Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (41)
Raspunsuri - Pagina 9
diana_jors spune:
Hihi, ce povesti aveti pe-aici...
Eu m-am intors cu Alex de la oftalmolog... continuam cu masaj inca o luna (dar ceva mai jos decat ii faceam eu inainte, ca de fapt e infundat canalul dinspre nas)... e de parere ca pleoapa umflata a fost de la lacrimile care s-au adunat pe-acolo... ne-a dat Nettacin, dar sa il dau cu ele numai daca e nevoie (daca devine secretia verzui dupa 2 zile de masaj continuu). Daca intr-o luna nu trece sa ma duc inapoi... operatii se fac abia dupa un an, din cauza anesteziei.
riloasa: multumesc pentru info, si eu vreau sa il duc la bazin, dar de luna viitoare... pe site citisem ca pot fi dusi doar dupa 6 luni. Comanda n-am pus ca le cam lipsesc marimile... stau si urmaresc cand apar ![]()
Soti sforaiciosi (din fericire n-am problema asta): eu stiu ca se sforaie numai cand se doarme pe spate. Solutia - [prindeti-i de o aripa
si] intoarceti-i pe o parte sau pe burta, cum reusesc sa adoarma la loc.
A, ce sa spun despre piticul meu... normal ca de obicei doarme pana la 10, si azi cand aveam programare de la 11:20 s-a trezit la 8
si n-a mai adormit chiar daca l-am pus in pat... statea si povestea cu paturica. Normal ca pe la medic si pe drum inapoi intorcea buzita de jos de la orice, si mai ales de la "Atentie, se inchid usile!" ![]()
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
ioanaradu spune:
merci Mihael@ de lamuriri. ma bucur ca nu sunt chiar atat de blonduta ...
.
alina
merci de lamuriri.
ultimele "stiri" despre matei:
mamaliguta cu branzica a fost iacs, cah, brrrr ... deci a papat piure, ca si ieri.
sherbi ti-am trimis PM.
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
tzuna spune:
Am o zi super naspa. vai de mine...
SHERBI- pai daca ai fi luat antibiotic si nu-i puteai da cateva zile laptic si reluai apoi alaptatul nu era acelasi lucru? Acum multi iti vor spune ca nu-i bine sa-l intorci pe copil de la san ca ai zis ca nu-i mai dai si apoi ii dai iar... Mie personal mi se pare o prostie. Si pe mine ma tot suna soacra sa vada daca mai am ce scoate cu pompa si ma stresa ca daca ma hotarasc sa nu-i mai dau chiar sa nu-i mai dau chiar dacca va trebui sa arunc laptele cateva zile. Pai cum s anu... Eu sa scot laptele cu pompa ca sa-l arunc. E hotararea ta daca vrei sa-i mai dai sau nu laptic. daca nu vrei nu te mai mulge decat cand ti se intaresc sanii si te dor (adica 1-2 pe zi, apoi 1 data si in vreo 2-3 zile nu mai ai laptic).
DOINA.TUDOR- si Maria ne trage de ce apuca. pe mine de par si ma aduce in dreptul fetei ei sa ma "manance" iar pe sot de nas si mai ales de urechi si tipa de bucurie.
Am vazut ultimele poze cu Sonia, ieri, e atat de frumoasa... si pare chiar bine. Sper sa-i mearga asa si de acum incolo si sa se faca sanatoasa, sa nu mai aiba nici o problema.
SHERBI- si eu sunt in cautarea unui pediatru bun. Sunt asa disperata ca as da oricat. Eram hotarata sa ma duc la dna dr marcu de la Medlife dar au fost niste prieteni sambata si sunt f nemultumiti asa ca am mai citit si eu pareri pe forumuri si am ajuns la concluzia ca o fi un medic f bun asa cum spun toti dar este ffff ocupata. Daca ma tine doar 3-4 minute la consultatie nu cred ca ma poate ajuta prea mult. Si de obicei recomanda o multime de analize care tb sa le faci tot la medlife bineinteles ca e clinica baietilor ei. Deci 900.000 lei consultatia (3-4 minute), analizele (cateva milioane), 250.000 lei interpretarea lor si eventual alte controale la fel de scurte.
Eu caut un medic bun , nu neaparat renumit care sa ma asculte, sa o consulte serios pe Maria si sa ne recomande numai analizele necesare sa nu o chinui inutil.
Am mai citit lucruri f bune despre dr. Stanciu de la Budimex. Are cabinet in Rahova. Cica e chiar bun dar si el a devenit f aglomerat. Consultatia tine 5-10 minute.
oricum trebuie sa ma hotarasc zilele astea si sa o duc la un medic pana nu inebunesc.
Azi i-am facut branza cu para si 1 masura de cereale. Nu e prima data cand ii dau (2 zile ii dau branza cu fructe, 2 iaurt..). i-am cumparat un alt set de lingurite colorate.. Una i-am dat-o ei sa se joace si cu cealalta ii dadeam eu. Era chiar incantata (sau cel putin asa am crezut). Foame trebuia sa-i fie ca era ora 11 si nu mai mancase de la 5.30. Ii facusem 150g. A mancat chiar frumos (adica se murdarise pe hainute dar nu-si pusese in cap, prin urechi..)si la un moment dat nu a mai vrut(nu mai deschidea gura). Am zis ok ca va manca supa mai tarziu. In clipa urmatoarea a varsat ffff mult, probabil tot ce mancase. Cum statea semiinclinata totul a ajuns pe hainute, pe mine, pe gatul ei pana la spate.... Nu-mi venea sa cred. De ce sa fi varsat? Nu am fortat-o (adica nu i-am mai dus lingurita pana la gura sa vad daca mai vrea ), i-am luat imediat castronelul din fata... Dupa ce a varsat si a trebuit sa o spal/schimb, sa schimb lenjeria, s apun totul la spalat ea era f vesela. S-a jucat o vreme, apoi dupa vreo 45 minute a inceput sa planga. Am crezut ca-i e somn. Am dus-o la culcare. Nici vorba, am mai stat cu ea tot plangea.... Am zis ca na a trecut 1 ora d ecand a varsat sigur ii este foame ca alt motiv d eplans nu are. I-am facut lapte am incercat sa-i dau, a plans si mai tare si s-a culcat. Si acum doarme. Deci practic nu a mancat nimic de la ora 5.30. Am crezut ca o iau razna azi. M-am umflat de plans.
Voi vorbiti de mamaliguta cu branza, sufleuri etc si Maria nu mananca nici mancarurile astea pentru 6 luni bine. Are o aversiune pentru lingurita. Nu stiu ce sa mai fac. Nici lapte nu s eomoara sa bea ( cam 150 ml la o masa, in cel mai fericit caz 200 ml dar numai o data pe zi).
Azi nu m-am enervat deloc pe ea, nu am tipat, ba chiar eram f ingrijorata ca s-a intamplat din nou sa vomite...
Unde gresesc?
La ce medic sa ma duc cu ea?
IOANARADU- tu parca fusesei cu Matei la dr Carstoveanu de la Budimex? Are si cabinet particular? Ca si el mi-a fost recomandat de o asistenta de la gradinita unde am lucrat. Dar dansa lucrase cu el in spital, nu stia daca il gasesc si in alta parte.
Acum chiar nu as vrea sa ma mai duc la Dr Marcu. Chiar daca e f buna, e important sa aloce timpul necesar consultatiei si explicatiilor ulterioare.
martutza spune:
Buna ziua.
La multi ani cu sanatate tuturor bebeilor sarbatoriti zilele astea, mamicilor si taticilor care aniverseaza ani de la cununie si puiului nou nascut Tiberiu.
Acum am reusit de citit tot dar timp nu este de raspuns.
Motivul absentei: AM RACIT SI EU
si mi-a venit si vampiru..ash aca am zacut 2 zile cum nu sa mai intamplat demult.
Nu am avut voie la antibiotic "ca sa nu scada laptele" zice dr mea asa ca am mers pe ceaiuri, paracetamol si somnnnnn.
Vic e mai bine.Mananca bine legume cu carne si mai nou baga si un iaurt cu cereale.Branza de casa e cahhh..
Tasu merge azi la eco sa vedem daca si pentru ce il opereaza 
Eu...ce mai conteaza..trebuie sa fiu fresh pentru ei.
Am citit si m-am amuzat cu noile voastre preocupari.Felicitari ca aveti timp de barbati si mai ales chef..io cu durerile mele de cap ...m-as arunca pe geam decat sa-mi propuna ceva...deocamdata ![]()
Ieri am implinit si noi 2 ani de la cununia religioasa Ddana.Sper ca voi ati sarbatorit cum se cuvine nu ca noi cu pastile si ceaiuri
Lilidana si fetele care nu scriti..mai fetelor..io sunt tare panicoasa si daca una din voi nu scrie ceva mai mult timp io imi fac ganduri negre..zau..pe bune...Asa ca va rog scrieti 1 data /sapt macar atat; Suntem sanatosi si ff ocupati.Si gata ma linistesc si io.Ca atat de mult m-am invatat cu voi ca le vorbesc si surorilor de voi si sotului..ca ala micu are dinti, ca aia mica are si dinti si par,ca Arissa sta in picioare,ca Alex mananca frumos, ca a fost Mihaelaaa in Romania si sa vazut cu Roxanici,ca Paxela are timp de 2 copii si mai si tricoteaza, ca Ioana a inceput serviciul si ii e greu ca e Matei departe...tot ce citesc de voi le povestesc si lor..voi sunteti preocuparea mea
pana cand ma duc si al al 2 lea job al meu si atunci va mai slabesc si eu din stransori si va las sa va desfasurati..dar voi sta cu ochii pe voi
.
Ma bucur ca ati raspuns propunerii mele cu tema bb-ii.
Am si o alta tema cu argumenet pro si contra dar fara atacuri OK?
Inapoi la munca inainte de 2 ani...la bunici, la cresa sau cu bona?
Alexia nu da cu parul dar am o maree curiozitate..Decizia de a deveni ovo-lacto-vegetariana ai luat-o tu? La ce varsta? De ce nu-i lasi lui Bryan aceasta optiune si o bagi la impuse? Am o familei de clienti tot ovo-lacto-vegetarieni (dar deveniti dupa 26 ani) care au 2 copii si au spus ca ei dau copiilor carne de pui si peste si le vor da lor dreptul sa aleaga daca vor mai manca sau nu carne atunci cand aceasta alegere va fi a lor si va fi constienta.Ei arata ff bine, sunt sanatosi si sunt de acord si eu cu aceasta dieta pe care o practic doar in posturi si nu ca mod de viata.Ti-am dat toate aceste explicatii pentru ca nu vreau sa ma inetlegi gresit.Nu vreau sa o iei ca pe un atac.Sa mai intamplat pe aici si vreau sa evit eventualele certuri.
Myckin eu nu stiu prea multe despre cereale si cred ca mesajul tau nu a fost citit pentru ca apare pe pagina 23 dupa ce se deschisese capitol nou.Ar fi bine sa mai pui intrebarea odata.
fetelor nu mai scrieti intrebarile cu culori deschise ca ma chiorasc sa citesc si tot nu vad
.si ochelarii sunt varzuiti de fimiu dar nu am timp acum de altii.
Stefanyia ti-am lasat mesaj.
Sadismul lui Victor nu cred ca-l intrece nimeni..ma zgarie, ma musca, imi baga unghiile in gat si ochii (am dovezi zgarieturile), degetele(lui) mi le baga pe gat ca sa nu mai zic de picioarele pe care le incasez in burta iar tacsu si-a luat niste picioare undeva de la lasat lat ![]()
Acum ii fac masa de pranz si apoi cred ca iesim 1 ora afara ca nu am mai iesit de mult.Va pup dragele mele.O zi buna si sanatate maxima.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
ioanaradu spune:
tzuna am fost intr-adevar la dr carstoveanu. e bun, chiar foarte bun, tocmai de asta este si foarte ocupat. in ultima a dezvoltat sectia de ATI de la budimex si se ocupa de cazurile grave-disperate, ce necesita operatii (inima, ficat). eu am fost la el acum 1 saptamana si am asteptat cu matei in brate, 4 ore, sa-l vada (asta in conditiile in care se cunoaste ffff bine cu sotul meu). dupa cele 4 ore am renuntat, pt ca nu dadea semne ca ar fi posibil sa se elibereze curand. veneau urgente peste urgente, avea 3 bebelusi operati care nu raspundeau la antibiotice ... si lista poate continua. deci ... n-am reusit sa-i fac un banal control la el.
a doua zi am fost la dr. simona visan de la caritas. este sefa sectiei de neonato si este o d-na suuuper draguta. deci daca poti ajunge dimineata, dupa 10, cu maria la caritas, sa incerci sa vb cu d-na dr, sa-i explici despre ce e vorba sunt mai mult decat sigura ca o sa va consulte si o sa va dea sa faceti analizele de care aveti nevoie.
la dr stanciu nu te-as sfatui sa te duci pt ca este foarte expeditiv, iar daca ai nevoie de un sfat, ai o pb, in afara programului, nu-l poti suna. iar copiii nu se imbolnavesc martea, joia, sambata de la 10 la 13. din cauza asta eu nu merg la el, chiar daca e la 2 pasi de noi.
apropo ... d-na dr visan e moldoveanca de-a noastra! ![]()
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
loradin spune:
Buna ziua,
Sherbi si Tzuna- eu am fost la domnul doctor Stanciu si am fost f multumita.Este adevarat ca mai mult de 10 min nu dureaza consultatia(costa 30ron)dar este f bun.Parerea mea este sa incercati.Am citit lucruri minunate despre el.Eu m-am dus in perioada incare ma urla Ana de nu mai stiam ce sa fac cu ea.(avea colici)Mi-a explicat cauza(laptele baut de mine).Este un domn serioas dar iubeste f tare copii.Pediatrul meu cand vine acasa imi pare mereu suparat.Nici macar un zambet nu-i arunca Anei.El este altfel.E placut si chiar daca da senzatia ca nu asculta are o memorie fantastica.Ideea este sa nu intarziati pentru ca are multi pacienti si pierdeti randul.Pentru programari va dau urmatoarele informatii:
-Strada Malcoci,nr3,bl46,ap5 interfon 05. Telefon:4242626 program marti-joi-sambata orele 15-19.Daca nu v-am convins este de ajuns sa dati cautare pe google: stanciu adrian si va ve-ti convinge singure ca merita sa va duceti la el indiferent unde locuiti.Din pacate nu vine acasa iar eu neavand masina am preferat sa chem medicul acasa.Va spun insa sincer ca pentru probleme de genul celor cu care va confruntati voi am sa apelez fara sa ma gandesc de 2 ori la dansul.Multa,multa multa sanatate le doresc puiutilor vostri!!!!!
loradin
poze cu albinuta mea
Laina spune:
buna ziua! mai aparem si noi sa ne mai bagam in seama ![]()
TZUNA si MARIA
nu stiu ce sa zic decat ca suntem si noi pe langa tine sa te sprijinim, ca de putut stiu ca sunt multe zile in care simti ca nu mai poti...da' noi suntem aici sa te tinem tare 
LORADIN, ai mai rezolvat ceva cu vecinii? ce mai faceti voi si atomica Ana?
MARTUTZA, de la voi ce se mai aude? cum e Victor? ai reusit sa-l duci la control?
MADY, ce-ti mai face dintosul? ![]()
IUNITA, taaare bine sa te mai vedem pe aici! incet-incet ajung si eu sa ma inspir din retetele alea ![]()
noi...suntem bine, crestem, papam...radem toata ziua. Imi pare asa de bine ca Antonia este un copil sociabil, care accepta si oameni pe care nu-i cunoaste, rade la mai toti, se joaca cu zanganelele....
i-am mai ridicat si eu o treapta la carut, sa vada lumea mai de sus. Oricum, numa in fund vrea sa stea, si cum nu poate singura, numa la mami pe brate (pe picior) tre sa stea, si sa o sustin. Nu vrea sa se ridice in maini de pe burta si pace...nu-i place, nu stie cum...habar n-am. da daca e vesela si activa in rest, reuseste sa se intoarca pe o parte, cand o tin eu sta chiar cu spatele drept in fund...sta unepri si intre perne sau spirijita la coltul fotoliului...
Si baleeeste....musca tetina cand se plictiseste, imi ia degetul, il duce la gura si-l MUSCA...
ne asteapta dinti, cred, desi nu se vede nimic pe gingie inca.
loradin spune:
SA NU UIT
Tzuna si Sherbi-ideal este sa aveti la voi agenda cu intrebarile care va macina.Eu nu am avut-o si a fost f surprins ca nu mi-am notat ceea ce ma interesa.De cate ori a fost sunat a programat in functie de gravitate.Cel mai tarziu a fost 4 zile.Daca ii explicati ca este urgent va rezolva problema .Nu are asistenta,dansul face programarile.Va pup si indiferent de ce decizie veti lua sunt alaturi de voi!!
loradin
poze cu albinuta mea
alionushca spune:
Salut fetili
am avut o noapte de vis si o zi si mai frumoasa
- prima noapte alba de cind s-a nascut Ilinca - a dormit cu mine( desi sunt contra acestei metode - da nu se pune la copil miriit si plingacios din cauza dintilor) - foarte rau a dormit, iar ziua e la fel - nu vrea sa manince lapte, desi dimineata a mincat brinzica foarte bine.
Ea maninca foarte bine la ameaza - dar daca a refuzat acum - inseamna ca se simte rau de tot. Afara tot nu am putut sta mai mult de vreo juma de ora - plinge de la nimicuri, daca nu plinge miriie - asa ca intrebarea la tati azi a fost - cind o iesi dintele ca se da peste cap totul - somnul, plimbarie si diversificarea noastra cu pasi de melc. Si vaccina tot peste cap se da - trebuie sa mergem joi - dar o amin eu pe joia viitoare - si asa-i miriita - vaccin pe cap imi mai trebuie.
Gata m-am jeluit ![]()
Am vrut atitea sa mai scriu - dar nu am stare
- poate spre diseara.
Botezul bebelusei
luna I,II,III,IV,V,VI
Aliona, mami de Ilincuta (6 martie 2007)
karra80 spune:
Gata ne-am intalnit si noi timisorencele

si pt cine vrea sa ne vada avem poze aici
Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 8
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie