi

Azi am avut in meniu piure de cartofi cu pulpa de pui, blendaruit totu si adaugat cateva lingurite de cremicios si niste cereale cu orez... ca era prea curgator. Evident ca a iesit cu cocoloase... si avea un gust ... beahhhhh... dar lor le-a placut si au ras tot castronul... plin ochi.
Io daca bag blenderul in cereale se fac ciorba Nici asa nu-mi iese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by Selene

http://youtube.com/watch?v=-uffJqLn8Rc

Mergi la inceput

ca tot pomeneste Elyanne de scaunele ... eu ma chinui de o saptamana sa cumpar unul si nu stiu de care ... Cand ma hotarasem si eu la unul de la Peg Perego, am inceput sa ma gandesc ca oare cum o fi sa stea copiluŽ toata ziua cu spinarea pe PVC-ul ala ... ca poate totusi e mai bun unul din lemn cu pernuta de bumbacel ... si mai vazusem si unele la care cand o creste feciorul se face ca o masa cu scaunel micut ... asa ca la gradinita ! Voi ce spuneti ? Prin poze pe la voi am vazut mai mult din plastic decat din lemn ... sunt chiar asa comode ??

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput