Mamici de septembrie-octombrie 2007 (97)
Raspunsuri - Pagina 14
mihailescu teodora spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Rox, pai imi arde de vibratii, ce sa fac si eu? Hmmm, cred ca maine ma duc si pe la farmacie sa iau. Si da, a adormit singurel bb uitandu-se la carusel. Si seara tot singurel adoarme.
Luy, caciulite erau pentru capatanosi ca Stefan, ca lui i-am gasit acolo.
Teo, ceva de genul asta am patit si eu cu epilatul, dar la mine era vorba de vreo 10 zile. Pentru ca mi-a facut ceza, a ras asistenta doar putin din partea de sus Ai gasit ceva gradi? Pe mine m-ar interesa daca primesc de la un an jumatate - doi.
Luy, ora fixa nici noi nu avem. O sa incerc sa venim in jur de 12 ca sa fie caldut afara, e bine? Oricum, te sun inainte. Vin la intrarea aia ca si asa vin cu masina.
Kriss79,
Nana, multa, multa sanatate. Sa dea DD sa treceti cat mai repede peste problemele astea.
Sim si Stefan (25.08.2007)
www.flickr.com/photos/15009148@N07/with/1569100286/" target="_blank">Poze
BB Stefan creste
Pai maine nu te duci la control la Tutu la 12?
Teodora 39 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
sim_stoian spune:
Picca, , lasa ca mai creste bebe si ai sa vezi ca se va schimba situatia.
BB Stefan creste
mihailescu teodora spune:
Picca sa doarma Matteo!
Nana,capul sus,puiule!Dumnezeu va are in grija:si pe micutul Andrei si pe voi,parintii lui!
Kriss si pt.maine!
Teodora 39 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
sim_stoian spune:
Doamna Teo, n-ai fost pe faza . Ii propusesem sa ne intalnim poimaine. Maine ma duc la Tutu, of course.
BB Stefan creste
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Luy, miercuri iesi in parc? Poate vin si eu la Tineretului si ne plimbam impreuna. Ce zici? As veni si maine, dar trebuie sa ajung la dr pentru controlul de 6 saptamani.
BB Stefan creste
BB Stefan creste
sim_stoian spune:
Am aflat de ce nu ne-au dat caldura. Se pare ca punctul termic are ceva defectiuni . Pai ce puii mei au pazit pana acum? Toata vara au ciordit de acolo ce au prins (ca ii vad mereu pentru ca sunt chiar in spatele blocului) si acum nu mai merge. Ca sa vezi ce surpriza . Sunt curioasa cat dureaza. Eu una nu stiu multe, daca intr-o zi doua nu dau astia caldura, fac scandal la Radet, la ANPC si unde mai pot. Pai eu mor aici de durere de cap si ei pleaca acasa bine mersi la ora 2??!?!?!?!?
BB Stefan creste
Roxana_G spune:
Offf, la noi Alex era capiata, a facut numai rautati si i-am dat una fund. Ma scosese din minti complet. Tipete, urlete, sarituri, obiecte aruncate. A culminat cu a da un sut in usa de la camera lui bb si a tranti usa de la ea de s-a zguduit casa. Urasc ideea de bataie, dar culmea ca acum nici nu imi pare rau, atat de rau m-a enervat.
BB e linistit deocamdata, la carusel. A dormit mult si probabil daca nu erau asa zgomote mai dormea.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
alehiam spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Sunt o gramada de mamici de la care nu mai avem vesti (vorbesc de cele "active" inainte de nastere).. iuli, tomitza, amar, afibebe, gema, alehiam..
Sper ca sunteti bine fetelor, si voi si comorile voastre!
danielle, tu ce mai faci?
Mami de Ioana (27.09.2007)
hai mai carpatina, ca eu am mai dat un semn din cand in cand. insa uite o pentru ca ti-ai facut griji pentru noi. Suntem bine si ne luptam cu colicii de vreo 2 zile
Mad, mamica de www.flickr.com/photos/9465085@N07/?saved=1" target="_blank"> Robert Stefan (09.09.2007)
Andries spune:
Mey io v-am pierdut sirul, nu mai stiu cine a nascut, cine mai asteapta...trebuie mereu sa consult pagina 1 am asa o senzatie de creier neted sotul meu spune ca e un mecanism de protectie
Sabina multumesc pentru oferta, cel mai bine sun eu la tine maine dimineata, in principiu eu mai am 2 saptamani si daca nu livrez imi face cezariana. Pe 25 am ecografie si o sa am o estimare a greutatii bebeului, sa dea Dumnezeu sa fie bine.
Va pup pe toate si va mai scriu maine ca trebuie sa ma ocup si de piciul de 3 ani din dotare.
Andries
slippers76 spune:
Sabina, mi-am luat o pereche de blugi, tot maine new england, marimea 12 (m-ai "citit"), indigo. Mie mi se par ingrozitor de mari. I-am pus pe langa blugii mei vechi si mi se pare ca sunt baleeeenaaaa! Ce te invidiez pentru Busteni!
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad