Piticlonti de iulie-august 2004 (234)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

cristalule....mi s-a intamplat si invers nasc io...vin acasa si dupa o saptamana-doua...merg io la cumparaturi si ma intalnesc cu o domna si ma intreaba: cand nasteti? Io: am nascut....hmmm...si s-a fastacit. Eu luasem mult ins arcina,cam 30 kg si rares avand 4.200 kg...aveam un burtoi cat China...si dupa nastere...nah...nu am dat de David Copperfield sa imi rezolve burta miraculos...si paream si io o gravida normala ...dupa nastere

Auzi...te rog io...dar te rog....filmeaza bazdacii la faze din astea criminale...pliiiizzzzbestiala trebuie sa fi fost galushca rastindu-se la picior...

Deci tu nu i-ai dat nimic in afara de lapte?Unii care sunt mancaciosi si nu se mai satura cu laptele...sau nu le mai place...si ma gandeam ca poate ii place altceva...branzica,bananuta...supa de legume...

Nora

Comorile Norei Noutati 2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatza !
Sa semnez si eu pe aici, ca mai e oleaca si se termina capitolul si sa nu credeti ca am plecat in tari straine si calde far sa zic un cuvintel !! Si plus de asta, vad ca a aparut Nora, care deja a scris una bucata roman ... macar sa am si eu un colt ramas ?!
Deci noi sintem bine, tot nu au dat astia drumul la caldura, ceea ce ma enerveaza ka maxim (si chiar peste !), mai am de montat si caloriferul din sufragerie, hazbandu m-a anuntat ca este izi si ca dureaza super putin si uite ca deja se face o saptamina ... asta-i alt motiv de stress, ca stiam ca p sa fie asa, dar toti m-au luat peste picior si mi-au spus ca exagerez !!
Andrei e plin de fitze, hehehee, ca tot intreba Mitzu care-i procentul de veselie, uel, as zice ca oleaca peste jumate e fitzos si restu veselie ! Dar treaba nu e batuta in cuie, are si el zile si zile !! Mai nou il pronunta pe "r" superfrumos si corect, si ma distreaza teribil sa aud asta, dintr-o data parca bebelushul meu s-a transformat intr-un barbatel miniatural !! Nu mai poate dupa tac-su si avem meciuri mari cind ultimul lipseste de acasa, pe mine ma cam trateaza cu spatele, ca deh, taxu e figura legendara a casei !!
In rest toate bune, am si lift reparat, asa ca s-a dus perioada de sprinteneala !
Nu am citit mare lucru din urma din motive de oboseala ... promit ca revin dupa ce ma apdatez cu ce ati mai facut !
Pupici si o zi minunata va doresc cu sanatate multa !
Si un gind special pentru Daria , ca se apropie data de 22 (am retinut eu bine ??)! Te pup mult, draga mea si iti trimit o tiona de ginduri bune !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Nuuu...i-am dat...
Acum cat sunt eu plecata la servici mananca o canuta de mar ras cu cereale (din weekend incep sa-i pun si banana) si ii las si un biberon de lapte (din care nu serveste ea prea mult, ca sa nu i s-aplece).
Am inceput de 1 saptamana sa-i dau si supica de legume, vreau sa ma apuc sa-i fac deja piure.
Si seara ii dau de obicei un biberon de lapte praf, sa serveasca din el cat doreste muschiu 'mneaei...
Dar asa face ...pana mananca o alerg cu biberonul de oboseste tetina!!!:)))
Si daca e obosita incepe sa certe lumea de se'ndoaie lingurita!

Nu apuc sa filmez, fie sunt pe fuga sa plec la servici, fie pana ma duc sa aduc camera si sa-i dau drumul se termina "numarul", fie se intrerup in mijlocul actiunii si stau amandoua si se uita siderate la camera

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

alice...iti las un colt...de paine...poate te mai ingrasi si tu
Auzi ca frigul conserva,te vrea husbandul mereu tanara,de aia o lungesteSi daca nu va da caldura...de ce va mai puneti un calorifer?La cat o sa platiti lumina cu alte surse de incalzire,iti puneai centrala.
Deci ai barbatush...si cu mamoshenia...parca vad ca o sa compenseze dupa ce se insoara

cristal...m-ai spart cu 'oboseste lingurita'...de unde le scoti,frate?
Deci mananca binsor fata...si daca a dat de lapte praf...ala e mai dulce,poate de aia nu mai vrea lapte ecologic

Da,nu poti sa filmezi in timp real,dar poate pui o camera sa filmeze ea de pe un dulap,acolo...si ele nu o vadmacar seara...cand e show...(zic si eu...stiu ca nu e timp,dar cred ca sunt delicioase si ar fi un fel de Cascadorii rasului)

Nora

Comorile Norei Noutati 2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Banc:
Era un cioban la stana si se cam plictisea. Omoara o musca, face o laba, aprinde o tigara si zice: crime, sex, droguri si tot ma plictisesc!!!!

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata, neata...mai spre prinz!
Cristalina - nu mai comentez ca deja esti de coma! (si iar ma apuca groaza cum o sa fie si la mine...)
Roxa - pai Stefan e bine, la gradi e ok, nu am probleme. fetele alea tot imi spun ca maninca singurel si daca e sa judec dupa cum se chinuie el in weekend sa execute asta, aproape ca le si cred. Ideea e ca totusi cind ajunge acasa nu mai vrea sa manice mare lucru deci inseamna ca maninca el ceva pe acolo... Nepotelul meu e un scump si un grasun - am si resusit sa-l vad ieri!
Nora - pai ieri am declarat in mod oficial si colegilor de birou ca la sefi le spusesem de la inceputul saptaminii. S-au bucurat, pina acum toti au primit vestea bine, fara surprize neplacute. Sa vedem cum decurge mai departe....

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Coltz de piine ... auz la ea ! Ar fi minunat sa ma ingras doar de la atit, eu in genere bag fara numar si tot degeaba, deci coltzul cu pricina ar fi asaa, cum sa ma exprim plastic, ca nici nu stiu ?! Si cred ca ai dreptate cu caldura, la cit am bagat caloriferele electrice in priza, deja nota de la renel a luat proportii astronomice, o sa imi cauzeze o gaura neagra in buget, dar ce sa fac ? Asa am patit si anul trecut, degeaba ne-am montat repartitoare, ca idiotii astia de mosnegi de pe scara tipa ca nu vor caldura, ca e prea devreme, blah blah, da uita ca au dat sase milioane pe robinetele alea !! Si ma doare inima sa imi tin copilul in ftig, ca daca ar fi pentru mine, nu m-ar interesa prea tare (avem noi si alte metode de incalzit, tot centrale si fara de facturi usturatoare de la radet !!).
Am citit ceva-ceva din urma ...
Sanatate multa Giulikai ! Vad ca sinteti mai bine azi !
Roxi, ce mai face Pat ? A revenit la sentimente mai bune fata de mincare ??
Mitz, multi pentru tine !! Io sincer ma gindesc ca nu m-as descurca in locul tau de-as fi ...
Olivia, am vazut si pozele, moam da ce fain iti statea in autfitul ala negru !! De decolteu nu mai zic nik, sa nu spui ca exagerez cu laudele ! Pupici lui Uka !
Cristalina, voi nu va deziceti deloc, zi de zi cu veselie la maxim !! Poi poate Barosana dasta nu mai vrea lapte, daca a trecut la fructe si supa ... prefera vreuna din acestea din urma laptelui ?? Sau doar seamana cu ... sora-sa ??? Bafta multa in continuare !!
Mai vroiam sa zic ... dar fireste ca m-a luat valul si am uitat ! Dar pup pe toti si toate cu acelasi drag !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Ah, da ... multe urari de sanatate si bine sarbatoritilor Lucashi de ieri !! Si pentru nepotelul Gabrielei, sa fie sanatos si sa creasca mare si voios !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cristal - vrem filmari
Alice - daaa, 22 e luni ... as vrea sa nu mai vina niciodata lunea
Leeloo - pupici la voi ! Vezi ce iscusit e Stefanut
Andries - iesi la raport, sa stim de voi !!!
Nora - hahahahahaha, taaaare de tot bancul !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Nora hehe o sa fotografiez una dintre ultimele opere, nititulata "elefantul". iti trebuie ceva imaginatie sa iti dai seama care e treaba, mai ales ca pictoru zice "nu se vede trompa, e sub cap" . despre mancare...no comment. aseara reusisem sa il pacalesc cu 3-4 masline si un Milli cu capsuni si ptr ca l-am spalat pe dinti si nu vroia mi-a vomitat tot, de nervi. asa ca sa ma simt si io ca la Cristal . sanatate lui Rares!
Daria pe 22 aveti trebonal? suntem alaturi de tine!!
Gabi ce bine ca Stefan invata sa manance singur, super!

Mergi la inceput