Piticlonti de iulie-august 2004 (234)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

iost p`aci da` si pe mess ca mi-am ridicat cuscra`n cap de dimi cu rares si`ncerc s-o imbunez;))

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by roxanaz

eu nu sunt absolut deloc de acord cu invatatul sa se bata dar fiecare cu ideile lui. de aia incerc sa inabus din fasa orice manifestare de genul asta. asa sunt eu.
Gabi da-te nitel ametita [aiacaredadingene] si fugi acasa

Pai nici eu nu sunt de acord, dar ... noi ne crestem copilul (in curand copiii) in acord, negociere si perfecta intalegere vezi doamne... ce pot eu sa fac unui barbat care vine dintr-o familie in care sunt 4 frati, baieti, care s-au batut si paruit pana pe la 12 ani? Si care barbat mereu imi atrage atentia sa nu-l "mamosesc" pe fi-su... daca si eu sunt aia mamoasa... pai v-am povestit ce scandal interminabil am avut pentru ca i-am cumparat lui fi-su o papusa de carpa care avea cap de plastic si doua cozi? Si cum a plans Victor un an de zile ca vrea carucior de papusi si nu m-a lasat sa-i iau?

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

M-as da ametita, dar numai sefului i-am spus de "starea" mea, colegii inca nu stiu nimic...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Mey Andries...am ris cu lacrimi! Sa ne mai povestesti! ..si eu intentionez karate la anu'..pt autoaparare si o alta filozofie de viata..sper...
Nici eu nu-s pentru bataie Roxa...dar Luca nu este in gasca cu Pat ..est ein gasca sensibilosilor..si vreau sa schimb asta..Asa ca fiecare vrea opusul a ceea ce are

Roxa de sticlaturnata manual era..mamaaa ce ochi ai! Ma bucur ca a fost distractie cu pestii ...mari si mici!

Adela eu zic ca varianta 3 este...sau doar o alta faza prin care trece..

Cristalinule, numele dr.lui este Moraru nr tel 0213178070

Carmen vazut nasii..frumosi toti! Ma bucur de faza cu lectiile!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna seara!

Intru sa va spun doua chestii
1. Ca l-am luat de la gradi si m-am mai linistit, in sensul ca l-am gasit bine, tocmai se trezise, a mancat bine, doamna l-a laudat ca a fost cuminte. Pe de alta parte i-am vazut la expozitie operele (in sfarsit am vazut si eu ceva facut de mana lui!), colorase o para (destul de reusit), el care acasa nu coloreaza deloc, si a pictat cu degetelul bulinute. Iar la coltul cu engleza, erau afisate ce au invatat si vor mai invata zilele astea, o poezie, un cantecel, partile fetei, cateva culori. Foarte dragut! cand am inceput sa-i vorbesc pe engleza si sa spun acele cuvinte, a facut niste ochi mari, ca pana acum nu i-am mai vorbit in engleza. Una peste alta, a facut acolo lucruri interesante si eu sunt convinsa ca i-a placut. Toata chestia e dimineata...

2. Tudor e clar gelos, se vede si se simte asta. Nu-i da jucarii Marei, daca mananca pufuleti (sau altceva) si iau unul sa ii dau si ei, face scandal, iar azi a fost culmea cand mi-a spus uitandu-se urat la mine si la ea, "s-o bagi la loc in burtica si sa n-o mai scoti!" (credeam ca chestia asta o auzi numai prin cabinetele de psihanaliza). Deci e gelos. Numai ca eu nu m-am gandit pana acum ca face asa urat dimineata, din gelozie. L-am si dus eu intotdeauna, tocmai ca sa nu ma vada ca raman acasa cu Mara. dar ce sa zic, se poate si asta. Acum ca mi-ati suferat ideea, ma tot gandesc la ea...Chestia e ca nu stiu ce sa fac, cum sa abordez problema....Ma mai gandesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

..poate daca i-ai spune ca si tu mergi la servici...eu as inventa chiar ..ca merge si cea mica la cresa..macar o perioada...construieste o poveste pe tema asta...fa-o cumva atractiva...zic si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata! mai mandrelor e o ceata aci de nu vezi la 2 m. Oliv cam ca la voi asa?

quote:
Originally posted by kim222
Roxa de sticlaturnata manual era..mamaaa ce ochi ai!

ahahahahaahahaa pai nu mai stii cum sunt eu cu zdranganelele? sunt tare tare frumoase, mamei i-am luat unul cu maro/roscat/burgund iar surorii mele un verde/galben/turcoaz. suuper! pupici lui Uka!
Mitzu hehe ce bine imi pare ca e ok la gradi si ca fac lucruri frumoase....super! si mie mi se pare buna ideea OLiviei, aia cu mersul la servici...sa vada ca toata lumea are treaba
eu i-am aratat ieri lui Patrick pozele de la nunta noastra. si in afara de faptul ca m-a facut paf de emotie ca mi-a spus ca in poza (una de felul asta) sunt doua printese....adica eu si nasa noastra m-a intrebat el unde era....si a decretat ca la Dia (mama mea adica). oricum i-au placut .
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

quote:
Originally posted by roxanaz

neata! mai mandrelor e o ceata aci de nu vezi la 2 m. Oliv cam ca la voi asa?

quote:
Originally posted by kim222
Roxa de sticlaturnata manual era..mamaaa ce ochi ai!

ahahahahaahahaa pai nu mai stii cum sunt eu cu zdranganelele? sunt tare tare frumoase, mamei i-am luat unul cu maro/roscat/burgund iar surorii mele un verde/galben/turcoaz. suuper! pupici lui Uka!
Mitzu hehe ce bine imi pare ca e ok la gradi si ca fac lucruri frumoase....super! si mie mi se pare buna ideea OLiviei, aia cu mersul la servici...sa vada ca toata lumea are treaba
eu i-am aratat ieri lui Patrick pozele de la nunta noastra. si in afara de faptul ca m-a facut paf de emotie ca mi-a spus ca in poza (una de felul asta) sunt doua printese....adica eu si nasa noastra m-a intrebat el unde era....si a decretat ca la Dia (mama mea adica). oricum i-au placut .
o zi frumoasa tuturor!

....hihihihi,Roxi ,si voi prestati asa cevamie mi-a cerut sa-i arat poze cu burtica in care era ea,si-i explica lui tati ca eu de fapt nu eram grasa ci era ea in burta.......cand se uita in albumele de poze mereu intreaba "dar eu unde eram?"....
....ieri a fost cu tati la piatza sa cumpere verdeatasi s-au intors fiecare cu flori,pentru mami care este harnica....
revin

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !

CUM SE MANIFESTA LARINGITA ???

Va rog sa-mi spuneti !
Multumesc !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata, neata - am lasat copilul la gradi (care tragea de mine cu haina in mina sa plecam pa-pa odata!!) si am venit la servici; astept sa nasca verisoara-mea (ca azi-noapte nu a avut loc de dna.Bahmutanu care a nascut si ea in sfirsit!) - au programat-o acum dimineata la 10 asa ca azi o sa am si un nepotel de verisoara! Cind ma gindesc acum la copilaria noastra si cit de apropiate eram - ca eu sora-mea si verisoara-mea am crescut impreuna (verisoara e fata sorei lui tata) - si ca pe masura ce a trecut timpul s-au mai racit relatiile - uite ca acum parca retraiesc momentele alea - de ieri ne tot convorbim la telefon toate trei si ii tinem pumnii si ei astazi!

Va pup pe toate si ma duc sa fac si ceva treaba la birou...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput