Piticlonti de iulie-august 2004 (234)
Raspunsuri - Pagina 18
cristalina spune:
Buna seara!
Sa-mi traiasca Barosana!
A implinit 6 lunisoare azi, are probabil 7,8kg si alaltaieri am facut vaccinul.
Sta in fundulet daca o tin de o aripa, se rostogoleste si pe o parte si pe alta, zice "da-da", "ta-ta" si multe "nguuu" si "nghiii". Trece jucariile dintr-o mana in alta si chiar tine cate una in fiecare mana, reuseste sa-si recupereze singura jucariile care ii cad din mana...si se deplaseaza prin rostogoliri repetate daca e lasata libera...:)))))
Mananca putin dar "diversificat"...:)))...mar cu cereale, am inceput sa gustam piureul de legume si lapte mananca si de la vaca Milupa si de la producatoarele autohtone
Andries, nu-s mama dedicata...sunt negresa din zambia! si astea ca mine asa fac, lasa cupiii sa-si bata joc de ele...:)))
Carmen, pupam nazdravana. Crez ca lesinam langa ea.
Roxana, nervi de otel in continuare! Razbuna-ne si pe noi!
Dorsilia...bine ai venit in lumea mea. Iti urez sedere cat mai scurta! Astea cu vomnitatul si fobiile le cunosc in amanunt...
Azi a debutat la scena deschisa si Barosana. Dupa ce m-am muls ca sa o fac sa manance si ea 100ml de lapte...cu pumnul infipt adanc in gura s-a gadilat la omusor si mi-a servit un jet in tot patutul. Te cam lasa nervii din creierii capului la fazele astea, dar nu prea am ce sa le fac...
Ioana, cantareata se face Mariuca de la Iesi...:)))
Azi taiam ceapa si a venit Maria in bucatarie..."nu mai plange bebiii, plansu' e de formaaaaa!"
Roberta, sanatate lui Matei!
Papadico, pupam Miel si Peskarus la gramada si dezorganizat!
Daria, tinem pumnii.
O zi frumoasa schimbului III si o noapte odihnitoare celor care ies acum din tura...
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
Dorsilia spune:
unde sunteti toate ???
Papa merci de reteta, o sa viiztez si io culinaru daca zici ca-s verificate si bune de p-acolo retetele. E de rau daca-s dusa cu capul, pot fi grasa, urata, oricum numai nu defecta la cap, nici macar oleaca nu e admisibil acu ca am doi copii, nu pot suporta sa fiu defecta, cu atat mai putin la cap, tre sa ma tratez, merg la terapist emediat sau la The rapist :-)
Tinem pumnii maine pt Daria
weekend placut tuturor!
Andries spune:
Cristal sa-ti traiasca Oana Barosana si mandra cea mare si sa va bucurati de ele!! Eu nu sunt asa o mama dedicata, ma consolez ca poate am eu resurse mai putine si le draia o pauzasc mai mult! Ieri seara ii spuneam lui Gicu (bb isi modificase pozitia si-mi tragea gentil cate-un sut in splina, deci pana m-am prins ca e cazul de diazepam, nospa si campari am suferit ceva, ceva) ca in maxim 2 saptamani il va avea exclusiv in brate si o sa cam bananaie cu el prin casa ca eu intentionez sa dorm cu Victor si el cu bb. Off... as vrea sa-mi promita cineva ca dupa ce nasc o sa am un concediu de macar o saptamana in care sa nu ma intrebe nimeni nimic si sa nu trebuiasca sa fac nimic... vise taica, vise.
Mie mi-e somn non stop, dorm ca o purcica. Victor mi-a dat voie la "culcalator" (e unul din putinele cuvinte pe care nu le spune corect desi stie ca se spune calculator, cand se grabeste ii iese culcalator), mi-a spus ca acum e randul meu, asa ca va scriu.
S-a exprimat deja la adresa fratiorului "piticaniile astea strica tot" - tocmai ii spusesem ca va trebui sa imparta camera cu el si nu i-a placut ideea.
Ne uitam la national geographic si aratau o nastere filmata "real", la vederea capului prin vulva, manjit de smacurile din uter si cu un aspect cam gretos Victor spune "uite mami il scoate pe bb asta din burtica" si apoi "e cam urat" ...mai sta nitel: "e urat de-adevaratelea". Eu: speechless, habar nu am de unde stie sau cum si-a dat seama.
Astept niste mobila saptamana viitoare si poate reusesc si eu sa-mi definitivez aspectul casei (am 4 cutii de carti care ma seaca la nervi cand le vad una peste alta in sufragerie ), trebuie sa-mi fac si bagajul de spital... si tot nu am chef de el, dar ce-o fi cu mine frate ca nu am chef decat de somn??? Mi-e greu sa cred ca tot de la diazepamul de aseara mi se trage, dar cine stie...
Ieri in carrefour am cumparat cadouri pentru doi dintre finii mei, il trimit pe taica-meu in misiune sa le duca, eu nu am chef sa ma deplasez pana in comuna X din Ilfov...m-am descurcat sa ascund transformerul de Victor, dar jucaria pentru bb de un an si 3 luni Victor tot a ochit-o, ei bine... da-i si explica-i ca e un cadou si ca nu e frumos sa il desfac intai pentru el. Si mai am de luat o tura de cadouri pentru finele mele si pentru nepotii mei altii decat finele mele si sa vad cum le trimit...
Hai ca v-am facut capul mare, astept sa-mi vina husbandul de la serviciu si ne ducem sa aducem patul lui bb2... va vine sa credeti ca nici acum nu m-am decis ce nume sa-i pun?
Andries
alice2004 spune:
Lioooo, breee, acu chiar ca m-ai dat si pe mine pe spate ! Cum neicutza sa iti doresti asa o ... dorinta ? Ia mai lasa aberatiunile astea si revino pe pamintu natal, ca zau ca nu e bine ce faci tu acolosha !! Acusi nu am timp de scris prea mult, ca e ora de masa, dar promit ca miine, cum ajung la irou, dezvolt tema aceasta ! Multe ginduri bune si imbarbatari cu carul de la mine !!
Olivia, io recunosc ca sint ecstrem de obosita zilele astea, dar as putea sa bag mina in foc ca erai imbracata in negru (sau cel putin o culoare inchisa ... ), nu stiu acu unde-i linku, dar caut miine si ma mai uitez o data ... batrinetea, bat-o vina (plus calculatorul deosebit de ultrafain de la job) se poa sa imi fi jucat vreo festa !
Va pup pe toate si va doresc o duminica frumoasa (aici e friiiig si ploua nashpa de tot) !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
g_ioana spune:
Neatzasi aici ploua parca-i toamna...noi avem un week-end in exclusivitate feminin(tati are meciuri),am fost si afara pentru a ne testa ghetele noi asa ca nu am ratat nici o balta,mandrei nu-i intra apa in ghete ca am dat 17 lei pe ele da' mie imi intra ca am dat 100 de lei...si ca sa ne facem provizii de cioco si pufi...dupa amiaza avem program de ordonat jucariile intr-un dulapior nou
Cristalina sa-ti traiasca Barosana eu zic ca sta foarte bine la toate cele,la juma' de anchiar si la greutate,la ce mofturi bagapupam si Botoshica...btw de ceapa,la noi este cuvantul magic daca vreau sa se joace cu tati si sa nu intre in bucatarie ii zic ca curatz ceapa,nu intra nici daca o chem sa-i dau ceva bun
Andriesh da' mie imi placea Nichita....treci si fa-ti bagajul pentru spital....si da vei avea un concediu mare si relaxant ca-n luna de miere, dupa ce nasti!!!!!!!!!!!!!!
Olivia dar de ce nu ati sarbatorit sunteti ok cu totii?
Alice mergeti la bile cu Gizmo?
Daria tinem pumnii pentru azi!!!
Io caut neshte retete de tort ca trebuie sa prestez maine, ca se apropie ziua iubitelului meu,si nici cadou nu stiu ce sa-i iau....mandra a zis sa-i iau coifuri si trompete cu barbie si sa-i fac tort in forma de mingie.....
pupici
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
Dorsilia spune:
Buna, din vestul salbatic!
mi-au plecat Dani si taica-su la mall, s-am ramas cu buburuza adormita acasa. Io-s cam mucoasa si n-am mai avut chef de umblatura. Asta mica e doritoare de somn ca bursucul cand se lasa mohorala, eu am cam inghetat ieri pe frig si vant prin parcuri si aseara m-a luat cu oaresce mancarimi in gat si nas, (sper sa nu ia si astia micii de la mine),....asa ca hibernez, vegetez, cu coldrexul si ceaiul de scortisoara aproape, la caldurica. Si da, NU GATESC, NU FAC CURAT, NU HRANESC COPII, NU SPAL VASE, DOAR STAU. Si asta pt vreo 2 ore cat doarme gogoasa si pana vine Danu acasa. Macare le-am zis sa aduca de prin targ, pt noi trei, a mica are pireul ei de legume cu carne facut de dimineata. Oricum ieri a sucit capul vehement si a refuzat pireul dar continua maraiala a foame. Am lasat-o nemancata pana la 7 seara si tot nu l-a vrut. Intr-un tarziu dupa 10 minute de gandire, ca se facuse 7 seara si nu mancase nimic, cedez si oftand ii servesc un paharel de 100 gr de gris cu biscuiti productie "nestleu" (cum zice Dani) si surpriza, il vrea. Si apoi mai deschidem inca un paharel idem cu primul, si-l vrea si pe ala. Deci si-a batut recordul personal si a mancat 200 gr la o masa. S-a declarat multumita, a incetat maraiala, s-a pus pe joaca. La 12 noaptea inca topaia de zor. Taica-su da s-o culce, ea nimic. Se enerveaza si plange cu foc in fund in mijlocul patutului. Asa ca de data asta am luat un alt paharel nestleu de gris cu vanilie de data asta si plus ceva iaurt tot nestleu, cu caise si bagam la traista. S-a declarat fata multumita si s-a culcat linistita apoi. Asa se face ca ieri a trait cu 80 de gr de legume cu carne, 440 ml de lapte, si 330 gr de gris. Si in afara ca a refuzat mancarea consistenta de pranz, aia de o consider eu de baza ca e cu proteina si fibre, eu ma declar satisfacuta, si zic ca a avut o zi bunuta. A incercat chiar si un pic de paine cu unt, niste firimituri mici, punandu-si la treaba unicul dintisor.
Monica, sa-ti traiasca barosata, si sa te fericeasca fiinda sanatoasa! Buburuza mea a implinit 10 luni saptamana asta, merge iepureste cu premergatorul mult disputat, adica se impinge inainte cu ambele picioare deodata, se rostogoleste, cunoaste obiectele din casa, daca o intreb de ele se uita in directia lor, se joaca aruncand jucariile cat colo, ii plac masinutele lui Dani, se joaca si cu plusurile, le pupa zgomotos si balos, ca si pe frate-su de altfel. Si accepta din partea lui smotoceala cu mare bucurie. Uneori cand se satura de el si de pupaturile si inghiontelile lui ii arde rapid cate o palma zdravana si cate un picior pe unde apuca si se intoarce cu spatele. Oricum nu se lasa, ii fura jucariile in stiluri si dupa ce le fura le ascunde sub brat. De vorbit vorbeste pe limba ei si am impresia clara ca repeta cat poate dupa noi, se straduieste mult, asculta cu atentie, si sta sa-i aratam in cartile cu animale, sa-i povestim din carticele de povesti, ceea ce Dan nu facea la varsta ei si nici acum nu prea are rabdare. Oricum ea deja incearca sa se incalte singura cu botoseii, si sa construiasca cu lego. O fi ea mai studioasa. Asa e normal, nu? cand ai doi copii... Unul frumos, altul studios, dar sanatosi sa fie amandoi si atunci e superok, zic eu.
Daria......ma gandesc la tine!
merg sa mai vaz niste poze (am sa uploadez si eu numai sa descarc cardul)
Nora__ spune:
Neatza dupa amiaza!!
Am avut un we "bucataros"...am prestat la greu si eu si husbandul.De cand am venit de la mare,n-am avut un we in care sa stau acasa si sa zac
Mai 'frumos" e ca rares s-a imbolnavit iar dupa o saptamana de gradinita si iar tuseste si a facut febra 38.Sper sa nu creasca...offf.Deci maine iar pauza de gradinita.Sper sa scap de antibiotic,sa-l mentin sub 38.5.
cristal...sa-ti traiasca Barosana,sa fie sanatoasa,norocoasa si nostima ca mama-sa!In alta ordine de idei...atatea vomitaturi ca la voi n-am vazut de cand sunt...Sloganul potrivit la voi e : "nici o seara fara voma!!"(sa nu dai...)
Sa va arat ce am prestat:
Rulada husbandului: Rulada Rostogol...ca te dai de-a dura de placere cand o mananci
http://s189.photobucket.com/albums/z275/Nora/Prajituriplacinte/?action=view¤t=Rulada_Rostogol.jpg
Rulada David Copperfield (ca o faci si dispare in 10 minute)
http://s189.photobucket.com/albums/z275/Nora/Prajituriplacinte/?action=view¤t=Rulada_David_Copperfield1.jpg
Rulada de mai sus e dupa reteta lui alice...aia cu cascaval,sunca si ciuperci....e dementiala.
Si tortul:
http://s189.photobucket.com/albums/z275/Nora/Prajituriplacinte/?action=view¤t=Tort_alb.jpg
Totul e alb...si blatul si cremele...este delicios.Reteta e de la o vecina,v-o dau daca vreti.
Sectiunea tortului e in album,dar l-am trasnportat de la mama la mine si s-au cam miscat blaturile si crema.
Deci odihna placuta in continuare...si sa nu faceti ca mine,ca io-s lata...ca pe langa astea am mai facut supa cu galuste ,ghiveci cu carne si fripturica lui Rares
Nora
Comorile Norei Noutati 2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
Dorsilia spune:
si inca o faza: si-a facut brusc maica-mea mila de mine sau s-a saturat de viata in provincie si acu vine aproape saptamanal la noi, sta cate 5 zile si mai merge acasa 2-3, iar vine inapoi....tot asa. Nu stiu zau cum de vine asa cu spor, dar presupun ca se simte bine la noi, mai bine decat la ei. Aici se ocupa de copii, in sensul ca ii supravegheaza, se joaca cu ei, sta cu Andreea acasa cand eu il duc pe Dan afara, sau vine cu noi in parc si o plimba pe Andreea cu carutul pe alei cat eu ma joc cu el....gateste, spala vase, sterge prin casa...Toate ar fi bune daca ar accepta sa nu-l mai cocoloseasca pe Dan atata, ca ii pune la coarne de apoi nici chiar ea nu i le poate suporta. A pocnit-o recent cu o masina metalica de politie drept in cap, si el nu face tampenii deastea dar s-a jucat cu el pana l-a paucat strechea parca. L-a plesnit la fund si a stat apoi imbufnata juma de zi, dar ce sa-i fac? Am avertizat-o ca greseste facandu-i toate mofturile. Alta chestie e ca vorbeste muuuuuuult prea mult si tare, ca deh, defect profesional, e profesoara pensionara, si repeeeeeeeeeta aceeasi chestie de n ori, numai gura ei se aude in casa. In plus trage cu urechea la tot ce vorbesc cu husbandul si are o parere despre orice vorbim. Barfeste en gros despre orice si oricine, asta e placerea ei, sa critice la nesfarsit. E si incapatanata rau. Il indoapa pe Dan cu de toate la aceeasi masa pana a reusit sa-l faca sa vomite. De fapt atunci a inceput faza cu varsatul lui. Intr-o seara i-a dat un croissant cu iaurt, plus un sendvici cu sunca, plus 2 portii de cereale, plus o impletitura cu nuca. Am ramas cracanata cand am auzit cate i-a dat. Normal ca a vomat. mai ales ca dupa ce a mancat cat un crocodil l-a fugarit prin casa, l-a smotocit...Ma rog, asta e....numai avantaje nu e posibil. Numai ca husbandul s-a cam saturat de lipsa de intimitate si nu stiu cat mai rezista. Ar fi extraordinar daca s-ar muta parintii mei in Timisoara (oricum sunt pensionari, si nu mai au rude defel in oraselul unde stau, la 60 km de aici), ca sa mearga maica-mea seara la casa ei si sa vina ziua cat e husbandul plecat la servici. In acest fel mi-ar fi si de ajutor, si am evita si frecusurile. Si le-am fi si noi lor de ajutor la nevoie. Asta ar fi o situatie aproape ideala...
Dorsilia spune:
NORA- sanatate lui Rares, deh, viata la gradinita. Da-i ceva pt imunitate...
si rogu-te scrie-mi retetele d-a fir-a par pt chestiile alea de pusesi pozele alea dementiale, sa incerc si eu sa fac
amironeanu spune:
Salut!
Azi e ziua sotului meu si cum nu am reusit sa-i iau nimic de ziua lui, macar sa-i spun public "La multi ani" si ca-l iubim muuult de tot!
Nora, a vazut sotul poza cu Rulada rostogol si a spus ca-i ploua in gura, asa ca te rog sa-mi impartasesti reteta. Sanatate multa lui Rares! S Stefaniei ii curge nasul, dar fara febra sau tuse, asa ca merge in continuare la gradinita, sper sa nu raceasca mai tare ca nu prea pot sa o tin acasa (nu ma incumet sa stau inca singura cu amandoi).
Daria, tinem pumnii si noi.
Lia, multa putere si rabdare iti urez. Si sanatate la copii.
Momentan Matei doarme la mine in brate si mi-e cam greu sa scriu, dar va urez week-end placut in continuare.
Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare