Piticlonti de iulie-august 2004 (234)
Raspunsuri - Pagina 15
Nora__ spune:
Roxa...mistooooooo faza cu 'nu se vede trompa,e sub cap"...bine ca n-a zis ca e in gura
iar cu mancarea...io ma intreb...oare cum rezista?Compenseaza cu ceva macar?Si al meu cand nu mai vrea mancare,incepe sa tuseasca...si isi face greata...dar totusi,mananca ceva...
Gabi...iti doresc sa decurga ...fara greturi...,restul....nu mai conteaza.
alice...io as zice ca incalzitul ala central fara factura...sa il pui in aplicare oricum...apoi il facturezi tu pe husband
daria...ba sa vina si ziua e luni...asta e...e mai nashpa nesiguranta si situatia incerta.Io iti doresc putere si rabdare,ca in timp,se aranjeaza toate!!
Nora
Comorile Norei Noutati 2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
roxanaz spune:
nu Nora nu compenseaza cu nimic , nu sta o clipa locului si nu mananca...bea apa. eu am fost la fel, taica-su la fel. acum ii inteleg pe parintii nostri. inca nu slabeste. dar eu nu trag de el...nu vrei nu mananci. dar nici nu mananca prostii, am eliminat orice junk food, crontanele sau prajiturele cumparate, ca pe cele facute de mine nu le vera sub nici o forma, el doar asista sa le faca (asta o sa fie bun de bucatar, ca doar face mancarea, nu o mananca )
doxinu spune:
Buna mamici de capsunici!Nu am mai avut timp sa intru ca am avut niste zile groanice.A urlat Stefan de ziceai ca-l tai si nu am inteles de ce!
Am cumparat costum deiarna si este super.VA pun poza cand pot cel mai pecis luni sa-l vedeti si voi(plecam la munte acum).Super costum de iarna,usor,matlasat,captusit cu vatilina pe dedesupt si numai 50 RON!De la Lumea copiilor!Am gasit si salopetica groasa de iarna pentru cand nu este foarte frig sa-l imbrac in costum.Va doresc un sfrsit de saptamana frumos!
Nora__ spune:
Ha???Ce capshunici?...doxinu...poate ai incurcat topicuriledaca nu...imi cer scuze....
Nora
Comorile Norei Noutati 2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
alice2004 spune:
Si eu zic sa vina totusi ziua de luni, Daria ! Fie ea si grea, ai nevoie de niste certitudini (daca mai ai nevoie ?!) si trebuie sa mergi mai departe pentru Giulia ! Noi te pupam in grup si iti tinem oumnii !
Roxi, asa eram si eu cu mincarea, povesteste maica-mea ! Si multa vreme am ramas asa, abia acum la batrinete am descoperit si partea aialalta a culinarismelor ! Si Andrei face figuri citeodata, gen nu vreau asta, nu vreau supa, vreau bomboane si brinzica (dots si hochland), mai nou deschide frigiderul si isi alege singur ... stie unde tinem "secretele" dulci si vine si incepe tacticos negocierea "doar unu, atit, unu si gata !!". Uneori mai cedez ... ca imi face capul mare si sint dati cind il apuca racnetele si auzul meu nu mai suporta atitia decibeli ! Bafta in continuare, si eu ma intreb de unde frate atita energie la copchii astia ??
Noro, surioara, moam, ce bine ar fi sa functioneze chestia cu factura !! Da' mi-e ca ma indatorez la hazband pin la sfintu asteapta, daca adopt tactica aia prezisa de tine, ca face el ce face sa nu ramina debitor, hahaaaa !!
Citisem ultima postare si am crezut ca am nimerit la alt subiect !! Doxinu, sa iti traiasca capsunicaaa !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
cristalina spune:
Mi-am luat pistol!!!
Un aparat electric de scos muci care arata ca un pistol! Pen' ca aspiratorul o sperie pe Barosana si nu pot folosi batista bebelusului ...:)
Asa ca sa le mai prind io ca misca-n front!
Daria,
Gabi, nu te speria ...partile frumoase compenseaza mai mult de 100% circul...:)))
Alice, macar v-au reparat liftu'!...:)))
Roxi, ar trebui si eu sa ajung la asta da'...mi-e frica! (vorba lu' Maria: "mami, mi-e fica!?"..."de ce!?"..."mi-e fica sa stau shingulica!"...:)))
Toata admiratia mea si pupam pictoru'...:)
Ma duc sa alerg bazdacul cel mic cu tzitzele...:)
Un weekend frumos la toata lumea!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
alice2004 spune:
Citii si eu despre pistolul magic, dar nu am habar ce-i cu el. E mai bun decit "batista" ? Ca eu pe Andrei nu poci si pace buna sa il conving sa foloseasca instrumentul acela - cind era mai mic il mai pacaleam, dar acum nadaaaa !! Si de fiece data hazbandu ma taxeaza suav, ca l-am alergat atunci degeaba prin tot bucurestiul sa imi gaseasca "batista bebelushului" (care zace in sertar) !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
La noi inca tine figura cu batista bebelusului : vrei sa te aspiri singura ? Dar trebuie fff repede sa nu trezim vecina (o bebelusa mica)
De multe ori tine, de multe ori ii mai promit cate ceva ...
Pfoai ce n-am kef de nimic ... ploua afara fff urat ...
Btw, ce supa faceti we asta ??? Pls, idei, sfaturi, orice
Rox - sa stii ca ieri si Giulia a tinut greva foamei, sa vedem azi cum se prezinta ...
Daria & GIULIA(2004 08 16)
alice2004 spune:
Pentru tine ?... pentru copil ?... sau pentru amindoo ?
Stiu ca ai zis "supa", da ia citeste aici, eu am facut acasa saptamina trecuta si a iesit minunata, seamana cu ciorba de burta, dar e de pui (io nu poci suporta burta si o gatesc foarte rar, ca ma ia capul de la mirosul acela).
Alice si Andrei
szivarvany spune:
Alice, am facut-o si io o data, nu i-a placut Giuliei
Acum habar n-am ce voi face ...
Felul 2 snitel piept de pui cu pireu si mai vad eu ce, dar sunt in asa o pana de idei ...
Daria & GIULIA(2004 08 16)