Piticlonti de iulie-august 2004 (234)
Raspunsuri - Pagina 13
carmenp spune:
ce-i corect ie corect, sa vina sampania
quote:
Originally posted by roxanaz
Carmen si eu am aflat de la o mamica de Luca deci as zice ca e corect
edit, sa traiasca luca lu` gabi!
papadie spune:
La multi ani, Lulucilor!
Fetelor sa va traiasca baietii si nepotelul!
La noi e de bine cu gradinita. Cand ma duc s-o iau incep urletele "Piaca, piaca. Eu stau aici me joc cupiiiiiiiiiiiiii". Iar "cupiii" nu ma ajuta delok. O striga toti: "Catrinaaaaaaaaaaaaaa" si ea se duce la toti sa mai vaza o jukarie. Azi erau in curte la nisip, topogan etc. Ce sistem idiotesc. am cautat-o pe doamna sa-i zic ca-mi iau cupilu si nu mai erea doamna. erau altele necunoscute da sus in clasa era frumoooos...gasii o oglida pusa la nivelul lor. rotunda, priponita de tavan. cu scartaietoare pe posta d ezapada (i-am gasit azi dimineata harshaind tamepnia saia sa faca 'fulgi') si muuuuuulti pinguini facuti de ei:) f. dragutz. pinguinii au fost lait motivul acestei saptamani.
Mitzule stii ce as face in lokul tau? As pleca dimmineata la gradi cu amandoi si as da bebelusa pt cinci minute la o educatoare de la alta grupa si i-as zice lui Tudor "Uite Mara sta si ea la gradinita, la alta grupa, iar eu plek la serviciu".
ma duc sa-mi fac un cafeu ca fara combustibil nu poci sa produc:)
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
szivarvany spune:
Pupam gradinara de Catrina, imi place galeria ce i se face de catre colegi
Mai am oleaca si plec acasa, sa-mi tineti pumnii sa fie TOTUL bine.
tuturor
Daria & GIULIA(2004 08 16)
kim222 spune:
Buna dimineata...m-a trimis Noricel...repejor..
Va multumesc de urari!!!
Roxa un ..si tie...Vazut pozele..ati fost frumosi...Mi-a placut mult rochia bleu!! Noi i-am aratat caseta video...eu eram Cenusereasa!!
Andrea ce dragut ..aveti deja coleg de pat!
Daria sanatate ...trece..o sa sa vina alta..pin' la primavara asa o ducem..
Cristalinule luna asta vaccinam si noi cupilu'. Cum mai papa Oana?
Ioana ce mai cinta Maria?
roxanaz spune:
neata
brrr e o vreme tampita afara, iar nu vezi la 2 metri de ceata si e cald...si curge apa de umezeala. daca era 24 de grade in loc de 14 era cam ca in Malaezia
Papa dupa ce ai facut cafeaua ai disparut. au adormit mandrele pan la urma?
Oliv ati sarbatorit si voi copchilu ala? un tortulet ceva?
Gabi sa va traiasca nepotelul!! un grasunel dupa dimensiuni!!! ce mai face Stefan la gradi?
Mitzu tin pumnii azi sa fie mai bine Tudor!
Cristal si voua...sa nu mai aveti show la plecarea la gradi. pupici mandrelor!
o zi frumoasa tuturor, ca tot e vineri!
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Raportam o noapte cu vomitaturi, insa dup`aia Giulia a dormit fff bine ! Tusea acum dimineata, spart si urat, diseara fugim pana la doc.
Daria & GIULIA(2004 08 16)
cristalina spune:
Neata!
Azi am trimis-o sa se spele la gradinita si m-a intrebat daca poate sa faca acolo si pishu!
A fost deosebit de incantata! :)))
Oricum ii place, ca si Catrinei... nu-i mai vine sa plece d;acolo.
Azi i-am pus mai multe fructe in ghiozdanel pentru ca fac salata de fructe...O sa iasa frumos, ca o fac cu multa frisca!...:))))
Ieri am avut circ pe paine. Ma asteptam de altfel.
M-am dus acasa, am recuperat Barosana de la plimbare, Maria adormise cu John...tzitzele pline oki de dadeau p'afara...si ma chinui sa culc cupilul. Urlete ca de ce ii dau sa manance ...adoarme intr-un final...se trezesc amandoua peste un sfert de ora cand am incercat sa-i dau sa manance Oanei (ce tupeu pe capul meu!).
Chiuiala, vomitaturi la Maria, zbierete la Barosana...Tzitzele stropeau peste tot...
Am zis ca nu-i mai dau sa manance in veci!!!...:)))
La 17 cand a venit doctorul noi eram de mult incolonati gata de vaccinari....:)))
Maria a bazait un pic cand a intepat-o dar pe urma si-a facut numarul, i-a spus cantecele si poezii lu' "dom' dotor" cat timp a vaccinat-o pe Oana...:))
Aia era lesinata de foame si somn...a tras o urlare cand s-a trezit nas in nas cu doctorul, nici nu apucase sa o intepe...
In fine, pe la 17.30 am facut-o pachet pe Maria cu sucul si piureul de fructe la pachet sa manance la aer pe bancutza!
Asta ca sa reusesc sa ii dau un pic barosanei sa suga ca plesneau producatoarele. A tras caimacul din amandoua si pe urma iar se crizase cand s-a prins ca-i dau sa manance...:)))
Am iesit afara ca sa dea cu porcul, ca deh, afara mami alearga cu carutul ...atata timp cat nu se odihneste ea e multumita...:)))
Si intr-un final apoteotic pe la 21.30 am crezut ca ma arunc pe geam ...Stateam cu ea in brate si la cea mai mica miscare scuipa suzeta pe jos si se punea pe urlat!!!
Nici n-am indraznit sa ma gandesc sa-i dau sa manance juma' de ora dupa ce a adormit...ma vedeam stand toata noaptea intr-un picior in mijlocul camerei ca sa doarma galusca!...:)))
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
cristalina spune:
Gabi, sa-ti traiasca nepotelul si sa fie sanatos!
Foarte frumos numele.
Papadie, pupam Catrina cea cuminte...:))
Daria, sanatate maxima!
O zi frumoasa tuturor!
Nora__ spune:
Neatza!
La multi ani!!! pt toti Luca din gashca...sa fiti sanatosi si voiosi si fericiti!!!
Deci de luni l-am dus iar pe pitic la gradinita,dupa 3 saptamani de lipsa.De data asta n-a mai plans,cred ca a uitat.dadea sa planga in prima zi,dar s-a potolit repede.Dupa ce a plecat,mama pandea pe la geamuri,sa vada daca odorul sufera ,dar totul era ok.In schimb,in fiecare zi cand se ducea sa-l ia,Rares avea hainele de dimineata pe calorifer la uscat...cica a transpirat.Buuuun...dar intr-o zi cand a pus mana pe haine,mama, erau tot ude...si pantalonii si bluza.Cica a facut pe el,zice ingrijitoarea.Ha!...'rares nu face pe el" i-a zis mama.A dat din colt in colt,ca cica a transpirat (daaa...i-a transpirat cucul de stres).dar cand pune mana pe bluza...ude manecile pana la umar.Si s-a prins mama ca l-a lasat singur la baie si el s-a spalat pe maini pana a facut dush,aproape.Si el a zis ca s-a spalat pe maini.Deci e clar...ii lasa singuri.Dupa ce a doua zi mama a facut oleaca de varjol,s-a rezolvat,vine copilul uscat acasa.Plus ca intr-o zi era imbracat cu alte haine,ale altui copil.Desigur,de la apa aia,a inceput sa-i curga nasul un pic si sa tuseasca...el nu era rezolvat total cu boala,cred si l-a intors.Sper sa nu dam in cele grele,sa ajungem iar la antibiotic.
A venit cu buline cu mutzunache si cand l-am intrebat ce e cu ele,a zis ca a luat 10 ...dar la ce anume,e inca un mister.De mancat...mananca cam subtire,doar ciorba.felul doi e in genere cu copane de pui si cine sta sa le dea lor carnita...si care nu e invatat sa muste zdravan din copan...cam face foamea.Plus ca interesul e sa ramana cat mai multa mancare de luat acasa S-a nimerit mama dimineata la masa si multe farfurii erau intregi.Deci copiii nu mananca...fac foamea pana acasa.Iar dupa ce il ia de la gradi...rupe masa de foame.Asta e...mergem mai departe.Seara imi zice ca el nu doarme,ca a dormit la gradinita...dar e rupt de somn.
Mai nou,incepe sa faca declaratii de dragoste Vine la mine,ma pupa benevol si imi zice: "mi-e dor de tine".....io...sunt pe spate,va dati seama.Apoi ii zice sora-sii: 'te iubec'...Andreea...s-a topit instant.Apoi el imi explica: 'e suroara mea'
Intr-o seara imi zice: 'imi pace de tati'....io: daaa?De ce?
el: pentu ca e cuminte
Bine ,cand il cearta tat-su,zice ca nu-i mai 'pace de tati ca e obaznic'
Am mai avut o surpriza intr-o zi cand ...nu mai stiu in ce context,mi-a zis ca pe el il cheama Andrei Stefan... Deci asa il cheama...Andrei Rares Stefan,dar acum omitea Rares...si m-am prins: in grupa mai e un Rares si cred ca vor sa-l invete ca el e Stefandar daca il strigi Stefan...strigi in vant..cel putin acasa.Deci nu stiu cum va ramane pana la urma.
Zilele astea n-am avut sefa.....deci m-am plimbat la greu si desigur...am excitat iar punctul G din coada 'shoping'ului'...dar trebuie sa ma potolesc de acum.I-am luat si fetei un MP4 player din Carrefour,pt ziua ei si nu mai am io rabdare pana atunci.
Olivia...cum ati sarbatorit aseara??Unde ati mers?Eu in sfarsit am reusit sa ma culc la 22.30...ceea ce e maaaare minune.M-a trimis husbandul pachet la culcare,ca avea treaba,deci azi sunt mai fresh.
Roxa...ce face Pat?S-a dat pe brazda cu mancarea sau tot greva?Io ma mir ce infuleca al meu...zici ca n-a mancat de la Revolutie..daca ar fi fost pe lume atunci.ia mai pune poze cu 'productiile' pictorului..
Andries mama...cum mai e?Stiu ca spre sfarsit simteam ca nu mai pot...nici sa respir,nici sa imi fie cald...nici sa stau culcata...nimic.Io te consolez vis-a vis de karate si bataie...ca vine si bb2 si tot karatist il face tata...sa vezi tu ce ocrotita vei fi cu 3 masculi fortosi...vei avea garda de corp
Ioanooo....ce face mandra?Ce mai produce?Deci mie imi pare rau ca nu ai dat-o la gradinita...sa vezi atunci perle si show Dar pastram pop-cornul pt la anul.
Cristalule...sa-ti traiasca finutul...si cum voi sunteti parinti spirituali...cred ca e show si la ei...macar prin ruta ocolitoare sa va mosteneasca umorulDeci ca de obicei,io scriam un mesaj cat autostrada bucuresti-Brasov si am dat un refresh si am vazut ca ai scris deja,ca io reclamam ca lipseste episodul de azi.Deci imaginea ai cu tzatzele sarind in sus si improscand laptele pe pereti...e apoteotica...deci m-ai dat pe spate.Totusi...ma intreb si io...si cred ca si tu...de ce refuza Oana?Poate vrea mancare solida mai multa?ca e grasana si poate nu se satura cu laptele?Nu stiu...zic si eu.
Robertooooo...lasa,mama, inglejii aia si baga o vorba aici,sa vedem daca sunteti bine.Ce face Mateiu?Dar tu?Pupaciuni multiple!!
Daria...ce face Giulik?Cum se mai simte??Totul e ok?Eu am mai incercat sa vb cu tine pe mess,dar nu te lasi deloc abordataSanatate multa!!Am vazut ca ai scris ulterior...deci a vomatEu cred ca ei vomita de la secretiile adunate in gat...deci mai bine ca le elimina.Sa ne spui ce-a zis doctorul.
AndreeaM...nu stiu daca mai e coleg de pat cu Stefi ...ca a lipsit si au schimbat locurile,l-au pus in alt patut.Ehhh...statea pre bine domnul...intre doua gagici faine...
Ce face Matei?Stefi se joaca cu el?Si apropo de job....parca ziceai ca te linistesti si stai acasa...n-ai astampar
Carmen...mergi la o plimbare sau tot consemnata?Sa-ti traiasca finuta...e scumpa tare moatza.Si zi asa...ai gasit alt pretendent,a?A pus-o ala cu Pasa...parca il si vad pe Pasa cu pushcociul la umar ,pandind dupa perdele, cand vine fata de la disco...
Gabi...sa-ti traiasca nepotelul!!!sa fie sanatos si cuminte!!
Cum te mai simti?Tot greturi?Si daca ti-e rau si la serviciu,cum de nu-si dau seama colegii?
Apropo de asta,sa va povestesc o faza.Eram gravida cu fata in 4.5 luni cand m-am angajat.Deci burtica nu prea se vedea...burta era rotunda,nu tuguiata si purtam si haine largute.Aveam un sef cu 6 copii acasa,tare de treaba,dar cam zmucit el..si dintr-o bucata.Buuun...io nu zisesem la nimeni ca-s gravida si credeam ca nimeni nu stie nik.La un moment dat,seful tot batea apropouri: ca nu stiu ce cutie e buna pt pachet in armata...ca alta chestie e buna pt copii......aluzii la greu...pana mi-a zis ca s-a prins ca io-s gravidaIn fine...nu era niic o nenorocire,dar faza draguta a fost ca cele doua colege de birou,nu stiau nimic.trece timpul si facusem 6 luni.Purtam pulovere largi si blugi sau colanti grosi...si mancam la greu la serviciu.la un moment dat,o intreb pe una din ele: 'tu de la cate luni ai stat acasa?" (ferm convinsa ca stie ca-s gravida)
ea: cum de la cate luni?
io: pai...luni...de sarcina...
ea: sa nu spui ca esti gravida....
io: ba da...sunt in 6 luni...
ea: ....mai sa pice de pe scaun...dadea din buze si nu iesea nici un sunet
io: pai nah...am crezut ca ti-ai dat seama...am totusi ceva burtica
ea: am vazut ca mananci la serviciu destul de mult si am zis ca esti grasa...
Si ete asa...barbatii si-au dat seama,cucoanele nu
hai ca m-am intins o groaza si iar am reclamatii ca umplu pagina!
Nora
Comorile Norei Noutati 2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
cristalina spune:
Nora...:)
Se intampla si invers. O tanti din institut m-a intrebat zilele trecute ce o sa fie si cand nasc
Zic "pushchea pe limba, ca atat asteapta John sa auda!"
Oana Barosana nu mananca din cauza de bazdaci cat casa, ca la fel facea si Maria si pe ea o alergam si cu linguritele de nu mai puteam!
Treaba ei, mananca ce ii dau ca io de la 6 luni nu ma apuc sa-i dau bors si parjoale nici sa o aud ca invata sa ceara!..
Azi dimineata cand sa plec isi luase un picior in brate, se uita fix "in okii lui" si-l "certa" ..."da-da-da!" "ta-ta-ta!"...."eiiii...nguuuu!"
Era extrem de hotarata!....:)))