Piticlonti de iulie-august 2004 (234)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Daria iti tin pumnii desi nu stiu pentru ce, dar sper sa ti se implineasca dorintele!!

Carmen bine ca nu a fost mai rau, eu deja m-am obisnuit sa-l vad pe Victor lovit in fel si chip. Azi a fost exemplar copilulmeu, a rugat o fetita sa ii dea leaganul fara sa sara cu pumnii la ea, din pacate fetita foarte egoista a zis ca nu vrea si bunica-sa ii cam canta in struna, noroc de un baiat de alaturi care a zis ca "el vrea sa fie bun" si i-a dat leaganul...degeaba ne chinuim noi sa-i educam daca se lovesc de alti copii mai putin educati. Am fost multumita de progresele lui.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Helou,helou, mamaaaa da ce spor ati avut,dar cam cumintzele azi,nici o veioza,nici un ciorap, nici o patratica...s-a intrat in vreun post si io nu stiu??
LA MULTI ANI TUTUROR LUCACILOR IN SPECIAL GINERELUI MEU PREFERAT...unde si cum v-ati sarbatorit?? Olivia ca intrebai ,mandra canta moraritza-i cu fuiorul tzac,tzac,tzac cu accent pe tzac,o lume minuuunaataaa si ioanee, ioaaane toata lumeaa doarmee......aseara se tzopaia in fatza lui tacsu si-l intreba daca-i sar si ei tzatzucile in sus ca Mirabelei
Daria multeeu iti tin pumnii si pentru duminica si pentru luni si insanatosire grabnica Giulikai!La capitolul mancare eu fac supa de pui cu multe legume sau supa de taitei in care am pasat cartofi si morcovi fierti ca sa nu fie prea chioara,felul doi pui cu legume la cuptor,gratare de pui cu piure si acu vreau sa prestez piftele din piept de pui si legume si ...chec cu branza de vaci,am gasit o reteta care suna bine sa vaz ce-o sa iasa
Cristal ai fost tare cu pistolul,eu tot cu pompa manuala am succese desi in ultimul timp sufla foarte bine nasul si n-o mai folosim.....meii da' tu trebuie sa fi obisnuita cu fitzele Oanei ca si Maria a prestat la felmie una mi se pare ciudat un bebelus care mananca,ca diversificarea mi-a scos multe fire de par alb....
Roxi super faza cu elefantul si trompa,a mea desena ieri ...pete cu negru, kktei de catei cu maro si un om de zapada cu rosu
Carmen ce sperietura,pupici Ilincai!
Noricico ce "super" ie la gradi
Ma duc sa prestez felul doi si chec...pupici

edit:da si mandra mananca foarte bine pastele de toate felurile,ou fiert la canitza,pastrama din piept de pui,branza topita si allmete,cascaval, dar nu mananca ..dulciuri aproape deloc,doar ou kinder din cand in cand,placinta cu branza si mere facuta in casa si rahatul din cozonac
edit la edit Andries ai mare dreptate,mandra a luat-o in freza saptamana asta zilnic de la prietenii ei din parc,eu de fiecare data ii zic sa se joace frumos sa lase si pe altii si sa faca schimb de jucarii....dar altii...

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

al meu mai mananca oua de prepelita, alea de gaina nu-i plac deloc.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

fata de la Mozambiq
da frumosu' din buriq

am impresea ca va pregatiti de beute
eu am gatit asea: aripioare cu smaguri pe ele si o sa fac un piure. si-o bere:) si am facut ficaciori la cuptor cu ceapa si usturoi si mamaligutza. a cumparat ionu un tiramisu imbalsamat cu mult prea mult Baileys
in rest, Catrina isi petrece timpul facand "cosum baie" la animalutele de cauciuc. costume de baie din servetele...:) Promite:)

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

...negresele din mozambic
ar bea un campari mic
dar mamele de Lucacei
au disparut in bumbacei
..io recunosc ca moor de invidie ca puteti gati orice,io trebuie sa-mi stor creierii sa diversific meniul tinand seama cu strictete de regimul husbandului

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna seara!
Scriu din nou ca Matei tot da escape si pierd tot...
V-am citit din doi in patru toata saptamana dar n-am apucat sa scriu...

Vesti de la noi- Matei are amigdalita , miercuri cand s-a dus Petro sa-l ia de la gradi tocmai il duceau cu febra la cabinet, nu va zic ca de atunci stam cu 39-40 non-stop, am capiat, nu mai stiu ce sa-i fac, mi-a dat pediatra lui Azitromicina, 10 ml (adica muuuulta) la 24 de ore, nu a reactionat deloc la ea, azi a fost iar la doi medici, mi-au prescris Axycef, poate la asta reactioneaza.
Azi parca am simtit ceva, la birou am stat ca pe ace ,la 1 am spus ca plec, i-am gasit pe amandoi dormind (si Petro e racit cobza) iar Matei cred ca avea peste 40 de grade. Frigea la propriu. O ora jumate m-am chinuit sa-i scad febra, doar impachetarile au dat roade.

Mi-e groaza de noaptea ce vine, eu deja sunt varza dupa doua nopti albe.

Cam atat, nu va suparati pe mine cand nu scriu dar chiar uneori nu am cum.

Va pup, week-end frumos in ciuda prognozei va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

helou!

de pe fundu butoiului de depresie va uram de bine, sanatate si prosperitate tuturor!

am probleme cu Danu, a vomat de 3 ori in 2 saptamani, o data facand exces alimentar, o data inecandu-se cu bombonele m&m, si o data imediat dupa ce a adormit in 10 minute s-a trezit si a vomat tot ce papase la cina, adica niste cereale si inca era "lizibila" si mancarea de la amiaza, fasole verde cam nemestecata. Ei bine de atunci a prins o fobie si nu mai vrea sa pape decat fructe, biscuiti, zice ca-i e frica sa nu vomite iar, asa ca mancarea de dimineata si de pranz e compromisa de vreo saptamana, imi pare ca a si slabit cateva sute de grame dupa ce zice cantarul. Nu stiu ce sa fac cu el...zau. Dar mi-e tare greu sa-l vad cum mananca la amiaza parca are sarma-n gat, 5 lingurite in sila dupa care zice ca s-a saturat.

Vreau sa incerc meniuri noi pt el, dar usoare asa ca-s in pana de idei, help!

Papa - paseaza aici si reteta ta, aia cu ficaciori si mamaliga, rogu-te. Si pupa viitoarea designera vestimentara din partea noastra

brb, am o spuma de gris cu zeama de fructe pe foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

citind din urma io raspund la ce-mi aduc aminte:

1. Mitzu- dispozitia lui Danut e fff oscilanta: dimineata oana-n amiaza e morocanos si lenes, plange cam din orice nu-i convine, spre dupamasa se mai schimba-n bine daca ma dau eu pe brazda si ma joc NUMAI cu el, ce vrea el. Spre seara cand aterizeaza si taicasu e si mai bine ca are inca o persoana de calarit si inainte de culcare e frenezie curata. Dar per total as zice ca 50 % din timp e nervos, marait, plangacios si necooperant, mai nou. Cireasa de pe tort de inapetenta crunta si refuzul somnului de dupa masa. Drept pt care fac lobby serios pt un set de analize (mi s-a pus pata ca daca i le-am facut la 5 luni Andreei set complet si a rezistat e ok sa i le fac si lui in atari conditii) dar momentan is cu taica-su la cutite pe tema asta, el nu vrea sa duca la intepat copilu`

2. Monica, buburuza mea e capoasa la mancare si o alerg cu lingurita de mama focului, dar ce sa fac ? cum s-o tin pe grafic altfel ? si meniul e legume con carne every day la amiaza, portie fractionata in 2 ca nu poate decat 100-120 gr odata, cereale in rest si fructe cu branza. Dar toate mesele-s cu jocuri si jucarii 100%. Pana nu-i dau in mana ceva interesant nici nu se gandeste sa intredeschida buzele macar, scutura capul de zici ca are o musca-n ureche. Doamnne ajuta-ma sa ma tina nervii s-o cresc mare si sanatoasa!!!

o confesiune de ultim moment: am ajuns uneori sa-mi doresc sa ....dau coltul dar macar sa am garantia ca astia micii cresc sanatosi. Teama mi-e insa ca nu exista lumea ailalta si io n-oi putea sa-i vaz mari, adica sa-mi vaz visul cu ochii. Is nebuna rau tare ? ca io asa ma vad, in urma introspectiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

lia di la Mozambiiiiic
e dusa cu capu un piccccc:)))
aide ia un martini de acilea:)) Io n-am inteles de ce vrei sa-i faci analize lui Danut? Si catri dupa ce vomita nu mai vrea sa manince nimic deoarece "mä speie vomituuuuuuuuuuuuu". Asa ca e de inteles de ce nu vrea s amanince mincare. catrina dupa enterocolita aia nu a mancat si baut NIMIC cinci zile. au tinut-o numai pe perfuzii. Iar somnul de la amiaza la noi e rara avis. Daca i se intimpla o data pe saptamana mare lukru. da' tot rau spre bine deoarece se culca seara mai devreme
Lia eu am luat reteta de pe culinar si es f. buni cu mentiunea ca eu adaug si niste rosii in compozitie: deci se toaca ceapa (ceva mai multa sa acoperi fundul vasului), se pune ulei (nu f. mult) apoi se pune un rand de ficatei si pe deasupra lor niste sare si niste usturoi iar peste se pune alt strat de ficatei cu sare (portia de ficati cam 500 g) si se pune vasul la cuptor la 180 de grade (io il pun la 200 ca sunt mai nerabdatoare). Ies ffffff buni. Si mai tragi si-o mamaliguta alaturi in care musai sa pui unt si lapte:)
ROBERTA - multa sanatate lui Matei!
Gorodica mare da ce-are sotzu? ca poate-ti pasez si tie niste retete mai debile d-astea de fac eu (imi place sa inventez mincaruri si ies bunute,sa stii:))nu muri nimeni pina acum).
ma duc sa dusui gradina zoologica si revin!

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Nu am cumparat nimic pt Luca ..nu am sarbatorit..
Roxa ce mai fac prietenii "turci"??
Alice care mami autfit negru? Ti s-a stricat monitorul?:)))
Nora iar ai scris un capitol
Roberta sanatate Mateiului!
Ioana ce repertoriu bogat aveti!!

edit Daria tin pumnii duminica!

Mergi la inceput