Piticlonti de iulie-august 2004 (234)
Raspunsuri - Pagina 11
leeloo2004 spune:
Pai la Stefan s-a manifestat cu o tuse urita, cavernoasa si raguseala, si evident si ceva febra, dar nu mai mult de 38!
Giulik nu se simte bine?
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Andries spune:
Neata'
N-as putea spune ca e stralucita pentru ca ieri noapte nu am dormit mai deloc, nici eu, nici sotu' chiar nu stim ce-a fost cu noi... eu am reusit de la 24 la 3:15 si al meu de la 2 la 4:15 cand...i-a sunat telefonul... un dobitoc sa sune asa in miez de noapte si nici sa nu vorbeasca...
In fine si la 4 dimineata ma mut eu de langa Victor si ma duc dincolo, Victor era bine mersi, dormea linistit, nici un muc, etc. si totusi la 6 dimineata il aud plangand ca nu poate sa respire, febra beton, tuse productiva... il am acasa, vad ca e mai bine, dar tot tuseste. N-am avut ce face si ieri seara i-am dat voie cu bicicleta afara, gata, am zis ca de azi nu mai merge cu bicicleta ca e prea frig.
BB2 face revolutie la mine in burta, toata noaptea s-a foit, mai avem putin si-l scoatem afara sper eu.
Ei... cam asta de pe la noi...mda sezon de viroze si muci, sper sa nu iau si eu de la el (again).
Andries
szivarvany spune:
Leeloo - merci, nu, nu se simte prea bine, am avut o seara foarte grea cu de toate.
Iar azi dimineata mi s-a parut ca e ragusita :(
Nu am putut ramane acasa, i-am spus bonei sa ma sune daca e ceva, orice. Nu a facut febra.
Andries - multi pupici la voi !
Daria & GIULIA(2004 08 16)
Andries spune:
Despre laringita pot sa-ti spun Daria cum s-a manisfestat la mine, pur si simplu nu mai aveam in "dotare" vocalele A si E. In rest nimic, nu tuseam, nu febra...
De Bahmuteanca eu una nu vreau sa aud, mi se pare de-o prostie femeia aia... RARA.
Roxana ti-am vazut rochia de la nunta si mi-a placut foarte mult, ceva de genul acesta eu am avut la cununia civila, doar ca pe bejuliu.
Andries
roxanaz spune:
Daria raguseala, febra moderata sau deloc cum a zis Gabi. de unde banuiesti ca are asa ceva? zi care a fost problema.
Andries mersic, m-a apucat nostalgia si am mai incarcat poze....ce o fi cu mine nu stiu. vrem sa mergem din nou la Madrid si nu ne hotaram daca revelion sau Paste....oricum mie mi-a placut enorm orasul ala! sanatate lui Victor!
Gabi hehe ce frumoase sunt monmentele astea cand te simti din nou prietena ca in copilarie. tinem pumnii verisoarei tale!
szivarvany spune:
Are muci transparenti, nu multi, atat cat sa aiba nervi. Nu a luat cina, doar cateva boabe de struguri, a baut doar vreo 100 ml lapte cu nesquick. Aseara a adormit dupa ce s-a aspirat de doo ori, totul ok, apoi s-a trezit la 11 juma urland, plangand si vomitand cum inca nu am vazut, nu asa cum face ea, la jet, ci pe reprize. Nu avea febra deloc, insa plangea. Am schimbat-o, linistit-o, a dormit bine pana dimineata cand s-a trezit ragusita. I-am dat Nurofen, Ascovit, am inhalat Karvol, in nasuc i-am pus Vibrocyl.
Arata a raceala, ca data trecuta, inca nu a aparut tusea aia urata.
Ce sa-i dau ? La pediatra ajung doar maine dupa-masa
szivarvany spune:
Probabil veti zice ca sunt tampita de tot, paranoica, obsedata, exagerata ... nu ma supar pe voi Dar prefer sa previn, sa fiu pregatita, decat sa se intample ceva urat de tot, mai ales ca suntem singure.
cristalina spune:
Neata!
Raportez crize maxime la Maria cand a plecat la gradinita...Ca vrea cu John!
Fratioare, urlete si chiote langa usa de la baie ca acolo era taica-su refugiat. A trezit-o pe cea mica...ne-a luat in dormitor sa ne jucam de-a "mama, tata si Ma-i-ia!". Circ. Asta cred eu, ca e din cauza ca sta cu John putin. In momentul in care a iesit pe usa s-a linistit, la gradinita doamna o lauda tot timpul ...
Noi mai aveam putin si ne paruiam acasa, dar copilul cel mare e calm si linistit... iar pe copilul cel mic l-a culcat tanti Ioana la loc.
Ieri a invatat (si retinut timp de 1 ora ) poezia cu mami si tati.
John a rugat-o sa-i spuna si lui poezia cu mami si tati...la care Maria a raspuns "bine! poezia cu mami si tati!"
Dar in schimb i-a bagat din top una combinata
"melc melc codobelc,
fura usa de la cotetz!"
Azi vine nenea doctorul dupa amiaza sa ne intepe pe toti, astia mari si Maria facem vaccin antigripal si cum gaza mica implineste sambata 6 luni poate ii facem si ei vaccinul. Iar o sa avem show!...:)
Olivia, multumesc pentru numarul de telefon!
Gabi, ii tinem pumnii verisoarei tale!
Roxi, frumoase poze. Si Mariei ii place sa se uite la pozele noastre de la nunta (le prinde numai cand e la bunici, noi acasa nu i-am aratat cutia cu maimute...) si poze cu noi cand era ea mica...:))))
Daria, Maria face asa cand are ceva in gat...Si eu cam acelasi tratament il aplic. (stai linistita ca nu zice nimeni ca esti paranoica)
Roxi e cea mai in masura sa zica de medicamente...
Sanatate maxima!
O zi frumoasa tuturor!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
Andries spune:
Daria din pacate umbla o viroza cam pacatoasa care se manifesta cu tuse si cu voce alterata... vad ca pana si pe Victor l-a prins asa ...din zbor. Sanatate!!
Andries
roxanaz spune:
Daria e foarte bine ce i-ai dat, mai putin nurofen-ul daca nu avea febra nu are rost. mucii aia or sa iasa cu niste ACC sau Rhinathiol. sanatate!