Piticlonti de iulie-august 2004 (234)
Raspunsuri - Pagina 12
Andries spune:
Hai ca m-am lamurit ca e o chestie virala, al meu deja a facut kk moale, moale... el la fiecare viroza respiratorie face diaree eu cred ca elimina virusii morti
Andries
roxanaz spune:
am aflat din surse importante ca azi e sf Luca!!!! asa ca la multi ani fericit Uka de Olivia, Luca de Simona Blue Angel, si Luca de Maria!!
carmenp spune:
o cred pe roxana ashe ca
la multi ani, luca lu` Olivia, Simona si Maria!
cristalina spune:
La multi ani de sf. Luca!
Sa fiti sanatosi si voiosi. Sa va traiasca voiniceii Olivia, Simona si Maria!
Sa-mi traiasca si mie finutul!
Roxi, bine ca ne-ai zis..
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
szivarvany spune:
pt toti LUCA din gashka
Fetele, multumesc pt sfaturi, astept ora 6 sa ajung acasa la Giulia. Sper sa fie ok, doar paranoia mea sa o fi luat iarasi pe aratura.
Daria & GIULIA(2004 08 16)
amironeanu spune:
Neatza (ca am inceput mesajul de dimineata)!
LA MULTI ANI de Sf. Luca!
A plecat sora mea la socri si mi-a "imprumutat" bona ei o saptamana, asa ca reusesc sa ajung si eu cu treburile si paginile de DC la zi.
Incep cu pozele, am vazut si eu poze cu bostanii si decolteul , Olivia arati superb! Am vazut si poze de la botez, Carmen ai o finuta super dulce, sa va traiasca! Am vazut mai demult si pozele Robertei de la Varatec, se vede ca v-ati simtit bine, si imi poti da un contact de la pensiune ca arata super?! Roxana, ai fost o mireasa tare frumoasa. Stefi are in camera la ea o poza de la nunta noastra si nu e seara in care sa nu spuna ca si ea vrea sa fie mireasa.
Cristalina, of, rad si plang cand iti citesc postarile. Deocamdata la noi este bine, adica reusesc sa dorm noaptea, Stefi vine in jur de 5 de la gradinita si pana seara ne descurcam. Se mai suprapun orele de culcare, dar acum eu ii fac baie lui Matei si sotul o culca pe Stefi si s-a obisnuit si ea asa. Si dimineata daca se trezeste Matei cand o pregatesc pe Stefi de gradinita mai e un pic de scandal, dar de obicei il las pe Matei pana e gata Stefi.
Mitzura, la noi procentele sunt 80-20, este muult mai mofturoasa cand este obosita sau noi nervosi. Legat de Tudor, eu nu prea dau sfaturi dar am o varianta pentru tine. Incearca sa o lasi pe Mara cu una din bunici si sa petreci numai tu mai mult timp cu Tudor. Ia-l tu de la gradinita, mergeti in parc, la cumparaturi, plimbati-va, nu stiu, petreceti timp impreuna si preferabil nu acasa. Acasa este mai greu, el se ia cu jucariile, desenele, tu cu Mara si multe altele. Si eu cred ca iti si simte lipsa si impreuna cu o noua situatie este un pic mai gelos. Asta am scris-o inainte sa citesc postarea ta de aseara.
Daria, multa sanatate Guilie, sa treaca repede si usor.
quote:
Originally posted by g_ioana
....adica vrei sa te incuscresti cu Noricica....meiii eu zic sa ai mila de fata,sa nu se aleaga cu asa o soacra(o iau sau n-o iau pe cocoasha?).....
Neee, Rares de Nora este coleg de patut cu Stefi a mea
Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by amironeanu
Neee, Rares de Nora este coleg de patut cu Stefi a mea
hahahahaahahah ce tare ai fost Andreea!!! multumesc de compliment. cand mai pui poze cu piticii tai cei dragi?
Carmen si eu am aflat de la o mamica de Luca deci as zice ca e corect
szivarvany spune:
Ahaaa, deci Rares e coleg cu Stefania, ahaaa
Amironeanu - multi, multi pupici la voi si spor la odihna, daca tot ai ajutor
Va multumesc pt sfaturi in legatura cu medicamentele !!!
leeloo2004 spune:
Da, e corect, azi e Sf.Luca - asa ca pe nepotelul meu proaspat nascut il cheama Luca-Alexandru, are 3700 g si 54 cm - e un frumos!
Pentru toti purtatorii de nume "Luca"!!!!!!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Sa-ti traiasca nepotelul, Leeloo Foarte frumos numele ales !