Piticlonti de iulie-august 2004 (234)
Raspunsuri - Pagina 16
alice2004 spune:
Draghe, la faza cu supa nu te pot ajuta prea mult, ca fii-miu e fan supa de pui cu taietei si cam ... atit. La mare l-am rugat cu cerul si pamintul sa manince ciorbita de vaca, nu am reusit (si mamaaa, ce mistoaca era, o faceau aia de la restaurant super buna). Cind nu am chef sa ma agit prea tare, ii fac supa crema de pui, ca merge repede. As face o supa cu galusti, dar sint antitalent, imi ies tari de spargi geamuri cu ele !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roxanaz spune:
uufff Monicule ce admiratie frate voi credeti ca eu stau bine cu capu'??? nooo, da' de unde, si ma razbun pe victimele colaterale saracele care nu au nici o vina. ai si asa suparata sunt pe mine insami ca nu ma abtin si cert copchilu'...ufff. aseara s-a culcat suparat ptr ca l-am certat ca a vomitat intentionat (normal zic eu!!) si dupa aceea imi era asa mila de el de imi venea sa ma culc langa el. da nici asa nu se poate....sa faca cu mine ca cu negrii din mozambic
spor la alergat Oana (nu zic continuarea ca ma cenzureaza serverul )
si vreau sa va zic ca ma-nerfeaza atele astea din gingie de mor. de abia astept sa mi le scoata maine!
Alice hehe are si Florin cu ce sa te taxeze.
Daria io nu fac supa/ciorba in week end ca mancam ce ne vine pe moment. iar cu Patrick avand in vedere ca nu mai mananca de cateva luni...nu ma stresez. iti pot spune ca miercuri am facut ciorba de pui si luni supa de fasole cu afumatura. mi s-a pus pata sa fac niste chilli con carne da imi e ca ii mananc singura si iar ma oftic ca-s cat casa (numa' depresii azi pe capu meu )
alice2004 spune:
Eee, daca te consoleaza cu ceva, nu esti singura "negresa" din Mozambic ! Iti tin companie la categoria aceasta ...
Iar sotzu meu ma taxeaza mai din orice ... asaaaa, de drag !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
carmenp spune:
dario, imi lasa soacra`mea pe we (ca veni si pleca) o ciorba de pui cu de toate si`o mincarica de cartofi cu vita, bune tare
in alta ordine da idei, mitzule, schimb procentu`, 20-80 al mic ie ala cind ie dragalasa si fara frichineala;)) aseara trasei o spaima cu ea de zile mari, s-a balansat pe-un scaun pina a cazut cu putzica`n coltu` lui, s-a lovit destul de rau ca i-a curs singe (e la suprafata rana), nu va spui c-am crezut ca lesin cind am vazut-o singerind acolo, tii, ce spaima! az`noapte dormi cracanata, se plingea c-o doare, de dimineata n-a mai zis nika recunosc ca nu m-am mai uitat ca eram in viteza mare
aa, si io tot negresa si tot din mozambic;)):D
alice2004 spune:
Carmen, bine ca patania s-a sfirsit ok !!
Si pina nu ma lasa astia far de conexiune, sa va urez uichend linistit, calduros si sanatos ! Io ma grabesc sa plec spre plantatia mea de bumbac (o fi bumbac prin mozambic ???), ca am de lucru pina peste cap !
Alice si Andrei
szivarvany spune:
Carmen - muuuuuulti pupici Ilincai ! Ce patanie urata, draga de ea
Mey, sa-mi tineti pumnii duminica, da ? DU MI NI CA !
Inca nu plec acasa, dar va urez un we placut de pe acum. Si multa sanatate la toti ! Si sa faceti poze !
Daria & GIULIA(2004 08 16)
Andries spune:
Eu tot acasa, tot 2 in 1, il am si pe Victor acasa (a facut ieri un pic de febra si am zis ca pana luni nu-l duc) si am reusit sa-mi conving copilul sa iesim afara, deci am stat afara vreo doua ore.
Nora eu ma simt mult mai bine acum pentru ca mi s-au mai ridicat analizele din gaura neagra in care au zacut toata vara. Daca am avut super greturi pana in luna a saptea inclusiv, eu estimez ca mai mult de 10 kile n-am luat, voi vedea peste o saptamana la control ca nu am cantar acasa. Deci eu ma miscmai bine, mai cu talent, ce ma deranjeaza e senzatia de vezica plina, in rest e ok.
La Multi Ani! Sanatate si noroc tuturor sarbatoritilor de Sf. Luca!!
Gabi pai ai super angajator si super colegi, te invit pe la mine doua zile ca-ti vine sa iei bata si sa-i alergi pe coridoare. Ma rog la Dumnezeu sa-i lumineze pe tampitii din parlament sa dea legea cu 85% sa stau si eu acasa 2 ani confortabil.
Cristal esti mama dedicata frate... pai eu bagam un dostinex in doza dubla si terminam cu alaptatul in trei zile pana acum, ce-i aia... isi bate joc plodul de mine?
Despre batista bebelusului eu am inteles ca solicita cam mult mucoasele, eu m-am chinuit cu pompa manuala, para din aia de cauciuc si a mers super ok.
Roxana nici al meu nu mananca cu draga inima orice, dar uite totusi lista de "preferate": orez cu lapte, chiftele vitel/pui, snitele, pilaf cu legume (legume tocate marunt), crenvusti fortzoso, budinca de ciocolata, sana, iaurturi, gratar porc (rarisim ii dau si asa ceva), gratar pui, fructe banana si mar, zeama de la ciorba acra (fara legume), curcan la tava la cuptor gatit cu usturoi si cimbru ii dau numai carnea fara sosul ala delicios, cascaval si sunca praga, branza topita, chec, inghetata, ciocolata, tort orice fel, suc tedy de morcovi, lapte cu cacao si cu zahar, peste prajit cand si cand, piure.. tot asa cand si cand.
Andries
Andries spune:
Tot la preferate: clatite cu dulceata!!
In rest, orice altceva mananca mai in sila, mai de gura noastra, mai de gura educatoarei... totusi din ce am insirat eu mai sus ma chinui sa ii fac un meniu cat de cat variat, ma bucur ca macar carnea nu o refuza si nici fructele, la capitolul legume stam mai prost ca pe alea le mananca cu scandal.
Si ce-i mai place la nebunie dar ma indoiesc ca voi faceti asa ceva: hrisca (http://www.samancambine.ro/index.php?pag=secretelegradinii_hrisca).
Andries
pako spune:
salut
hai sa zic si eu ce mamanca Andreea....spaghetele pe primul loc, ou cu almette,carne la cuptor(porc,pui),sarmale(fara varza),peste,orez,pireu...cam atat...suntem limitati...NU mai mananca ciorbe, supe sub nici o forma.
Muuulte dulciuri...la fel cum a zis Roxana, prajiturile de casa nuci nu pune gura dar de facut isi baga nasul in aluat de nu am loc de ea in bucatarie.Suc vrea figo...bleeeh.